Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

aciukas ItaBita
ir aciukas uz info, o pakabutis thumbup.gif , tai cia paveiksliuka perkelinejai, kaip kad buvau skaiciusi (ar klystu su vaitspritu, joooo kaip visada is pradziu skaitaineju , ziurineju, groziuosi, paskiau sumastau pabandyti ir vel nezinau kas ir kaip doh.gif )
Atsakyti
na tai perkeltas su vait spiritu ir spauzdintas su lazeriu, bo rasalinis printeris tam netinka smile.gif
tik as ne vait spirita naudoju tongue.gif
atradau geresni tirpikli tongue.gif

svarus acetonas geriau, na tikslai ne geriau, bet greiciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 25 sausio 2008 - 23:08
Sveikos, vakar RIMI radau modelino, gal kuri bandet? Galima maisyti su Fimo? g.gif
Beja, kaina sakyciau prieinama - paprastas kainavo 2.99 lt, o neoniniu spalvu - 3.49 lt.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2008 01 26, 12:31)
Sveikos, vakar RIMI radau modelino, gal kuri bandet? Galima maisyti su Fimo?  g.gif
Beja, kaina sakyciau prieinama - paprastas kainavo 2.99 lt, o neoniniu spalvu - 3.49 lt.

niu as tai is jo ir dariau smile.gif patiko paminkyti (man pradziai tai gerai) smile.gif cia jau profes turetu atsakyti, ar galima maisyti su fimo mirksiukas.gif
Atsakyti
maisyti galima, tik dirbinukas trapesnis truputi gaunasi ne vien is fimo smile.gif
Atsakyti
pasitreniruot tai tikrai gerai,nes is gero gaila visokius bandymus daryt.
Atsakyti
pasitreniruoti tai galima, bet siaip tas modelinas labai skiriasi tarpusavyje, visokiu turejau, tai tikrai labai skiriasi jie pagal minkstuma spalvu sodruma ir spalvu maisimasi smile.gif

kartais labai galima idomu efekta isgauti maisant minkstus ir kietus modelinus, gaunasi tarsi kraklis koks. Kietasis tarsi i trupunukus susoka o mikstasis aplink ji pasiskirsti ir visai idomus dalykas gaunamas smile.gif
na prirasiau tik turbut nelabai aiskiai doh.gif ax.gif
Atsakyti
Neseniai dariau dirbinėlį iš to blizgančio modelino, ir pašlifavau aš jį ir visi blizgučiai nusitrynė, tai taip išeina, kad jo negalima šlifuot? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2008 01 26, 16:31)
kartais labai galima idomu efekta isgauti maisant minkstus ir kietus modelinus, gaunasi tarsi kraklis koks. Kietasis tarsi i trupunukus susoka o mikstasis aplink ji pasiskirsti ir visai idomus dalykas gaunamas smile.gif
na prirasiau tik turbut nelabai aiskiai  doh.gif  ax.gif

tai gal eksperimentų nuotraukų turi? ax.gif baisiai įdomu būtų pamatyt mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaites, o iskepus pearl (08) -jis nepatampa matiskai skaidriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 01 26, 21:17)
mergaites, o iskepus pearl (08) -jis nepatampa matiskai skaidriu  g.gif

žinok, man šita spalva irgi skaidri patapo blink.gif nors neparašyta, kad transparent ax.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 01 26, 21:35)
žinok, man šita spalva irgi skaidri patapo blink.gif nors neparašyta, kad transparent ax.gif

ax.gif as dar nekepiau, tik is "sandeliuko" savo issitraukiau, nes galvojau panaudoti g.gif , bet skaidrumas man nelabai tiktu - teks maisyti su baltu unsure.gif
Atsakyti