Pradejau pagal jos receptus gamint,tai is vyro tiek komplimentu gaunu. Dabar, kai ka nors padarau ir buna lb skanu sako "jau cia tikriausiai is sonatinos receptu"
db ji ir savo tinklapi atsidare, kaip tik siandien zuvi pagal jos recepta ruosiu
QUOTE(Babaužienė @ 2008 02 20, 11:52)
Pradejau pagal jos receptus gamint,tai is vyro tiek komplimentu gaunu. Dabar, kai ka nors padarau ir buna lb skanu sako "jau cia tikriausiai is sonatinos receptu"
db ji ir savo tinklapi atsidare, kaip tik siandien zuvi pagal jos recepta ruosiu
db ji ir savo tinklapi atsidare, kaip tik siandien zuvi pagal jos recepta ruosiu
o koks jos tinklapio adresas? nes tikrai skanus patiekalai gaunasi..
vakarienei, manau visos sutiksit, greičiausia................................dešrelės
kopusčiuką pekino papjaustau ir su duoniukais.
mėgstam, jei būna mėsikės kokios paruošta iš vakaro - salotos su kopūstu,morkomis, obuoliais ir žalumynais.
arba salotos su pekino kopūstais, kukurūzais, žirneliais, šparaginėm pupelėm bei salotų užpilu. (ir įmaišyt karštos vištienos gabaliukų)
žinoma, sausi pusryčiai
arba tiesiog kažkas iš pieno produktų (rūgpienis, pienas ar kefyras) su bandelės.
kopusčiuką pekino papjaustau ir su duoniukais.
mėgstam, jei būna mėsikės kokios paruošta iš vakaro - salotos su kopūstu,morkomis, obuoliais ir žalumynais.
arba salotos su pekino kopūstais, kukurūzais, žirneliais, šparaginėm pupelėm bei salotų užpilu. (ir įmaišyt karštos vištienos gabaliukų)
žinoma, sausi pusryčiai
arba tiesiog kažkas iš pieno produktų (rūgpienis, pienas ar kefyras) su bandelės.
QUOTE(tatanka @ 2008 02 20, 14:24)
o koks jos tinklapio adresas? nes tikrai skanus patiekalai gaunasi..
Pabandyk per google paieskot..taip ir ieskok sonatinos receptai.Ten ir pasiklaust jos gali jei kas ne taip
QUOTE(tatanka @ 2008 02 20, 13:24)
o koks jos tinklapio adresas? nes tikrai skanus patiekalai gaunasi..
Sonatinos receptai
As daznai velyvai vakarienei gaminu raudonu buroku salotas. Dag zmoniu burokus zino tik sriuboje arba valgo juos su majonezu. As sitose salotose gaminu juos su jogurtu- greitai, sveika ir neuzgoziamas naturalus buroku saldumas.
Foto rasite mano blioge
http://www.skaniai.l...iai-su-jogurtu/
2 asmenims
3 vidutinio dydžio (apie 500 gr) apvalūs burokėliai
1 valg. šaukštas šviežių citrinos sulčių
Alyvų aliejaus
Šviežiai maltų juodųjų pipirų
Kelios petražolės šakelės
Druskos
Padažui
1 skiltelė česnako, sutrinto su žiupsneliu druskos į pastą
200 gr jogurto be priedų
Burokėlius išvirkite. Jei to niekada nedarėte, paimkite puodą, kurio mažiausiai gaila burokėliai truputį nuspalvina vandenį ir puodo sieneles. Burokėlius užpilkite šaltu vandeniu ir virkite, kol įbedus šakute ją lengvai galėsite ištraukti apie 30-40 minučių. Išimkite iš puodo, atvėsinkite ir nulupkite (analogiškai kaip obuolius). Nebijokite, jei jūsų rankų pirštai taps raudoni. Raudonumą lengvai pašalinsite patepę rankas citrinos sultimis. Žinoma, galite naudoti ir pirštines, nes burokėlius vėliaus reikės pjaustyti.
Nuluptus burokėlius supjaustykite plonais apskritimais, vėliau į 4 dalis. Išdėliokite lėkštėje, apšlakstykite citrinos sultimis, alyvų aliejumi, druska ir pipirais.
Į jogurtą sudėkite česnaką grūstą su druska. Užpilkite ant burokėlių. Nuo burokėlių sulčių jogurtas taps rožinis. Užbarstykite kapotų petražolių. Valgykite su šviežia itališka duona. Sveika vakarienė arba užkandis prie vyno draugams pagamintas.
www.skaniai.lt - Isbandyta. Skanu
Foto rasite mano blioge
http://www.skaniai.l...iai-su-jogurtu/
2 asmenims
3 vidutinio dydžio (apie 500 gr) apvalūs burokėliai
1 valg. šaukštas šviežių citrinos sulčių
Alyvų aliejaus
Šviežiai maltų juodųjų pipirų
Kelios petražolės šakelės
Druskos
Padažui
1 skiltelė česnako, sutrinto su žiupsneliu druskos į pastą
200 gr jogurto be priedų
Burokėlius išvirkite. Jei to niekada nedarėte, paimkite puodą, kurio mažiausiai gaila burokėliai truputį nuspalvina vandenį ir puodo sieneles. Burokėlius užpilkite šaltu vandeniu ir virkite, kol įbedus šakute ją lengvai galėsite ištraukti apie 30-40 minučių. Išimkite iš puodo, atvėsinkite ir nulupkite (analogiškai kaip obuolius). Nebijokite, jei jūsų rankų pirštai taps raudoni. Raudonumą lengvai pašalinsite patepę rankas citrinos sultimis. Žinoma, galite naudoti ir pirštines, nes burokėlius vėliaus reikės pjaustyti.
Nuluptus burokėlius supjaustykite plonais apskritimais, vėliau į 4 dalis. Išdėliokite lėkštėje, apšlakstykite citrinos sultimis, alyvų aliejumi, druska ir pipirais.
Į jogurtą sudėkite česnaką grūstą su druska. Užpilkite ant burokėlių. Nuo burokėlių sulčių jogurtas taps rožinis. Užbarstykite kapotų petražolių. Valgykite su šviežia itališka duona. Sveika vakarienė arba užkandis prie vyno draugams pagamintas.
www.skaniai.lt - Isbandyta. Skanu
QUOTE(vygantas @ 2008 02 23, 09:23)
As daznai velyvai vakarienei gaminu raudonu buroku salotas. Dag zmoniu burokus zino tik sriuboje arba valgo juos su majonezu. As sitose salotose gaminu juos su jogurtu- greitai, sveika ir neuzgoziamas naturalus buroku saldumas.
koks įdomus receptas per išeigines reiks išbandyt, nes mano vyras labai mėgsta burokėlius, gal patiks ir toks būdas
vakare as is vis maisto negaminu, darau tik pietus, o savaitgaliais ir pusrycius sotesius. o va vakarienes niekad nedarau.. sukertam po varskes, jogurto su mb ir gerai. o jei norim ko prie vyno tai kokiu uzkandziuku pasidarom..
dievinu sias salotas tinka ne tik vakare bet ir bet kada ar sventem labai skanu net kas nemegsta salotu su visais ivertino teigiamai
rukytos kalakutienos salotos
reikes:
saldytu sparaginiu pupeliu
kons.kukuruzu
porai
rukyta kalakutiena
pekino kopustas
ananasai
obuoliai
raud.paprika
vegeta, juodi malti pipirai
salotu uzpilas(kas kaip megsta,tiesiog majonezas skanu)
na skanaus pati seniai begaminau jas rasant net seile nubego
rukytos kalakutienos salotos
reikes:
saldytu sparaginiu pupeliu
kons.kukuruzu
porai
rukyta kalakutiena
pekino kopustas
ananasai
obuoliai
raud.paprika
vegeta, juodi malti pipirai
salotu uzpilas(kas kaip megsta,tiesiog majonezas skanu)
na skanaus pati seniai begaminau jas rasant net seile nubego