QUOTE(tatanka @ 2008 01 29, 14:12)
jei vistiena pvz. tai supjaustau ja tokiais biski didesniais kubeliais, apvolioju bulviu krakmole ir dedu i keptuve kepti. daug nemaisyti. palauki kol siek tiek pageltonuoja viena puse, tada atskirai apverti ant kitos puses, tada apipili soja, uzpili vyno sauso ir pabarstai siek tiek cukraus, tuo momentui viska maisai toje "maseje", tada gaunais vstiena karameles padaze, kaip japonai sako "TERIJAKI".. siaip tai labai greitai viskas gaunasi..
Sveikos
va šitą ir aš pabandysiu
Papildyta:
QUOTE(undine @ 2008 01 29, 16:59)
na ir priraset visokiu gardumynu, dabar tiks pek gamint

paskaiciau bulvinius blynus ir pries akis manieji iskart

mmmm pasaka o ne blynai
ta rasau

iskepat paprastai bulvynius blynus

Idedat graziai i lekste ir ant bulvyniu blynu uzdedat sudytos lasisos. Padazas: varske sumaisyta su kefyru ar kuo turit, kad butu skystesne, smulkiai supjaustyti ir nulupti zali agurkai ir krapai. Padaza idedam sale blynu. Nu man sis patiekalas
QUOTE(lauruskal @ 2008 01 30, 19:06)
Nu tikrai

tema.Keleta patiekalu jau isbandziau
Neatsimenu,ar kas minejot jau,bet gana greitai ir lengvai paruosiamas patiekalas-ivairus lietiniai. Vakar pvz.dariau su desrelem ir suriu:smulkiai supjaustytos desreles,sutarkuotas suris,viska sumaisyt su majonezu.Mano seimynai labai patinka.
oj merginos kokios jūs kūribingos, jau galiu gaminti ir gaminti

jums