Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

jo....maximaliai plonas
Atsakyti
Turiu viena klausimeli. Cia panasiai jau klause, bet man tai beda ta, kad as pasidarau pagrinda, is "desros" susidelioju ant jo, paskui truputi pakocioju, bet lieka kaip sujungimai, na matos,kad is atskiru gabaliuku,neiseina iskocioti, kad nesideformuotu pats rastas taip, jog nel;iktu tarsi pjuviu tokiu. Na nznau ar supratot, bet jei galit patarkit... padarau, grazu, kocioju tada nebelieka to vaizdo arba jei per daug nekocioju, tada matos kad is atskiru detaliu sad.gif jau tiek darbeliu sugadinau...
Atsakyti
As pabandysiu savo nekeptą vakare įdėti, nežinau gerai ten ar blogai ir kiek dar kočioti reikia. Galės profesionalės įvertinti. blush2.gif
Atsakyti
Aš tai ant tokių plokščių , kai reikia priminkyt 'dešros' riekeles, kad nesimatytų , jog tai riekelės , tai nekiek kočioju , o tiesiog minkau pirštų galais , na išploju, paskui iš kraštų atsargiai suspaudžiu vėl paploju , vėl suspaudžiu... ir t.t. na kol susilygina ir nesimato tų linijų , kraštų riekelių...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2008 02 06, 21:26)

kaip man patinka tokios spalvytes wub.gif
Atsakyti
sveikos,
parodysiu kelis savo naujausius darbelius- sage ir karolius (viso ziurekit 4 nuotraukas smile.gif )

http://public.fotki....uktukas043.html
Atsakyti
Sagės viduriukas man gražus thumbup.gif , tik ruda čia man nesižiūri... ax.gif Gal dėl to, kad apskritai rudos nemėgstu g.gif doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 02 06, 21:16-->
QUOTE(As smile.gif @ 2008 02 06, 21:16)
Sagės viduriukas man gražus  thumbup.gif , tik ruda čia man nesižiūri...  ax.gif Gal dėl to, kad apskritai rudos nemėgstu  g.gif  doh.gif

aciu smile.gif sages viduriukas irgi siek tiek rudas, tai ir derinau ruda juostele, be to, man ruda pastaruosius kokius metus tai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
NIu va bandau deti, vizualiai matosi visur kad tai det aant virsaus, ir vaizdas tarsi paplaukes, realiai iskile tik lapeliai, geles vos vos. Ir nezinau ar dar lyginti pries kepant ar nusislifuos po kepimo. (cia apie geles tik ).
g.gif

user posted image
Atsakyti
kentaure, siūlau lygint nes iš patirties galiu pasakyt, kas bus labai sunku šlifuot blush2.gif nes gali būt, kad kol lapelius sulyginsi gėlės kiaurai persišlifuos
Atsakyti
Kentaure, beda tame, kad atpjauti reikia laaaaaaaaaaaaaaaaabai plonai tada ir gausis ir glostyti daug maziau reikes smile.gif imk britvute jei nera dideles 'storos" desros ir pjaut labai plonai, kad veik persisviestu smile.gif
matysi tada viskas gausis
Chriupike labai idomus darbeliai
o ten verinyje tarp apsktitimu irgi fimukai? ar karolikai kokie?
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 06 vasario 2008 - 20:36
kiek matau is foto kentaure tai tikrai storus gabaliukus atpjauni g.gif todel ir neissilygina tau
Atsakyti