Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(ItaBita @ 2008 02 06, 21:34)
Kentaure, beda tame, kad atpjauti reikia laaaaaaaaaaaaaaaaabai plonai tada ir gausis ir glostyti daug maziau reikes smile.gif ink britvute jei nera dideles 'storos" desros ir pjaut labai plonai, kad veik persisviestu smile.gif
matysi tada viskas gausis
Chriupike lavai idomus darbeliai
o ten verinyje tarp apsktitimu irgi fimukai? ar karolikai kokie?
g.gif

aciu, Itabita. ten ne fimukai, o mediniai dazyti karoliukai
Atsakyti
QUOTE(Chriupike @ 2008 02 06, 21:17)
aciu smile.gif sages viduriukas irgi siek tiek rudas, tai ir derinau ruda juostele, be to, man ruda pastaruosius kokius metus tai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

man ir ruda labai grazu, saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kentaure @ 2008 02 06, 21:29)
NIu va bandau deti, vizualiai matosi visur kad tai det aant virsaus, ir vaizdas tarsi paplaukes, realiai iskile tik lapeliai,  geles vos vos. Ir nezinau ar dar lyginti pries kepant ar nusislifuos po kepimo. (cia apie geles tik ).

labai idomus pagabukas, as dar sios technikos nebandziau, vis renku info, tai siuo klausimu neturiu ka pasakyt, tiesiog kai kas patinka ta ir pagiriu 4u.gif
Papildyta:
as ir prie to paties dar paklausiu, o su kiuo pjaunat savo desrytes, gal su britva, nes su peiliuku tikrai storai gaunas?
Atsakyti
Ačiū už partarimus merginos, čia išsidino tai viskas dar baisiau atrodo biggrin.gif o šiaip bandziau pjauti mazdaug kokiu 2-3 mm gavosi. ploniau visas nenusipjauna, jei pjaunu tai puse tik sešros plonai nupjaunu.Pjoviau su tokiu peiliuku plonu, tai reikės su britva pabandyti. g.gif
Atsakyti
Turiu Kato peilius na ka galiu pasakyt neblogi thumbup.gif Labiausiai patinka lankstusis peilis.
Taciau kai dar siu peiliu neturejau tai naudojau maketavimo peiliuku vidurius
user posted image
tai ka galiu pasakyt kad didelio skirtumo tai tikrai nepajauciau schmoll.gif nors aisku mano pjaustymo patirtis nera didele vos tik puse metu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2008 02 07, 08:27)
Ačiū už partarimus merginos, čia išsidino tai viskas dar baisiau atrodo  biggrin.gif  o šiaip bandziau pjauti mazdaug kokiu 2-3 mm gavosi.  ploniau visas nenusipjauna, jei pjaunu tai puse tik sešros plonai nupjaunu.Pjoviau su tokiu peiliuku plonu, tai reikės su britva pabandyti. g.gif

Todel ir nesilygina, reikia maziau nei milimetro storumu pjauti, tada graziai issilygins mirksiukas.gif
Atsakyti
Varlyte ir as tokiu pjaustau, ti kaip suprantu specialūs peiliai yra lankstūs. O šitie lūžta. Jau sulaužiau pora sad.gif

Saullute, niu bandysiu, nes ciai patiko sitas budas.

P.s. bandziau apklijuoti fimu ir tuo latvisku modelinu. tai latviskas kazkaip sukietejo ir labai plonai pjovėsi. Tai ir lengvai susilygino viskas.

Ir dar vienas dalykas. kakzada rašėt -dėjot nuorodą apie švirkštą. tai aš Rimi radau vaikišką rinkinuką už 4 litus, ten yra tas "pjūkliukas vingiuotas" ir svirkstas su keletu formeliu, tai pabandziau suspaudzia graziai ir labai idomiai. Tik naudojat latvišką modeliną sunku spausti, nes jis kietesnis, o jei tik fimo tai labai fainiai spaudziasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2008 02 06, 20:26)

Ir man wub.gif
Atsakyti
Kentaure jei fimas minkosi pjaunant dek i saldytuv 15 MINUCIU smile.gif
jis sukietes ir bus lengviau pjauti mirksiukas.gif

va biski pasirodysiu
user posted image ax.gif blush2.gif
Atsakyti
nu bliamba Ita lens.gif
Atsakyti
tongue.gif
nu gerai gerai einu perfotkinsiu tongue.gif
tik objektyva normalu surasiu ax.gif ax.gif

nu zinok negaliu doh.gif doh.gif
lakas blizga nors tu ka doh.gif g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 07 vasario 2008 - 12:11
QUOTE(ItaBita @ 2008 02 07, 11:56)
tongue.gif
nu gerai gerai einu perfotkinsiu tongue.gif
tik objektyva normalu surasiu  ax.gif  ax.gif
nu zinok negaliu  doh.gif  doh.gif
lakas blizga nors tu ka  doh.gif  g.gif

vienintelis dalykas, kuris man ne prie sirdies -tai biseris, patys burbulai grazus ax.gif
Atsakyti
o ka detum vietoj bisero?
butu labai jau margumynas jei dar kokius svarovskius? g.gif
arbe gal paprasciausiai troseli be nieko g.gif g.gif
Atsakyti