Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

Morta, pagaliau radau - rusiškai ir su paveiksliukais: http://mama_tomsk_ru...t...sc&start=60
Atsakyti
Smilgele, bigsmile.gif aciu labai, begsiu metalico.
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2008 02 04, 13:22)
as tai is principo kaupike esu... blush2.gif  lotuliukas.gif  man visko reikia lotuliukas.gif
modelininis visai neblogas,netgi labai geras! tik man gero lako ir nemazai reikia ,nes stala  turiu nudekupazint, dar butina,kad atsaparus trinciai butu..
Dydo pas mane nepasikeite planai,noriu lako...  nebent kaina nepakenciama pasirodytu ax.gif

va gavau kainas, pasirodo yra ir po litrą bigsmile.gif bet 5l pigiau gaunas tai jei atsiras norinčių mestis tai galim 5 imt, bėda tik, kad lakas vilniuj bet jei iki vasario 15 susikoperuosim tai man draugai atvežtų
va kainos
Pro 45 1l - 45.68 Lt/vnt.

Pro 45 5L - 196.96 Lt/vnt.......

Atsakyti
bet čia tada jau brangiai gaunasi ax.gif aš tai su modelinu nežaidžiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kitty*** @ 2008 02 04, 20:47)
bet čia tada jau brangiai gaunasi ax.gif aš tai su modelinu nežaidžiu biggrin.gif

pabandyk pazaist gal patiks bigsmile.gif

nu as nezinau del to lako,jei rusaites sako kad gerai tai gal ir gerai,bet jei jus dalinsites dvikomponentini laka tai kaip jus pasidalinsit kietikli?
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 02 04, 18:53)

neturiu tiek kantrybės ax.gif ir plastelino niekad nemėgau biggrin.gif
Atsakyti
stot, teismas eina !!! lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti

Agneda, nors niekad aukso nemegau, bet tokio stiliaus papuosaliukai labai patinka. Graziai isejo, manau. Ur pati toki mielai nesiociau ant sidabrines grandineles. Ir raudona mano wub.gif Labai paprasta ir tuo paciu grazu. Saunuole. mirksiukas.gif

Dydo, gal as kur prie Senuku pribegciau su stiklainiuku Vilniuj? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 02 04, 19:53)
nu as nezinau del to lako,jei rusaites sako kad gerai tai gal ir gerai,bet jei jus dalinsites dvikomponentini laka tai kaip jus pasidalinsit kietikli?

tai va, kad šis vienkomponentis ir nėra jokio kietiklio... ai bala nematė nusipirksiu litrą sau ir nepiršiu niekam čia per jėga ax.gif
Papildyta:
agneda, labai fainos uogelės thumbup.gif man tokio tipo papuošalai patinka
Atsakyti
QUOTE(dydo @ 2008 02 04, 22:05)
tai va, kad šis vienkomponentis ir nėra jokio kietiklio... ai bala nematė nusipirksiu litrą sau ir nepiršiu niekam čia per jėga  ax.gif
Papildyta:
agneda, labai fainos uogelės  thumbup.gif man tokio tipo papuošalai patinka

o man pasirode kad apie dvikomponentini kalbat blink.gif doh.gif turejau as ta laka parduotuvei didele backa ax.gif

agneda labai grazu,paprasta bet grazu nors aukso ir as nemegeja biggrin.gif
Atsakyti
panos, aciu blush-anim-cl.gif

nors aukso ir as niekada nemegau, na bet uzejo kazkas, turbut tokia nuotaika buvo smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 01 31, 21:55)
mergaites daba biski vaizdu paduos unsure.gif kadangi daiktas ipareigojantis visai foto sesijai

Nu nereali adatine, nuosirdziai super, begalo suzavejo ir spavine gama superine , saunuole, idomu kiek laiko prie jos prasedejai????
Atsakyti