Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

Man kokia sita sage grazi wub.gif . Tik nesupratau, kur pudra ant jos?
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 02 04, 11:19)
aha grazu wub.gif  zalia tai matosi, o apie sage net nepagalvociau doh.gif bet cia i modelina imaisei turbut uztat ir gavosi kaip akvarele lieta rolleyes.gif vien zo dziaugiesi thumbup.gif

aha, maičiau į fimo biggrin.gif Nėra laiko labai eksperimentuoti, bet minčių daug yra ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 02 04, 11:21)
Man kokia sita sage grazi  wub.gif . Tik nesupratau, kur pudra ant jos?

pudra ta melsva, imtas tik baltas fimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2008 02 04, 13:21)
aha, maičiau į fimo biggrin.gif Nėra laiko labai eksperimentuoti, bet minčių daug yra  ax.gif
Papildyta:
pudra ta melsva, imtas tik baltas fimo ax.gif

atostogu pasiimk hihihi.gif
Papildyta:
varlyte ziuriu apacioj tupi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 02 04, 11:24)
atostogu pasiimk hihihi.gif
Papildyta:
varlyte ziuriu apacioj tupi ax.gif

būt gerai, ale niekas neduoda hihihi.gif

gal parodys ką nors varlytė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2008 02 04, 13:34)
būt gerai, ale niekas neduoda hihihi.gif

gal parodys ką nors varlytė ax.gif

aha ar bent jau ka pasakys rolleyes.gif

mergaites maciau rankdarbiuos dvigubi pasidabruoti ziedeliai,kokiu principu jie "veikia" g.gif na jie paprasti ziedeliai tik dvigubi ar kazkas blatnesnio g.gif gal kuri zinot ax.gif
Atsakyti
Parodysiu ax.gif tik nzn kada blush2.gif prikepta sio bei to yra bet dar nelakuota neslifuota vis nera laiko doh.gif
Papildyta:
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 02 04, 12:40)
aha ar bent jau ka pasakys rolleyes.gif
mergaites maciau rankdarbiuos  dvigubi pasidabruoti ziedeliai,kokiu principu jie "veikia" g.gif  na jie paprasti ziedeliai tik dvigubi  ar kazkas blatnesnio g.gif gal kuri zinot ax.gif

Tie dvigubi ziedeliai tai cia panasiai kaip ant raktu buna, as juos dazniausiai naudoju kokiem uzsegimam pritvirtint.
Atsakyti
QUOTE(varlyte @ 2008 02 04, 13:40)
Parodysiu ax.gif tik nzn kada blush2.gif prikepta sio bei to yra bet dar nelakuota neslifuota vis nera laiko doh.gif

varlyte visos naktys musu hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(varlyte @ 2008 02 04, 13:42)
Papildyta:

Tie dvigubi ziedeliai tai cia panasiai kaip ant raktu buna, as juos dazniausiai naudoju kokiem uzsegimam pritvirtint.

rimtai bigsmile.gif nu super .....issispres vienas galvos skausmas rolleyes.gif
Atsakyti
As naktim miegu bebe.gif
Man lipdyt labiau patinka negu paskui lakuot ir slifuot, tai kai turiu laisvo laiko as vis lipdau lipdau lipdau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 02 04, 10:44)
Labas rytas,
mergaites o kam su tuo laku sugalvojot?  blush2.gif Kuom tas modelinininis blogas?

as tai is principo kaupike esu... blush2.gif lotuliukas.gif man visko reikia lotuliukas.gif
modelininis visai neblogas,netgi labai geras! tik man gero lako ir nemazai reikia ,nes stala turiu nudekupazint, dar butina,kad atsaparus trinciai butu..
Dydo pas mane nepasikeite planai,noriu lako... nebent kaina nepakenciama pasirodytu ax.gif
Atsakyti
Sveikos, visos!
Paskleisiu dar vieną ereziją - "papigiaiką", toms, kurios neturi orkaitės termometro.
Yra TS termometras už 35,95 Lt. Bet man tiek buvo gaila už termometrą atiduot.
Nusipirkau labai panašų Senukuose už 21,50 Lt. Brangiausias buvo nesenei Vilniuj ir Žirmūnų Rimi buvo išpardavimas. Dėl bajerio nupirko saunos termometrą už 4,99 Lt va tokį.
Turiu aš stiklinį-gyvsidabrinį laboratorinį termometrą, kuris rodo temperatūrą iki 250 laipsnių. Orkaitėje pas mane irgi yra termometras. Sukišau visus termometrus į orkaitę ir užkaičiau. Spėkit kuris tiksliau rodė smile.gif
Tas, kur už 4,99...
Atsakyti
QUOTE(smilga246 @ 2008 02 04, 14:30)
Sveikos, visos!
Spėkit kuris tiksliau rodė  smile.gif
Tas, kur už 4,99...

kas brangiausia ne visad geriausia bigsmile.gif
as turiu is senuku po 21 su kapeikom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 02 04, 12:33)
kas brangiausia ne visad geriausia bigsmile.gif
as turiu is senuku po 21 su kapeikom ax.gif

Įtariu, tokį patį ir aš turiu. Maniškiam, tai kaip žirafai - kol daeina, kad kaitinu, tai jau beveik ir kept baigiu. Tik po kokių 15 min pradeda tiksliai rodyt blink.gif , o va tas saunos - reaguoja iš karto tongue.gif
Atsakyti