Įkraunama...
Įkraunama...

Thierry Mugler kūriniai

QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 26, 21:28)
o sitie kvepalai man su tokia prabanga ir isskirtinumu asocijuojasi (neveltui ju reklamos foto tokia)

EDP tai tokia. jokios deklaruojamos prabangos.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 10 26, 20:44)
EDP tai tokia. jokios deklaruojamos prabangos.

Cia mano nuomone doh.gif kodel viskam reikia priestarauti del kitokios foto, kvapas ju tai tas pats ir EDP ir EDT doh.gif
Man ju kvapas prabangus ir isskirtinis, o kvapas tai skonio reikalas, o del skonio gincytis negalima, tai kaip reikia viskam priestarauti? Cia mano nuomone ir man jie prabangus ir ju foto nerealios ir isskirtines tongue.gif o kas iskirtinis tas traukia ir vilioja kaip ir ju kvapas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 26 spalio 2010 - 22:05
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 26, 23:03)
kvapas ju tai tas pats ir EDP ir EDT  doh.gif

tai kad daug kam tikrai ne toks pats biggrin.gif
Atsakyti
kvapas iš esmės mažai skiriasi. bet aš parodžiau kitą fotkę, kurioje neakcentuojama prabanga, o labiau išskirtinumas, kitoniškumas mirksiukas.gif kalbu grynai apie kuriamą įvaizdį reklamoje. ir jis man labiau atitinka kvepalus, nei antrojoje "auksinėje" ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 27 spalio 2010 - 06:25
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 26, 21:28)
O Dieve, Dievinu siuos kvepalus  notworthy.gif  notworthy.gif

o jeigu jus jauciate juose sintetika ar dar kazka, reiskias tie kvepalai tiesiog Jums netinka  tongue.gif

vis tik manau, kad galima jausti sintetiką ir tai mėgti. ir kvapas tinka.

Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 26, 22:03)
o del skonio gincytis negalima

Taip, dėl skonio nesiginčijama - dėl jo kariaujami karai. biggrin.gif Pasaulio istorija jau ne kartą tą įrodė... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 10 27, 06:22)
kvapas iš esmės mažai skiriasi. bet aš parodžiau kitą fotkę, kurioje neakcentuojama prabanga, o labiau išskirtinumas, kitoniškumas mirksiukas.gif kalbu grynai apie kuriamą įvaizdį reklamoje. ir jis man labiau atitinka kvepalus, nei antrojoje "auksinėje" ax.gif
Isskirtiniai kvepalai-isskirtinems moterims, gun_smilie.gif su situo sutinku lotuliukas.gif flirt.gif
Atsakyti
Regis, dar nebuvo kalbėta apie Le Parfum coffret. Nors tikimybė, kad viena tų 300 stebuklingųjų dėžučių prisiglaudusi kur nors Lietuvoje, labai jau kukli, bet ką gali žinoti. O gal kam nors yra tekę bent iš tolo užmatyti ar kokių pletkų girdėti? Viskas įdomu, nepasididžiuokit pasidalinti žiniomis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mizantropė: 01 lapkričio 2010 - 19:32
QUOTE(lark @ 2009 12 03, 13:12)
patys pačiausi, kas ką besakytų, ypač tokiu niūriu rudenišku oru, kai saulės pasirodymo tenka laukt, kaip šventės. Kvapas įkimba į rūbus, turi stiprų šleifą.
Nežinau ką aplinkiniai jaučia, bet nepastebėjau, kad nuo jų kvapo kas suktų nosį.
Tiesa, esu mama ir net močiūtė, t.y. vyresnės kartos, taigi, brandžių moterų kvepalai. user posted image

Negaliu nutyleti...Darth Vader smile.gif
http://www.youtube.c...h?v=5blbv4WFriM
atsiprasau uz poster_offtopic.gif
Atsakyti
Gafsa, ka cia tuo norejot pasakyti??? blink.gif
Atsakyti
Tik tiek ,kad man buteliuko siluetas labai primena personaza is "zvaigzdziu karu".O kvapa cia taip graziai visos apibudinot,kad ryt eisiu susipazinti,kazkaip iki siol neteko ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2010 11 04, 18:18)
Tik tiek ,kad man buteliuko siluetas labai primena personaza is "zvaigzdziu karu".O kvapa cia taip graziai visos apibudinot,kad ryt eisiu susipazinti,kazkaip iki siol neteko ax.gif .
O as ir taip ir taip galvojau, nieko nesupratau, ka Jus tuo pasakyt norejot ir kas cia vyksta hihihi.gif dabar jau aisq lotuliukas.gif
Atsakyti