Gal kuri galėtumete nupasakoti kaip kvepia TH Angel la rose/
Turiu Angel ir Innocent, tai maždaug kuo skiriasi kuo panašu nuo anų...

Šiandien teko sukiotis ,,Chorų karai" repeticijoje ir praėjo pro šalį Jurkutė, na taip skaniai užkvipo, kad neiškenčiau ir priėjus paklausiau kas per kvepalai. Pasirodo Alien'ai
Nuostabus kvapas.

QUOTE(Treise @ 2011 03 20, 23:12)
Šiandien teko sukiotis ,,Chorų karai" repeticijoje ir praėjo pro šalį Jurkutė, na taip skaniai užkvipo, kad neiškenčiau ir priėjus paklausiau kas per kvepalai. Pasirodo Alien'ai
Nuostabus kvapas.

Man jie irgi patinka, bet nesuprantu, ar sutapimas, ar kas, kad man pradeda skaudėti galvą, pasikvėpinus laukiu nesulaukiu vakaro, kai grįšiu, galėsiu išsimaudyti ir eiti miegoti

QUOTE(_Night_ @ 2011 03 21, 21:49)
Man jie irgi patinka, bet nesuprantu, ar sutapimas, ar kas, kad man pradeda skaudėti galvą, pasikvėpinus laukiu nesulaukiu vakaro, kai grįšiu, galėsiu išsimaudyti ir eiti miegoti
Tas pats su givenchy hot couture, žiauriai geri, bet pradeda skaudėti galvą
(nuo pipirų, spėju)

Man taip pat būna, kad nuo kaikurių kvepalų galvą skaudėt pradeda ir kas keisčiausia, kad nėra sunkūs, kad ir pvz. DKNY obuoliukas

QUOTE(ferrero @ 2010 11 12, 19:35)
Šindien gavau dovanų Angel kūno losjoną ir rankų kremą
Super, net kvepalų nereikia, visi namai kvepia 

Papildyta:
QUOTE(Treise @ 2011 03 20, 23:12)
Nuostabus kvapas.

Geras parfumerinis skonis pas J. Jurkute

Ar galit paziureti womanity kvepalu 80 ml bonkutes apacioj ar lipdukas uzklyjuotas ar ant stiklo parasyta?
aciu
aciu

QUOTE(Roxetė @ 2011 03 24, 12:43)
Tikrai taip, jau ne pirmą kartą skaniai kvepėjo, bet aną kartą ypatingai

QUOTE(Ugnia @ 2011 01 03, 16:39)
Gal kuri galėtumete nupasakoti kaip kvepia TH Angel la rose/
Turiu Angel ir Innocent, tai maždaug kuo skiriasi kuo panašu nuo anų...

Mano nosiai Angel La Rose labai giminingas su Angel. Nejaučiu La Rose visai rožių kvapo. Toks pat saldus kaip ir Angel, tik tas saldumas gal kiek aštresnis, ne tiek iki smegenų eina kaip Angel

QUOTE(Treise @ 2011 03 29, 09:09)
Tikrai taip, jau ne pirmą kartą skaniai kvepėjo, bet aną kartą ypatingai
Ar labai skiriasi Alien EDT ir EDP? 

Man tai skiriasi. EDP gerokai ryskesnis, saldesnis, o EDT blankesnis. Bet abu geri. Nors pas mane tik EDP kolekcijoje rado vieta.

Gal kas jau uostinėjote šitą naujieną TM Alien Sunessence Or d'Ambre ? Įdomu kokie atsiliepimai

man labai patinka "womanity" ateityje tikrai isigysiu. siaip biski brangoki

Mane labai sužavėjo Innocent Angel kvapas..
Sekantis pirkinys iš kvapų tikrai bus šitas
Tas saldumas kutena širdį net. Keista, kad seniau vengdavau T.Mugler kvapų...