Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

stai mano modelininis tortukas lotuliukas.gif

user posted image

nesuprantu,kiekviena karta gaunasi ne taip kaip noriu doh.gif lotuliukas.gif isivaizduoju,kad bus grazu,o iseina kaip visada... doh.gif
Atsakyti
nu roze man tai labai grazu smile.gif
va gal tos zalumos maziau reiktu, bet ir ji nera blogai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2008 01 28, 19:12)
nu roze man tai labai grazu smile.gif
va gal tos zalumos maziau reiktu, bet ir ji nera blogai  thumbup.gif

na aciu aciu 4u.gif cia tas paprastas ,lenkiskas modelinas,del to spalvos tokios ryskios.. labai tikiuosi prasitreniruot ir tada is gero modelino,gal kas ir grazaus iseis... tik to rezultato greiciau noretusi blush2.gif
Atsakyti
seava, nu tu gerai pagalvok, ar tau tikrai to aparačiuko reikia biggrin.gif Pas mane jis taip pat "dažnai" naudojamas kaip ir pas MAGIC hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2008 01 28, 20:20)
seava, nu tu gerai pagalvok, ar tau tikrai to aparačiuko reikia biggrin.gif Pas mane jis taip pat "dažnai" naudojamas kaip ir pas MAGIC hihihi.gif

man visko reikia lotuliukas.gif kaip varnom kas blizga,taip man visko rankdarbiams reikia lotuliukas.gif doh.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(seava @ 2008 01 28, 20:30)
man visko reikia lotuliukas.gif  kaip varnom kas blizga,taip man visko rankdarbiams reikia lotuliukas.gif  doh.gif    doh.gif

nu kol kas nepirk biggrin.gif Nes tikrai ne pirmo būtinumo daiktas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 01 28, 15:40)
Sveikutes,
O-pa, man tai irgi butu graziausia isilgai  ax.gif , tai jau pasistenk smile.gif.
Vilnietes, kur parduoda perliukus po viena, o ne visu veriniu?

Morta_Morta, po viena perliukus pardavineja Stikleje.
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2008 01 28, 16:42)
aciu Jutaryt ,sita maciau prietaisiuka,tik suabejojau ar geras daiktas ir nepirkau,dabar zinosiu,kad visai verta isigyt.o kaip ten tos skylutes susikocioja,tai man vis dar mistika  biggrin.gif lotuliukas.gif

apie tas formeles su skylutem sonuose ir kalbejau..  o man jos kaip tik atrodo,kaip koks issigelbejimas,kai nori lygias formas padaryt..  ir skylutes perdurt patogu turetu but g.gif
as ju vistiek labai noriu  blush2.gif
o kaip dar lygius kvadraciukus, ploksciai apyrankei ,padaryt g.gif  matuot su liniuote gal g.gif bet tada skyluciu klausimas neissisprendzia...

Seava, man tai tavo sagė graži smile.gif O dėl rėmelių, tai nemanau, kad čia tinkamas variantas kvadračiukų darymui. Kiek čiupinėjau tikrose spalvose, tai tie rėmukai nėra tokie jau ploni, kad gražiai išpjautų modeliną. Kai bandysi "iškrapštyt" pradurtus kvadračiukus jie deformuosis, o daryti su jais tai man schmoll.gif ir labai brangiai gausis. Naujam kataloge mačiau dar ir apskritų rėmelių su skylutėm yra ir žiedų yra (tik Lietuvoj nėra)

QUOTE(Jutare @ 2008 01 28, 20:20)

Mąsčiau ir aš apie tą aparatą. O tai kodėl nenaudoji: ar rankom greičiau, ar nelabai kokie gaunasi?
Atsakyti
QUOTE(smilga246 @ 2008 01 29, 08:23)

Mąsčiau ir aš apie tą aparatą. O tai kodėl nenaudoji: ar rankom greičiau, ar nelabai kokie gaunasi?

gaunasi tai geri, bet kažkodėl nenaudoju biggrin.gif Gal tiesiog tokio poreikio kol kas nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chriupike @ 2008 01 28, 23:03)
Morta_Morta, po viena perliukus pardavineja Stikleje.

hi.gif
Atsakyti
o-pa-pa, lipdei? triniti.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2008 01 29, 18:21)
o-pa-pa, lipdei? triniti.gif

bandziau bet padejau i sona unsure.gif
Atsakyti