Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

opa, pjaunu vos vos atrodo, labai plonai.bet kai uzdedu vistiek kazkaip iskile.

Varlyte grazu, man kaip ir Juratei, ant tu ipjovimu kazko truksta, kazkada kazkur maciau kaip karoliuką apvynioja siūlu tada kažkur išvolioja (kažkokioj tarsi pudroj) ir jis lieka toks tarsi apšerkšnijęs tose vietose kur buvo siūlas. Tai ir čia gal tiktų . blush2.gif

P.s. gal kuri turit issisaugojusi karoliuko apipynimo nuoroda. Dvi paskutines temas prakapsciau, bet neradau. Arba gal pamenat kada maždaug apie tai dikutavom?

Ačiukas
Atsakyti
Varlyte, labai linkmas pakabutis. Ir spalvos graziai priderintos, net troselio smile.gif. Tik man irgi ibrezimai tie tokie svelnuciai atrodo, ir rozine man nelabai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 02 05, 14:55)
Varlyte, labai linkmas pakabutis. Ir spalvos graziai priderintos, net troselio smile.gif. Tik man irgi ibrezimai tie tokie svelnuciai atrodo, ir rozine man nelabai  ax.gif

Cia ne rozine schmoll.gif cia avietine bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2008 02 05, 10:38)

Ai ir dar Dydo, ta juoda apyranke, jinai su kazkokiu pagrindu viduje, ar tiesiog visa is Fimo?
Būsiu dėkinga, jei atsakysit  4u.gif

taip dariau ant pagrindo 4u.gif
Atsakyti
Nu gražiai padarei, Varlyte. Labai mielas pakabukas.

Tik jei darytum, kaip norėjo Morta, tai vietoj pjūvių turėtų būti iškilimai ir jie po to nupjaunami ax.gif
Atsakyti
varlyte, labai fainas pakabutis smile.gif ir spalviniai gražus, aš gal irgi prisijungsiu, kad tų pjūvių ryškesnių reiktų ar dar kokių ten smile.gif bet kaip pirmas bandymas tai labai vykęs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varlyte @ 2008 02 05, 14:59)
Cia ne rozine schmoll.gif  cia avietine  bigsmile.gif

A ne? bigsmile.gif Tai tada grazu biggrin.gif
Atsakyti
Varlyte, dailus ir įdomus pakabutis thumbup.gif wub.gif wub.gif labai gražu wub.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz pagyras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(varlyte @ 2008 02 05, 20:11)
Aciu mergaites uz pagyras blush2.gif

grazu ir man thumb_yello.gif
Atsakyti
Merginos, kurios lipdot iš to latviško modelino bent jau savanorių rimi nuolaidos jam smile.gif užsipirkau šiek tiek ax.gif

O kitas klausimas- pasisakymas toms kurios daro žvakides, berods Opa darė tokį burbulą, tai stiklinių vazų yra Norfoj, kadangi db indams 70 proc. nuolaida, ir vazoms nuolaida, tai nusipirkau tu vazeliu ir gaminu kazka panasaus i zvakide, klausimas tik kokio storio turi buti modelino sluoksnis, kad persisviestu? g.gif
Atsakyti
maksimaliai plonas smile.gif koki tik gali padaryti ir graziai uzdeti, kad nesuplystu smile.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti