Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(miegutis @ 2008 01 27, 14:08)
hihihi.gif griežtai tu ten su juo  ,jei visas paslaptis išdavė.............
..rankdarbių temose ,po audros čia,tiesiog pasipylė kritika ...vaizdas toks ,kad tos kurios anksčiau gyrė viena kitą ,tiesiog bijojo pasakyti tikrą savo nuomonę, o dabar visos drąsos įgavo... smile.gif

Man atrodo, kad reikia susitarti: jei nori kritikos, tai įdėk darbelį ir sakyk - merginos, pasakykit kas ne taip, pakomentuokit. O jei įdedi ir neprašai, tai ir nekritikuosim. Tada, manau nebus tokių "karų" (arba bent jau bus mažiau)

QUOTE(ItaBita @ 2008 01 27, 14:55)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
ot kliuvo berniukui  blink.gif
siaip tai jis taip sneka jau nuo spalio pabaigos smile.gif
ale kaip ner tu peiliuku taip ner  ax.gif  verysad.gif

nu gal si karta ir neapgaus smile.gif

Ania wink.gif Nu dar palaukiam iki vasario vidurio, o tada abi pas jį nueisim gun_smilie.gif Matai koks "suvedžiotojas" hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga246: 28 sausio 2008 - 08:45
QUOTE(Jutare @ 2008 01 27, 23:48)
tikrai neblogai mirksiukas.gif  biggrin.gif

Aciu, Jutare smile.gif
dar tikrai reikia patobulinti forma, ismokt nepriekaistingai nuslifuoti, bet stengiuosi, kitam gyvenime zadu buti fimo profe lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chriupike @ 2008 01 28, 09:35)
Aciu, Jutare  smile.gif
dar tikrai reikia patobulinti forma, ismokt nepriekaistingai nuslifuoti, bet stengiuosi, kitam gyvenime zadu buti fimo profe  lotuliukas.gif

per vieną dieną nei viena neišmoksta biggrin.gif Jeigu bus noro - viskas bus puiku mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaites reikia patarimo 4u.gif
noriu daryt karolius is ovalo formos detaliu,kaip butu geriausia daryt skylutes suverimui? man butu fajniausia kad isilgai ovalo butu skyle troseliui,beda ta kad as lygiai nepraduriu skyles o ir pacios detales nera baisiai storos tai dar sunkiau doh.gif ka man daryt? g.gif
Atsakyti
Sveikutes,
O-pa, man tai irgi butu graziausia isilgai ax.gif , tai jau pasistenk smile.gif.
Vilnietes, kur parduoda perliukus po viena, o ne visu veriniu?
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 01 28, 14:09)
mergaites reikia patarimo 4u.gif
noriu daryt karolius is ovalo formos detaliu,kaip butu geriausia daryt skylutes suverimui? man butu fajniausia kad isilgai ovalo butu skyle troseliui,beda ta kad as lygiai nepraduriu skyles o ir pacios detales nera baisiai storos tai dar sunkiau doh.gif ka man daryt? g.gif

jeigu tau tiktų tokie ovaliniai, kaip tie mažučiai oranžiniai, galiu paskolint prietaisiuką biggrin.gif Ten bekočiojant skylutė pasidaro, ir nesideformuoja mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
o geras!net nepagalvociau,kad ir taip dar galima bigsmile.gif isradingi zmones thumbup.gif

o kaip atrodo tas prietaisiukas??? ax.gif

dar noreciau paklaust,formeles modelinui,maciau,kad kartu su jom ir veria papuosala,gal jos skirtingos buna g.gif nes tos ,kur tikrose spalvose maciau,nera jau tokios grazios,kad verinyje palikt ir brangoka sakyciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2008 01 28, 16:54)
jeigu tau tiktų tokie ovaliniai, kaip tie mažučiai oranžiniai, galiu paskolint prietaisiuką biggrin.gif Ten bekočiojant skylutė pasidaro, ir nesideformuoja mirksiukas.gif

aciu Jutaryt,bet man nelabai tiks,mano tie ovalai turetu but panasus kaip siu karoliu tos raudonos dalys tik plonesnes platesnes,nu vien zo grazus ploksti ovalai
user posted image

dar galvojau kad gal vienam ir kitam gale durt po skylute ir sujungt is vielutes darytais ziedeliais g.gif nu bet man tie ziedeliai neiseina doh.gif
Atsakyti
opa taip galima padaryti
pasidarai ovala su Jurates prietaisuku ir tada iveri troseli , graziai padei ant plyteles ir svelniai paspaudi (ne pirstu o kazkkia nedidele plokstuma smile.gif tada ir skylute lieka grazi ir plokstuma isgauni ir visi vienodi tavo ovaliukai smile.gif
mirksiukas.gif

Morta palaidu perlu maciau ulije, bet senokai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 28 sausio 2008 - 15:41
QUOTE(seava @ 2008 01 28, 15:16)
o geras!net nepagalvociau,kad ir taip dar galima bigsmile.gif isradingi zmones thumbup.gif

o kaip atrodo tas prietaisiukas??? ax.gif

dar noreciau paklaust,formeles modelinui,maciau,kad kartu su jom ir veria papuosala,gal jos skirtingos buna g.gif nes tos ,kur tikrose spalvose maciau,nera jau tokios grazios,kad  verinyje palikt  ir  brangoka sakyciau g.gif

va taip va atrodo user posted image
kalbi apie metalines formeles su skylutėmis šonuose? g.gif Turiu aš mažesnius ir didesnius kvadračiukus. Labai daug papasakot negaliu, nes tik kartą bandžiau hihihi.gif
Atsakyti
aciu Jutaryt ,sita maciau prietaisiuka,tik suabejojau ar geras daiktas ir nepirkau,dabar zinosiu,kad visai verta isigyt.o kaip ten tos skylutes susikocioja,tai man vis dar mistika biggrin.gif lotuliukas.gif

apie tas formeles su skylutem sonuose ir kalbejau.. o man jos kaip tik atrodo,kaip koks issigelbejimas,kai nori lygias formas padaryt.. ir skylutes perdurt patogu turetu but g.gif
as ju vistiek labai noriu blush2.gif
o kaip dar lygius kvadraciukus, ploksciai apyrankei ,padaryt g.gif matuot su liniuote gal g.gif bet tada skyluciu klausimas neissisprendzia...

Atsakyti
O pas mane panašus 'aparačiukas' "dulka" rolleyes.gif
Naudoju tik tuos virbus , buvusius komplekte su tuo konteineriu.
Mano manymu- nelabai reikalingas daiktas .
ax.gif
Atsakyti