Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(Kentaure @ 2008 02 26, 11:00)
Smilga ačiū, o kokias plytas galima kišti? ar bet kokios tinka? g.gif

Šiaip tai dažniausiai šamotines, bet kiša žmonės ir silikatines (baltos tokios), ir paprastas molines.

Jutare - kaip visada - tobula. Kaip pas tave tie rutuliukai taip lygiai gaunas. g.gif Gal pas mane rankos ne iš tos vietos auga, ar abi kairės...

Atsakyti
aukstosios magijos mokykla man cia... paima mergaites plastilino ( nu gerai, modelino) gabala, minko, kepa, ir vat koks grozis iseina... super smile.gif
Atsakyti
Jutare grazuuuuuu wub.gif fainuoliski burbuliukai thumbup.gif as irgi tokiam pat stiliuke padariau blyniuku rolleyes.gif prisiziurejus tipo ale retro ten buvo, tik pas mane tipo ale zalia, bet po isvirimo gavosi ale salotine blink.gif tei vaizdelis tai... jo matot ka reiskia tas vaikiskas doh.gif , bet fimo vis dar nera kaip isbandyti nes neturiu kur kepti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 02 26, 13:26)
Jutare grazuuuuuu  wub.gif fainuoliski burbuliukai  thumbup.gif  as irgi tokiam pat stiliuke padariau blyniuku  rolleyes.gif  prisiziurejus tipo ale retro ten buvo, tik pas mane tipo ale zalia, bet po isvirimo gavosi ale salotine  blink.gif  tei vaizdelis tai... jo matot ka reiskia tas vaikiskas  doh.gif , bet fimo vis dar nera kaip isbandyti nes neturiu kur kepti  verysad.gif

Parodyk bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(smilga246 @ 2008 02 26, 11:20)
Morta, labai įdomūs auskariukai. Man tie raudoni labai wub.gif  - tokie originalūs. Iš kokios vielos lankstei, jei ne paslaptis?

Smilgele, kokia gi cia paslaptis, cia guterman ta viela. Man jie irgi linksmi tie auskariukai, realiai ryskiai raudoni. Tik rastas kreivokas biskeli isejo, bet buvo ekperimentas, tai kaip pirmam kartui visai gerai smile.gif. Dar butinai pamarginsiu modelinukus kada.
Atsakyti
super duper Jutare thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
laba, na prisižiūrėjo mano akys visokių grožių wub.gif tai dabar jau nagai niežti ir pačiai pabandyt g.gif
sakykit, o kas pvz tokiam rinkinyje bus g.gif rinkinys kiek suprantu pats modelinas ir formelės? ar taip suprantu g.gif ir išvis gal pradedančiajai nereikia to, gal iš rimi užtenka to papigiai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 26 vasario 2008 - 14:07
QUOTE(Pūga Papūga @ 2008 02 26, 11:56)
aukstosios magijos mokykla man cia... paima mergaites plastilino ( nu gerai, modelino) gabala, minko, kepa, ir vat koks grozis iseina... super smile.gif

hihihi.gif mes buriam topsecret.gif

ačiū, mergaitės aciuks.gif

fishke, tas rinkinukas pakankamai brangiai gaunasi. Geriau pasiimk pora spalvų fimo - mėlyną ir baltą, pasidarysi iš jų dar ir melsvą, ir tikrai gausis daug pigiau mirksiukas.gif O ir fimo viso nesunaudosi biggrin.gif
Atsakyti
o jutare, labai gražu bigsmile.gif šitas toks mano skoniui thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
niu va rodausi su ale savo bandymu "ale retro" iki jutares tai tikrai kad toli, bet garsiai tik nesijuokit ir bandau pirma syki ikelti foto tiesiai cia unsure.gif ziuresiu kas gausis, o jei ne tai ci pas mane foto tiu mano retriniu blyniuku lotuliukas.gif
http://public.fotki....s/dscn2090.html
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2008 02 26, 15:24)
fishke, tas rinkinukas pakankamai brangiai gaunasi. Geriau pasiimk pora spalvų fimo - mėlyną ir baltą, pasidarysi iš jų dar ir melsvą, ir tikrai gausis daug pigiau mirksiukas.gif O ir fimo viso nesunaudosi biggrin.gif

ačiūka 4u.gif

aurelija_ma, nu man tai gražu wub.gif bet aš vis niekaip nesuprantu kaip taip gaunas blush2.gif doh.gif tai čia iškočioji ir pjaustai bigsmile.gif lotuliukas.gif blush2.gif blush2.gif aš nulinokė dar biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 26 vasario 2008 - 17:09
QUOTE(Jutare @ 2008 02 26, 11:09)
šviežias ax.gif

kokie smagučiai wub.gif thumbup.gif labai fainuoliški wub.gif

QUOTE(aurelija_ma @ 2008 02 26, 16:20)
niu va rodausi su ale savo bandymu "ale retro"

labai mieli magručiai wub.gif
Atsakyti
biggrin.gif valio atejau paziureti ziuriu foto isikelusi valio valio valio, pabandziau ir pavyko clap.gif clap.gif clap.gif
fishke niu aciukas 4u.gif bet as dar irgi nulinoke, as pora paveiksliuku is nuorodu pasiziurejau , ka ir kaip kocioti, o jau kai iskocioji ta vadinama desryte ir susipjaustai doh.gif jo aiskintoja is manes tai ..... cool.gif
justess22 aciukas 4u.gif bet man tai cia spalvos "pasaka" doh.gif ruosiuos velykoms biggrin.gif

o siaip cia jie jau metosi kelios savaites pas mane, ir dar pasimetys muset neslifuoti jie ir nelakuoti ir be skyluciu doh.gif ir ju daugiau yra (tu blyniuku), gal ka ir suregsiu, va viena varianta jau irgi norejau mesti, bet pasimete dezutej ir issitraukiau paslifuoti, niu gal ir daba jau ir nieko, muset turi sulaukti savo eiles kad kas susigalvotu bigsmile.gif jo tas modelinas is rimi raudona gavosi irgi ale i morkavuma lotuliukas.gif , ir dar norejau kazka tokio i voratinkli, o gavosi kazkokia granata perpjauta doh.gif biggrin.gif daba reikia tik kad vyras skylutes pragreztu ir bus apyranke, nezianu ar nesiosiu, bet gal kai susivers pasimatys kad ir nieko g.gif niu ka einu paslifuoti, gal iseis kaip nors pirmuosius karoliukus blyniukus susiverti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 26 vasario 2008 - 17:29