Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(ItaBita @ 2008 02 07, 12:42)
o ka detum vietoj bisero?
butu labai jau margumynas jei dar kokius svarovskius?  g.gif
arbe gal paprasciausiai troseli be nieko  g.gif  g.gif

ne swarovskiai ir man nea, bet tik naturalu akmeni imciau ax.gif , kad ir skalda,nebutinai apvalius
Atsakyti
Ita, ir man biseris ne prie sirdie, o jei tik ant troselio su tarpais, gal irgi nelabai, gal tarp tu margu idet tiesiog juodu to paties didzio ar mazesniu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morta_Morta: 07 vasario 2008 - 13:02
niu gal ir taip g.gif
man irgi paciai juose kazkas ne taip tik nelabai suprantu dar kas g.gif
tik zinau kad margu nenoriu, nes jau ir taip gana marga, siaip dar mintis buvo ryskiai raudonus koralo akmenukus mazukus maziukus g.gif
tik tiek neturiu, vat mastaus ar verta dasipirkineti
siaip tyrbut idealiausiai tiktu nedidukai sidabriniai intarpai be didelio vikruntasu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 07 vasario 2008 - 13:07
ItaBita man grazu, bet irgi kazkaip tarpeliai gaunasi tokie plonyciai lyginant su bumbuliukais, kazkaip masyvesnio kazko noretusi, bet ai ka as cia, siaip tai grazu, bumbuliukai tai thumbup.gif
niu o cia mano pasilinksminimas smile.gif
APYRANKE
ir
SAGE
Atsakyti
apyranke liuks , o sage man labiau patiko ta su zaliom gelytem smile.gif bet ten turbut dekupazas labiau g.gif
o tu vis dar su latvisku zaidi?
Atsakyti
ItaBita, gražūs karoliai wub.gif thumbup.gif o man tai jie ir su biseriu gražiai atrodo smile.gif
aurelija_ma, tikrai labai daili apyrankė, ir sekė įdomi, bet apyrankė man labiausiai patiko wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
man sagė labai panaši į justess22 daromas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 07 vasario 2008 - 17:19
ItaBita aciukas aga ten tai dekupazas smile.gif
~Migla...Miglelė~ aciukas, tai cia buvo like nup apyrankes toks blyniukas tai buvo viena skylute tipo apyranke, pakabutis (niu komplektukas), bet kaip pakabutis nesiziurejo isgreziau da viena skylute ir gavosi sage (as cia aie sage ta baltai juoda , juodai balta)
o tai tada einu paziureti kokios ten pas juste sages ir palyginsim, nes juk pardavuineja jinai niu einu paspoksoti i skyreki pas ja g.gif
Papildyta:
niu jo "panasu" g.gif niu kvarbatkes uzdetos ir va panasu, niu tiek tai sutinku kad panasu cool.gif va jei pasakytu kad dekoruoti pakabas nuo justes nuziureta tai sutikciau, nes jos pakabos superines ir deginti darbeliai super, niu bet jei panasu tai tiekto lai buna panasu....
ir pamirsau atsakyti Ita Bita aga vis dar su latvisku vaikams skirtu cool.gif neturiu kur kepti, tai palaukit kokios spalvos ten belikusios tai oi kas gausis meset baisu doh.gif nemesi gi ju lauk, darysim vejus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 07 vasario 2008 - 17:54
Mano šita žvakidė daryta maišant normalią spalvą ir transparentą
user posted image
user posted image
[/quote]

Jutare, as gal siek tiek jau pavelavus, bet noriu paklausti kaip ta zvakide darei. ta prasme, stikline zvakide apklijavai ir su visu stiklu i orkaite kisai, ar as cia kazko nesuprantu..ar stiklas nuo karscio neskyla?
Atsakyti
Jutare, man rodos senokai buvai sagių temoj lotuliukas.gif Ten dabar kvarbatkės ant kvarbatkių su kvarbatkėm lotuliukas.gif Ir jau pastarąjį mėnesį vyksta masinė kvarbatkių gamyba doh.gif Tai aš jau savųjų net nebegaminu ir niekam nerodau, nes manau, kad tuoj bus persisotinimas lotuliukas.gif Todėl kažkaip niekam jokių pretenzijų nereiškių dėl panašumų - vistiek čia neverta niekam nieko įrodinėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2008 02 07, 20:50)
Jutare, as gal siek tiek jau pavelavus, bet noriu paklausti kaip ta zvakide darei. ta prasme, stikline zvakide apklijavai ir su visu stiklu i orkaite kisai, ar as cia kazko nesuprantu..ar stiklas nuo karscio neskyla?

taip ir dariau. Stiklas neskyla, nes temperatūra tai neaukšta rolleyes.gif

QUOTE(justess22 @ 2008 02 07, 20:52)
Jutare, man rodos senokai buvai sagių temoj lotuliukas.gif Ten dabar kvarbatkės ant kvarbatkių su kvarbatkėm lotuliukas.gif Ir jau pastarąjį mėnesį vyksta masinė kvarbatkių gamyba doh.gif Tai aš jau savųjų net nebegaminu ir niekam nerodau, nes manau, kad tuoj bus persisotinimas lotuliukas.gif Todėl kažkaip niekam jokių pretenzijų nereiškių dėl panašumų - vistiek čia neverta niekam nieko įrodinėti lotuliukas.gif

aaa, nu jo, aiškuma tada doh.gif lotuliukas.gif Nelabai aš einu į tą temą biggrin.gif Nebedaryk visai su kvarbatkėm hihihi.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sorry jei i ka panasios sages gavosi, o ka cia ir prigalvosi, man grazu buvo ir as norejau kazka pasidaryti, man grazu ir cia mano pirmoji sagyte ir tikiuos justess22 nepyksta, bet tikrai nekopijavau nei ka (ir iki justes22 man dar oi kaip toli, pas ja tokios isgaubtos, nudailintos, o pas mane blyniukas, bet man labai mielas) unsure.gif 2.gif vienu zodziu norejau pasigirti savo sagelyte, o kvarbatkes man grazu, niu ir kas ci blogo cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 07 vasario 2008 - 21:15