Įkraunama...
Įkraunama...

ROCHAS

QUOTE(Vitulka @ 2010 08 06, 15:55)
juk ir ant reklaminės foto puikuojas moteris tongue.gif

Manau, kad vyriški turėti galvoj būtent Rochas Man, o ne Eisenberg.
user posted image
Atsakyti
Na sitas Rohas ir yra unisex o Eisenberg cigar/Jose vyriskas kvapas kvepia taip pat kaip minetas Rohas smile.gif
Kam nostalgija Rohas kveplams, isbandykite mano mineta Eisenberg
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 08 06, 16:55)
vyriškas?
pirmą kartą girdžiu  g.gif greičiau unisex

yra ir vyriški J'Ose
user posted image
bent man labai panašūs į moteriškus
Atsakyti
Susižavėjau Rochas eau de Rochas sudedamųjų dalių aprašymu...
Įsigijau ir... nusivyliau... blink.gif
Įsivaizdavau, kad bus koks lengvas kvapas...
O iš tikro man per sunkus ir dar kažkokia nata erzina... schmoll.gif
Atsakyti
niekur neberandu rochas aquawoman, nerealūs kvepalai, jaučiu nostalgiją, kažkaip jau kokie 2-3 metai ir vis nerandu kuo pakeist, gal žinot kur dar jų yra, Lietuvoj?
Atsakyti
QUOTE(olia12 @ 2011 05 12, 22:21)
niekur neberandu rochas aquawoman, nerealūs kvepalai, jaučiu nostalgiją, kažkaip jau kokie 2-3 metai ir vis nerandu kuo pakeist, gal žinot kur dar jų yra, Lietuvoj?

Įrašykite į Google,išmeta kelias Lietuvos internetines parduotuves,kur jų yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olia12 @ 2011 05 12, 22:21)

Kaune, Laisvės al, Le Diana parduotuvėje mačiau prieš kokį mėnesį gal. Tik kainos nepažiūrėjau. O talpa tai lygtai 100ml. Ten gan daug Rochas yra.
Atsakyti
Ačiū labai, bandysiu ieškot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olia12 @ 2011 05 12, 21:21)

O, Dieve, kaip man širdį suspaudžia kai tik kur užuodžiu ar užsiskaitau apie šiuos kvepaliukus. Išmylėti, iškvėpinti keli buteliukai... Vasara, vasara... gaivumas toks mielas, fainas. Pati turiu nedidelį likutį, kvėpinuosi tik ypatingomis progomis. Gaila, kad jau jų nebegamina. Ebay mačiau, kad yra, bet jau kaina... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 05 13, 16:44)
O, Dieve, kaip man širdį suspaudžia kai tik kur užuodžiu ar užsiskaitau apie šiuos kvepaliukus. Išmylėti, iškvėpinti keli buteliukai... Vasara, vasara... gaivumas toks mielas, fainas. Pati turiu nedidelį likutį, kvėpinuosi tik ypatingomis progomis. Gaila, kad jau jų nebegamina. Ebay mačiau, kad yra, bet jau kaina...  doh.gif

Kaip gaila...lygiai tokios pat asociacijos, Kretos kvapas wub.gif
Ziauriai ju noreciau, bet jau senai neberandu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurkinas @ 2011 05 13, 12:31)
Kaune, Laisvės al, Le Diana parduotuvėje mačiau prieš kokį mėnesį gal. Tik kainos nepažiūrėjau. O talpa tai lygtai 100ml. Ten gan daug Rochas yra.

Gal kas iš kauniečių gali padėt papirkt? unsure.gif Jei tikrai yra unsure.gif
user posted image
Jau kaip ir ačiū,merginos,už operatyvią pagalbą-čia greičiau nei 911 Amerikėj biggrin.gif
Tikėsimės,pavyks cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 07 liepos 2011 - 21:12
As buciau labai dekinga, jei parasytumete kur dar galima rast Rochas aquawoman blush2.gif Ar tikrai ju yra Kaune?
Atsakyti