Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

na jinai nepatampa skaidri kaip transparanke, bet igauna toki keista atspalvi lyg vos vos skaidresne nei nekepta smile.gif

va cia tas experimentas, tik turejau primaigytos sviesios smile.gif baltas tas latviskas zydras fimo smile.gif
jei maisyti ryskesnes spalvas tas grudetumas ryskesnis atrodo smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2008 01 27, 12:51)
na jinai nepatampa skaidri kaip transparanke, bet igauna toki keista atspalvi lyg vos vos skaidresne nei nekepta smile.gif

va cia tas experimentas, tik turejau primaigytos sviesios smile.gif baltas tas latviskas zydras fimo smile.gif
jei maisyti ryskesnes spalvas tas grudetumas ryskesnis atrodo smile.gif

thumbup.gif Atrodo kaip veltinis
Ir manao mažė bandė maišyt latvišką su fimu. Maišė baltą glitter su ltvišku ružavu neoniniu. Minkė, kol baltas patapo ružavu vientisos spalvos. Kai iškepėm ir atvėso atrodė, kad gaminys netgi tvirtesnis nei vien iš latviško, bet kai po kelių dienų bandė suvert - sulūžo. Šiaup tai tas latviškas ir pats būna nevienodo kietumo. Kai kurios spalvos yra gerokai kietesnės ir dar netgi ta pati spalva iš skirtingų dėžučių pasitaiko skirtingo kietumo...

Vakar buvau tikrose splvose. "Prirėmiau tą berniuką prie sienos", tai prisipažino, kad užsakė peilių ir kad peiliai bus vasario pradžioj. Ir dar pažadėjo, kad kai tik atsiveš peilius, tai iškart įdės ir į tinklalapį (e-parduotuvę). Ir dar sakė, kad pasta mašinų nėra ir nebus, nes patys eberhartfaber jas nustojo gaminti, nes kažkas su jom ten buvo negerai ir artimiausiu laiku nežada jų pradėti gaminti. Dar jis man davė eberhartfaber katalogą - dieve, ko tik pas mus nėra: ir to nėra, ir ano nėra...
Atsakyti
Labutis visoms!Jau anksciau sisidomėjau modelinu,bet vis kiti darbai sutrukdydavo pabandyti.Tai beliko tik skaityti temukes ir gėrėtis jūsų darbeliais. Ypač likau sužavėta Jutarės darbais. Anksčiau teko gyventi Panevežyje,tai dar pamenu kai mieste klestėjo plastmasės verslas,buvo gaminama daug įvairių plastmasinių papuošalų. Kaip matau Jutarė toliau tęsia senas tradicijas. Naudodama naujas medžiagas ir technologijas kuria tikrai meniškus papuošalus.Sėkmės Jums visoms kuryboje ir gražių darbų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga246 @ 2008 01 27, 15:43)

Vakar buvau tikrose splvose. "Prirėmiau tą berniuką prie sienos", tai prisipažino, kad užsakė peilių ir kad peiliai bus vasario pradžioj. Ir dar pažadėjo, kad kai tik atsiveš peilius, tai iškart įdės ir į tinklalapį (e-parduotuvę). Ir dar sakė, kad pasta mašinų nėra ir nebus, nes patys eberhartfaber jas nustojo gaminti, nes kažkas su jom ten buvo negerai ir artimiausiu laiku nežada jų pradėti gaminti. Dar jis man davė eberhartfaber katalogą - dieve, ko tik pas mus nėra: ir to nėra, ir ano nėra...

hihihi.gif griežtai tu ten su juo ,jei visas paslaptis išdavė.............
..rankdarbių temose ,po audros čia,tiesiog pasipylė kritika ...vaizdas toks ,kad tos kurios anksčiau gyrė viena kitą ,tiesiog bijojo pasakyti tikrą savo nuomonę, o dabar visos drąsos įgavo... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miegutis: 27 sausio 2008 - 14:15
QUOTE(MEDINILĖ @ 2008 01 27, 13:53)
Labutis visoms!Jau anksciau sisidomėjau modelinu,bet  vis kiti darbai sutrukdydavo pabandyti.Tai beliko tik skaityti temukes ir gėrėtis jūsų darbeliais. Ypač likau sužavėta Jutarės darbais. Anksčiau teko gyventi Panevežyje,tai dar pamenu kai mieste klestėjo plastmasės verslas,buvo gaminama daug įvairių plastmasinių papuošalų. Kaip matau Jutarė toliau tęsia senas tradicijas. Naudodama naujas medžiagas ir technologijas kuria tikrai meniškus papuošalus.Sėkmės Jums visoms kuryboje ir gražių darbų thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ačiū labai, MEDINILE, už gražius žodelius blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ot kliuvo berniukui blink.gif
siaip tai jis taip sneka jau nuo spalio pabaigos smile.gif
ale kaip ner tu peiliuku taip ner ax.gif verysad.gif

nu gal si karta ir neapgaus smile.gif
Atsakyti
ItaBitakodėl čia nerodai tos įdomios muzikinės apyrankės rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
bijau kritikos ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 27 sausio 2008 - 15:43
na, pasirodysiu ir as smile.gif nesu baisiai gera fimiste (kol kas smile.gif ), bet pradziai, mano manymu, neblogai blush2.gif

http://public.fotki....rauktukas3.html

(ten viso 10 nuotrauku, bet kai kuriu darbeliu yra po kelias nuotraukeles).
Atsakyti
Chriupike, tikra saunuole, ir pradziai labai grazu. Man labiausiai patiko paskutiniai pilki auskarai. Ir to samaninio labai spalva patiko, tai vel paklusiu, kaip tokia paviko isgaut?
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 01 27, 18:47)
Chriupike, tikra saunuole, ir pradziai labai grazu. Man labiausiai patiko  paskutiniai pilki auskarai. Ir to samaninio labai spalva patiko, tai vel paklusiu, kaip tokia paviko isgaut?

Aciu, morta_morta 4u.gif
tuos zalius darydama maisiau geltona (lemon), pilka metalic, balta ir, berods, paprasta zalia. tiesa sakant, gerai net nepamenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chriupike @ 2008 01 27, 17:05)
na, pasirodysiu ir as smile.gif nesu baisiai gera fimiste (kol kas smile.gif ), bet pradziai, mano manymu, neblogai  blush2.gif

tikrai neblogai mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti