QUOTE(viktutes @ 2008 01 24, 20:02)
o rimtai jau jis valgo tokius aštrius dalykus, ir kaip jam
man tai pačiai neskanu aštūs dalykėliai ir vyrą jau atpratinau, kažkaip aš nejaučiu per tą burnos deginimą skonio, man tie aštrūs prieskoniai sugadina maisto skonį maždaug taip, kaip cukrus arbatą
man tai pačiai neskanu aštūs dalykėliai ir vyrą jau atpratinau, kažkaip aš nejaučiu per tą burnos deginimą skonio, man tie aštrūs prieskoniai sugadina maisto skonį maždaug taip, kaip cukrus arbatą
oi Domas tai valgo, skanu jam
o del astrumo, tai prie jo reikia priprasti kaip ir prie arbatos be cukraus , o ne su cukrum Is pradziu degina, o paskui mmm kaip skanu
QUOTE(Aga @ 2008 01 24, 21:46)
Aš tai čiliaką darau su faršu, pupelėm skardinėse, pomidorais skardinėse, kartais paprikos tarkuotos dedu, jokio kečupo nededu, svogūnas, česnakas.
prasom Aga placiau aprasyti kaip gamini, bandysiu savaitgali pagal kuri repecta gaminti