Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(justess22 @ 2008 02 19, 23:06)
Man neteko kovot, nes nė karto nebuvo jokių burbuliukų g.gif Gal čia teptuke problema?

kokį naudoji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2008 02 19, 21:11)
kokį naudoji? g.gif

aš tai naudoju tą, kur mažam buteliuke buvo.
Atsakyti
QUOTE(varlyte @ 2008 02 19, 22:34)
labai geros bliuzeles alkune imerkiau  blush2.gif

ujezau doh.gif

oro burbuliukai......oi kiek su jais kovota lotuliukas.gif pastebejau kad kai kurie teptukai visiskai netinkami lakavimui su fimo laku,ir dar man ziauriai burbuliuojasi kai lakas i pabaiga eina doh.gif o kaip kovoju ....nugi su svelniu svitriniu burbuliukus atsargiai paslifuoju ir vel lakuoju.
Atsakyti
Kai lakas baigiasi, tai padeda jei jį šiek tiek pašildai. Aš įstatau buteliuką į indelį su karštu vandeniu - man padeda blush2.gif Bet nedarykit taip, kol lako buteliuke daug, nes ataušęs pasidaro tirštesnis nei buvo.
Atsakyti
As tai taip ir nesupratau su tuo burbuliavimo, turiu ir naturaliu sereliu ir nenaturaliu, vis tiek po kurio laiko burbuliuojasi. Smilgos recepta reik isbandyt. O siaip kaip O-pa sako, isdziuna ir su smulkiu svitriniu ir vel lako, ir vel svitriniu ir tt. pagal poreiki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 02 19, 23:43)
As tai taip ir nesupratau su tuo burbuliavimo, turiu ir naturaliu sereliu ir nenaturaliu, vis tiek po kurio laiko burbuliuojasi. Smilgos recepta reik isbandyt. O siaip kaip O-pa sako, isdziuna ir su smulkiu svitriniu ir vel lako, ir vel svitriniu ir tt. pagal poreiki smile.gif

pas mane tai natūralių buvo,tai išsitraukiau iš nagų lako sintetinį ,tai geriau....lig šiol ir pas mane tas pats receptas...švitrinis....lakas ....švitrinis...lakas... biggrin.gif
Atsakyti
isvada viena persasi,kad naturaliu sereliu sepetukas netinka,as pirmus darbelius lakuodavau su teptuku is voveres uodegos nu ir niekaip nesuprasdavau kodel man burbuliuojas,atsimenu vis "verkdavau" Jutarei kodel man nesigauna lakuot.O kai voveres uodega padejau i sali ir issitraukiau sepetuka is nagu lako buteliuko reikalai is kart pasitaise bigsmile.gif
Atsakyti
taip o-pa ,gražink voverei uodegą... smile.gif
...aš vakar šiektiek kepiau ,išviso to gero liko šis ir žiedas mergyčkai.....bet jau fotografuot lakuotus tai... wacko.gif
user posted image
.. spalva visai netokia reali...
user posted image
...va tokia arčiau tiesos...
user posted image
Atsakyti
Žydras maišei? - Gražiai gavosi. Man tai ne reali spalva, o 2 nuotraukoj gražesnė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga246 @ 2008 02 20, 16:53)
Žydras maišei? - Gražiai gavosi. Man tai ne reali spalva, o 2 nuotraukoj gražesnė blush2.gif

čia -39 spalva su trancparantu baltu.....
Atsakyti
Tada wub.gif wub.gif wub.gif
39 nr tai atspėjau, o vat galvojau, kad su transparentu žydru maišei.
Gražu!
Atsakyti
o fotografuojant vakare dar vienas atspalvis biggrin.gif
user posted image
Atsakyti