Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 25, 10:25)
niu sveikutes pasirodysiu ir as ka padariau, laukiu komentaru apie mano pirmaji darbeli  ax.gif
http://public.fotki....yrankeruda.html
P.S. aciukas uz issisakyma Morta_Morta ir Seava  smile.gif

o tu formas turi? ar be ju darei? is pradziu issiziojau is nuostabos,nes grazu,veliau tie nelygus kampuciai uzkliuvo...
spalva tai tikrai labai vykus thumbup.gif
Atsakyti
reikalinga pagalba?
pirma karta kepu fimo
na kepu kiek parasyta 30 min.
istraukiau ir atrodo, kad neiskepe
o gal ir iskepe blink.gif
as truputi pajudinau minkstas
as cia tik atsaldyta tikrinti reik ????
orkaite atrodo ikaitinta buvo iki 130 g.gif
o dakapti galima dar karta idomu, ar ne?
ir kaip zinot kada iskepe?
Atsakyti
tikrint reiktų atšalusį, nes kol karštas tai jis turi lankstumo
kept reikėtų 110 temperatūroj jei fimo naujos gamybos seniau reikėjo kept prie 130 laipsnių
dakept galima kiek nori kartų, galima kept ir ilgiau nei 30min., svarbu, kad temperatūra būtų pastovi ir neviršytų 110 laipsnių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dydo @ 2008 01 25, 16:43)
tikrint reiktų atšalusį, nes kol karštas tai jis turi lankstumo
kept reikėtų 110 temperatūroj jei fimo naujos gamybos seniau reikėjo kept prie 130 laipsnių
dakept galima kiek nori kartų, galima kept ir ilgiau nei 30min., svarbu, kad temperatūra būtų pastovi ir neviršytų 110 laipsnių  4u.gif

mano jau atveso ir atrodo kitas atrodo normalus, kietas pasidare
panika bereikalinga aisku
o su dakepimu tai jei atvesini ir tik poto pamatai, kad dar minkstas tai vel kepi
tai jau nebebus pastovi temperatura blink.gif ar kaip cia?
Atsakyti
QUOTE(jjuurraa @ 2008 01 25, 16:18)

o su dakepimu tai jei atvesini ir tik poto pamatai, kad dar minkstas tai vel kepi
tai jau nebebus pastovi temperatura blink.gif  ar kaip cia?

nieko tokio mirksiukas.gif
Jeigu kepi kelis gaminukus, ir nori pažiūrėti, ar jau tikrai iškepė ir normaliai kietas bus, gali išimti tik vieną, ir įmesti į ledinį vandenį. Greitai atvės, ir pamatysi, ar jau viskas tvarkoj, ar dar reikia šiek tiek pakepti mirksiukas.gif
Atsakyti
OI man ir taip buvo, puoliau i panika dar siltus paciupinejus, o kai atveso kieti kaip akmenukai blush2.gif blush2.gif blush2.gif , net forumieciu pagalbos prasiau.... blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif vis per ta nekantruma

o kas del samanines apyrankes, tai man kaip naujokei ji visai patiko.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 01 25, 12:05)
Ar ji ruda? Nes man tai ji atrodo graziai samanine tokia, tai norejau paklaust, kaip paviko tokia spalva isgaut. O pats stilius, tai nu siek tiek tokia netvarkinga, murzina atrodo, ir forma ir spalva, nors galima cia vintage pavadint. Jei tokia ideja ir buvo, tai gerai gavosi. Bet svarbiausia, tai kad paciai patiktu.

aciukas uz gera zodeli mano apyrankes pusei 4u.gif , tvarkingos gamykliskai tobulos keturkampos is pirmo karto gal ir nepadarysiu smile.gif , o siaip norejosi apvalesniu kampuciu, bet taip zuilinau taip zuilinau doh.gif niu kas gavos tas, mane tenkina, o spalvos kokias turejau tokias sudejau ax.gif (cia tik trys spalvos ir tedetos, kaip ir nieko neisgavinejau ax.gif )
QUOTE(seava @ 2008 01 25, 14:03)
o tu formas turi? ar be ju darei? is pradziu issiziojau is nuostabos,nes grazu,veliau tie nelygus kampuciai uzkliuvo...
spalva tai tikrai labai vykus thumbup.gif

aciukas 4u.gif formu tai tikrai neturiu is rankos, tik va nulakuoti reikia, neturiu to lako spec, niekaip nenusiperku, ir siaip tai gal kas isduosit kiek sykiu lakuojate darbeli, ar tik vieno sykio uztenka cool.gif
QUOTE(enga.k @ 2008 01 25, 21:50)
o kas del samanines apyrankes, tai man kaip naujokei ji visai patiko.... thumbup.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti
na mano manimu kaip pirmas blynai tai tikrai neprisviles smile.gif
o del formu tai cia jau kaip kam patinka, ir su laiku gausis ir formos mirksiukas.gif o su spalvom suzaista graziai thumbup.gif , bent mano skoniui cool.gif

o va cia truputi mano ax.gif
girti galima ,kritikuoti irgi tongue.gif
user posted image

ai o del lakavimo, cia kaip kokiam darbeliui smile.gif
na as lakuojus gana daug maziausiai 3 kartus smile.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 25 sausio 2008 - 22:06
ItaBita...man gražu... bigsmile.gif
Atsakyti
ItaBita.. labai dailu:ir spalva, ir piešinys, ir forma thumbup.gif thumbup.gif . Tik tą žvaigždę aš nuimčiau ... blush2.gif
Atsakyti
negalejau nuimti zvaigzdes tongue.gif
todel kad man kitaip fotkinti nesieina, butinai reikejo kazko balto salia
kitaip spalvas man iskreipe, nors ir ten nustatinejau visaip kaip, ale vat, kap mokejau taip sukausi ax.gif blush2.gif
Atsakyti
man tai netrukdo žvaigždė smile.gif ..nuotrauka su ja ''gyvesnė'' gaunasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miegutis: 25 sausio 2008 - 22:56