Morta, pagaliau radau - rusiškai ir su paveiksliukais: http://mama_tomsk_ru...t...sc&start=60
Smilgele,
aciu labai, begsiu metalico.

QUOTE(seava @ 2008 02 04, 13:22)
as tai is principo kaupike esu...
man visko reikia
modelininis visai neblogas,netgi labai geras! tik man gero lako ir nemazai reikia ,nes stala turiu nudekupazint, dar butina,kad atsaparus trinciai butu..
Dydo pas mane nepasikeite planai,noriu lako... nebent kaina nepakenciama pasirodytu

modelininis visai neblogas,netgi labai geras! tik man gero lako ir nemazai reikia ,nes stala turiu nudekupazint, dar butina,kad atsaparus trinciai butu..
Dydo pas mane nepasikeite planai,noriu lako... nebent kaina nepakenciama pasirodytu

va gavau kainas, pasirodo yra ir po litrą

va kainos
Pro 45 1l - 45.68 Lt/vnt.
Pro 45 5L - 196.96 Lt/vnt.......
bet čia tada jau brangiai gaunasi
aš tai su modelinu nežaidžiu

QUOTE(kitty*** @ 2008 02 04, 20:47)
pabandyk pazaist gal patiks

nu as nezinau del to lako,jei rusaites sako kad gerai tai gal ir gerai,bet jei jus dalinsites dvikomponentini laka tai kaip jus pasidalinsit kietikli?
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 02 04, 18:53)

neturiu tiek kantrybės

stot, teismas eina !!!

Agneda, nors niekad aukso nemegau, bet tokio stiliaus papuosaliukai labai patinka. Graziai isejo, manau. Ur pati toki mielai nesiociau ant sidabrines grandineles. Ir raudona mano

Dydo, gal as kur prie Senuku pribegciau su stiklainiuku Vilniuj?

QUOTE(o-pa-pa @ 2008 02 04, 19:53)
nu as nezinau del to lako,jei rusaites sako kad gerai tai gal ir gerai,bet jei jus dalinsites dvikomponentini laka tai kaip jus pasidalinsit kietikli?

tai va, kad šis vienkomponentis ir nėra jokio kietiklio... ai bala nematė nusipirksiu litrą sau ir nepiršiu niekam čia per jėga

Papildyta:
agneda, labai fainos uogelės

QUOTE(dydo @ 2008 02 04, 22:05)
tai va, kad šis vienkomponentis ir nėra jokio kietiklio... ai bala nematė nusipirksiu litrą sau ir nepiršiu niekam čia per jėga 
Papildyta:
man tokio tipo papuošalai patinka

Papildyta:

o man pasirode kad apie dvikomponentini kalbat

agneda labai grazu,paprasta bet grazu nors aukso ir as nemegeja

panos, aciu
nors aukso ir as niekada nemegau, na bet uzejo kazkas, turbut tokia nuotaika buvo

nors aukso ir as niekada nemegau, na bet uzejo kazkas, turbut tokia nuotaika buvo

QUOTE(o-pa-pa @ 2008 01 31, 21:55)
mergaites daba biski vaizdu paduos
kadangi daiktas ipareigojantis visai foto sesijai

Nu nereali adatine, nuosirdziai super, begalo suzavejo ir spavine gama superine , saunuole, idomu kiek laiko prie jos prasedejai????