Įkraunama...
Įkraunama...

Kąsnio jausmas gerklėje

QUOTE(Zefira @ 2008 03 04, 16:26)
jei dareisi tyrimus ir viskas tvarkoi, tada garantuoju tai nervai man irgi taip buvo, siaubas ko tik neprigalvojau doh.gif: kol galiausiai pati supratau kas yra, ir pritaikius reikiama gydimą viska pamiršau smile.gif

o koks tai gydymas buvo ??
Atsakyti
Sveiki.

man irgi tas pats jau ilgai kamuoja, pasidariau as endoskopini tyrima, tai man nustate gastroenzofagini refliuksa. Po 2 kursu silpnu vaistu, dabar geriu Nexium, na lyg ir gerai, jei maista prisiziuriu, bet jei ne - nieko gero doh.gif Daktaras patare visam gyvenimui isbraukti tokius produktus , kurie sukelia ta jausma ( kava, sokoladai, rukymas, rukyti, sudyti ir t.t. aibe produktu) , nes siaip vien vaistu pagalba, tai neisgydoma liga verysad.gif patarciau visoms pas gerus endoskopuotojus apsilankyti, nes si liga tikrai ne juokinga, o ypac jei ilgai atsinaujina ir kankina. Galit pasiskaityti WWW.rugstingumas.lt 4u.gif
Atsakyti
man tas pats buvo, oi oi kiek tyrimu buvo padaryta doh.gif: ir aš irgi pati sau nustačiau diagnoze kuri veliau šimtą proc pasitvirtino, nervai. tesiog pageriau nerimą mažinančius vaistus ir praejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 03 11, 17:03)
man tas pats buvo, oi oi kiek tyrimu buvo padaryta doh.gif: ir aš irgi pati sau nustačiau diagnoze kuri veliau šimtą proc pasitvirtino, nervai. tesiog pageriau nerimą mažinančius vaistus ir praejo smile.gif

laba, o kokie ten vaistai buvo ??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krugile: 11 kovo 2008 - 16:05
išpradžių pageriau neuro 3 bet man silpnoki buvo tai tada SPITOMIN ( tik su receptu) ir man labai padejo. šeip toki jausmą dažnai turi jautresni žmones smile.gif tu pastebek kada ir kokiom buklm pradedi ji jaust ar vos nubudus ryte ar labiau susinervinus ar nuolat net pabudus ryte?
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 03 11, 17:08)
išpradžių pageriau neuro 3 bet man silpnoki buvo tai tada SPITOMIN ( tik su receptu) ir man labai padejo. šeip toki jausmą dažnai turi jautresni žmones smile.gif tu pastebek kada ir kokiom buklm pradedi ji jaust ar vos nubudus ryte ar labiau susinervinus ar nuolat net pabudus ryte?

zinai, jis man jau kokie 4-5 men., buvau nuejus del strumos, tai Kazanavicius pasake, kad del nervu...ir vis nepraeina, o dabar susidarius tokia situacija, kad nuolat itampa...nelabai gerai labai brnagiam zmogui su sveikata...
kazin be recepto man tu vaistu neparduotu ??
Atsakyti
neuro trys forte tada isigik šitą parduotu, spitamino ne, tai va juk turi nuolatine itampa, tai dėl nervu patikek žinau ką sakau va šiandien labiau susinervinau ir prisiminiau kas čia per dalykas doh.gif:
Atsakyti
QUOTE(krugile @ 2008 03 11, 17:15)
zinai, jis man jau kokie 4-5 men., buvau nuejus del strumos, tai Kazanavicius pasake, kad del nervu...ir vis nepraeina, o dabar susidarius tokia situacija, kad nuolat itampa...nelabai gerai labai brnagiam zmogui su sveikata...
kazin be recepto man tu vaistu neparduotu ??

pas mane ta pati problemele unsure.gif pastebejau,kad man pagerejo nuo NEURORUBINE FORTE g.gif
Atsakyti
Man toks jausmas lyg negaliu normaliai ryti irgi nedodavo ramybės,kai padariau visus tyrimus paaiškejo,kad turiu nemaža problemą su skydliaukė.Ir dabar būna,kad jaučiu lyg kažkas stovi gerklėja. schmoll.gif
Atsakyti
todėl ir rašiau kad butina prieš tai padaryt visus tirimus tarp ju ir skydliaukės o tik tada galima itart nervinio pobudžio sutrikimus smile.gif
Atsakyti
Labas visoms, dalyvauju skyrelyje skydliaukės problemos, esu operuota , nes buvo II stadijos skydliaukės vėžys, o kąsnį gerklėje visą tą laiką ir nešiojau.Dabar kai jos nebėra tai tas pojūtis yra dėl to, kad geriu vaistus ( skydliaukės hormoninius pakaitalus) bet padidintą dozę tam kad neataugtų ji ir neatsinaujintų vėžinės ląstelės, didelį poveikį šiam jausmui turi nerviniai dalykai šiaip juokauti nepatarčiau, o reiktų eiti pas rimtą gydytoją ir atlikti tyrimus, kas ten žino kaip yra.Kas tinka vienam nevisada tinka ir kitam. Jei kils kokių klausimų gali rašyti Až
Atsakyti
Mano MB keleri metai tas kąsnis gerklėje "stovėjo". Gydytojas tyrė, sakė, kad nuo nervų. Vartojo vaistus, bet... Nesenai pati sakau"nueik ir išsitirk skrandį, čia kažkas su virškinimu susiję". Taip ir bvo. Skrandžio didelis rūgštingumas(bet pats to nejautė). Jau mėnuo geria paskirtus vaistus, sako, kad tas nemalonus jausmas dingo. Tik kažin ar ilgam rolleyes.gif
Atsakyti