Man kokia sita sage grazi
. Tik nesupratau, kur pudra ant jos?

QUOTE(o-pa-pa @ 2008 02 04, 11:19)
aha grazu
zalia tai matosi, o apie sage net nepagalvociau
bet cia i modelina imaisei turbut uztat ir gavosi kaip akvarele lieta
vien zo dziaugiesi 

aha, maičiau į fimo

Papildyta:
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 02 04, 11:21)
pudra ta melsva, imtas tik baltas fimo

QUOTE(Jutare @ 2008 02 04, 13:21)
aha, maičiau į fimo
Nėra laiko labai eksperimentuoti, bet minčių daug yra 
Papildyta:

Papildyta:

atostogu pasiimk

Papildyta:
varlyte ziuriu apacioj tupi

QUOTE(o-pa-pa @ 2008 02 04, 11:24)
būt gerai, ale niekas neduoda

gal parodys ką nors varlytė

QUOTE(Jutare @ 2008 02 04, 13:34)
aha ar bent jau ka pasakys

mergaites maciau rankdarbiuos dvigubi pasidabruoti ziedeliai,kokiu principu jie "veikia"

Parodysiu
tik nzn kada
prikepta sio bei to yra bet dar nelakuota neslifuota vis nera laiko 
Papildyta:
Tie dvigubi ziedeliai tai cia panasiai kaip ant raktu buna, as juos dazniausiai naudoju kokiem uzsegimam pritvirtint.

Papildyta:
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 02 04, 12:40)
aha ar bent jau ka pasakys
mergaites maciau rankdarbiuos dvigubi pasidabruoti ziedeliai,kokiu principu jie "veikia"
na jie paprasti ziedeliai tik dvigubi ar kazkas blatnesnio
gal kuri zinot 

Tie dvigubi ziedeliai tai cia panasiai kaip ant raktu buna, as juos dazniausiai naudoju kokiem uzsegimam pritvirtint.
QUOTE(varlyte @ 2008 02 04, 13:40)
Parodysiu
tik nzn kada
prikepta sio bei to yra bet dar nelakuota neslifuota vis nera laiko 

varlyte visos naktys musu

Papildyta:
QUOTE(varlyte @ 2008 02 04, 13:42)
Papildyta:
rimtai

As naktim miegu
Man lipdyt labiau patinka negu paskui lakuot ir slifuot, tai kai turiu laisvo laiko as vis lipdau lipdau lipdau

Man lipdyt labiau patinka negu paskui lakuot ir slifuot, tai kai turiu laisvo laiko as vis lipdau lipdau lipdau

QUOTE(Morta_Morta @ 2008 02 04, 10:44)
Labas rytas,
mergaites o kam su tuo laku sugalvojot?
Kuom tas modelinininis blogas?
mergaites o kam su tuo laku sugalvojot?

as tai is principo kaupike esu...

modelininis visai neblogas,netgi labai geras! tik man gero lako ir nemazai reikia ,nes stala turiu nudekupazint, dar butina,kad atsaparus trinciai butu..
Dydo pas mane nepasikeite planai,noriu lako... nebent kaina nepakenciama pasirodytu

Sveikos, visos!
Paskleisiu dar vieną ereziją - "papigiaiką", toms, kurios neturi orkaitės termometro.
Yra TS termometras už 35,95 Lt. Bet man tiek buvo gaila už termometrą atiduot.
Nusipirkau labai panašų Senukuose už 21,50 Lt. Brangiausias buvo nesenei Vilniuj ir Žirmūnų Rimi buvo išpardavimas. Dėl bajerio nupirko saunos termometrą už 4,99 Lt va tokį.
Turiu aš stiklinį-gyvsidabrinį laboratorinį termometrą, kuris rodo temperatūrą iki 250 laipsnių. Orkaitėje pas mane irgi yra termometras. Sukišau visus termometrus į orkaitę ir užkaičiau. Spėkit kuris tiksliau rodė
Tas, kur už 4,99...
Paskleisiu dar vieną ereziją - "papigiaiką", toms, kurios neturi orkaitės termometro.
Yra TS termometras už 35,95 Lt. Bet man tiek buvo gaila už termometrą atiduot.
Nusipirkau labai panašų Senukuose už 21,50 Lt. Brangiausias buvo nesenei Vilniuj ir Žirmūnų Rimi buvo išpardavimas. Dėl bajerio nupirko saunos termometrą už 4,99 Lt va tokį.
Turiu aš stiklinį-gyvsidabrinį laboratorinį termometrą, kuris rodo temperatūrą iki 250 laipsnių. Orkaitėje pas mane irgi yra termometras. Sukišau visus termometrus į orkaitę ir užkaičiau. Spėkit kuris tiksliau rodė

Tas, kur už 4,99...
QUOTE(smilga246 @ 2008 02 04, 14:30)
kas brangiausia ne visad geriausia

as turiu is senuku po 21 su kapeikom

QUOTE(o-pa-pa @ 2008 02 04, 12:33)
Įtariu, tokį patį ir aš turiu. Maniškiam, tai kaip žirafai - kol daeina, kad kaitinu, tai jau beveik ir kept baigiu. Tik po kokių 15 min pradeda tiksliai rodyt