Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

QUOTE(Mo_nika @ 2008 03 03, 16:28)
Sveikutė  4u.gif

Pas gydytoją važiuosim rytoj ryte, taigi apie pietus pažadu parašyti, ką ji pasakys dėl to svorio skaičiavimo (tikiuosi, iš to jaudulio neužmiršiu paklausti...  blush2.gifax.gif

sveikutė 4u.gif

šiaip pati suprantu, kad, jei jau gydytoja užrašė nėštukės knygelėje mano mažiausią svorį, tai jau nuo jo greičiausiai ir skaičiuoja, tik tiek, kad toks svoris, koks nukrito, buvo visiškai ekstremalus, aš tiek nė nenorėčiau sverti.
žodžiu, kaip ir guodžiuosi, kad svorį reikia skaičiuoti nuo pradinio, o ne nuo minimalaus kaip gydytoja užrašė blush2.gif

bet lauksiu, jei nepamirši, ką tavoji gydytoja pasakys mirksiukas.gif
Atsakyti
Per pirma nestuma priaugau 9kg. Pati maitinau tik dvi savaites, praejus dviems menesiams po gimdymo netekau 15kg!!! doh.gif Siaip ne taip atsiauginau iki normalaus vaizdo biggrin.gif Su antra priaugau 20kg doh.gif Maitinau daugiau nei metus, svorio nenukrito nei vienas kg!!!!!!!! doh.gif doh.gif doh.gif Taigi maitinimas krutimi visiskai nesudaro jokios reiksmes svorio kritimui! Su dicke buvau jauna labai, ka tik iseje atskirai gyvent, todel ir tas svoris krito nuo niekur nieko nespejimo.... O maziuke gime po 10 metu pertraukos, apsirupine viskuo pilnai, gyvenimas ramus, grazus kaip pasaka, vaikas miegodavo visa nakti, poilsio per akis, todel ir svoris nekrito manau... ax.gif Dabar jau beveik 9 savaites, o jau numetus 2kg..... si nestuma labai pykina, tai manau del to. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2008 03 03, 20:36)
sveikutė  4u.gif

šiaip pati suprantu, kad, jei jau gydytoja užrašė nėštukės knygelėje mano mažiausią svorį, tai jau nuo jo greičiausiai ir skaičiuoja, tik tiek, kad toks svoris, koks nukrito, buvo visiškai ekstremalus, aš tiek nė nenorėčiau sverti.
žodžiu, kaip ir guodžiuosi, kad svorį reikia skaičiuoti nuo pradinio, o ne nuo minimalaus  kaip gydytoja užrašė  blush2.gif

bet lauksiu, jei nepamirši, ką tavoji gydytoja pasakys  mirksiukas.gif

Sveikutė,

Mes jau namie... nestuke.gif
Tai va, neužmiršau paklausti gydytojos apie tą nelemtą svorį....

Priaugtas nėščiosios svoris yra skaičiuojamas NUO PRADINIO NĖŠČIOSIOS SVORIO, t.y. nuo to, kiek tu svėrei IKI PASTOJIMO!!! thumbup.gif

Taigi yra taip, kaip mes ir galvojome... mirksiukas.gif
Atsakyti
tai taip iseina, kad as per 6 menesisu tik 2kg priaugau? negali buti... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(baggyra55 @ 2008 03 04, 10:07)
tai taip iseina, kad as per 6 menesisu tik 2kg priaugau? negali buti... blink.gif

Žinoma, kad gali!!! biggrin.gif
Mano draugė jau aštuntam, o vos keletą priaugo... viskas o.k. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mo_nika @ 2008 03 04, 11:06)
Sveikutė,

Mes jau namie...  nestuke.gif
Tai va, neužmiršau paklausti gydytojos apie tą nelemtą svorį....

Priaugtas nėščiosios svoris yra skaičiuojamas NUO PRADINIO NĖŠČIOSIOS SVORIO, t.y. nuo to, kiek tu svėrei IKI PASTOJIMO!!!  thumbup.gif

Taigi yra taip, kaip mes ir galvojome...  mirksiukas.gif

ačiū, kad paklausei smile.gif

reiks tada dar su savo gydytoja pasiginčyti mirksiukas.gif

tai va, man jau nestuke.gif 26 savaitė, o priaugau tada ne tiek ir daug ax.gif , na, svarbiausia, kad pilvelio gyventojui būtų viskas gerai, nes pastaru metu susirgau sloga baisia ir kosuliai jau prasidėjo ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <nemiga<pievoje<: 04 kovo 2008 - 14:05
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2008 03 04, 13:02)
ačiū, kad paklausei  smile.gif

reiks tada dar su savo gydytoja pasiginčyti  mirksiukas.gif

tai va, man jau  nestuke.gif  26 savaitė, o priaugau tada ne tiek ir daug  ax.gif , na, svarbiausia, kad pilvelio gyventojui būtų viskas gerai, nes pastaru metu susirgau sloga baisia ir kosuliai jau prasidėjo ...

Ojojoi.... blink.gif Negalima sirgti!!!
*****, orai pastaruoju metu tokie, kad ligoms tik ir plisti... verysad.gif
Na, laikykis.. Saugok save ir savo mažiuką!!!
Atsakyti
Esu nestuke.gif 14 savaiciu, o svori sekti pradejau nuo 10 savaites. Per du apsilankymus pas gydytoja (6 sav ir 9 sav) ji manes nesvere, tai tikslaus savo pradinio svorio taip ir nezinau. Taigi, nenukrypstant nuo temos, man neramu, kad nuo 10 savaites svoris ne tik kad neaugo, bet dar ir nezymiai krito, nors nebepykina, valgau, kiek galiu, nors daug maziau, nei buvau pratusi. Visada turejau kelis kg antsvorio, ir jei tai anksciau kele rupesciu, tai dabar su dziaugsmu sekciau svorio augima, tik kad jis neauga... Viliuosi, nieko rimto nera g.gif
Atsakyti
Per pirma nestuma priaugau beveik 20 kg.,o per antra net 26kg. doh.gif
Atsakyti
jau 35sav +10, tai cia plius 1kg per paskutinias 6 savaites, gal sutilpsiu i +12kg 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2008 03 02, 19:28)
As per pirma trimestra priaugau 9 kg, gal del to nes pries tai buvau dziusna. O dabar svoris po truputeli auga . jau 29 sav o turiu +13 ir del to nesikremtu   nestuke.gif  wub.gif

ačiū smile.gif
visgi manau galima kaltinti metimą rukyti, tuo labiau svoris lyg tai nustojo augti. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vekoni: 05 kovo 2008 - 07:34
o as bijau, kad pries gala nebutu staigaus svorio suolio verysad.gif
jei jis taip tolygiai augtu, kaip iki siol, tai gal ir i 10kg tilpciau smile.gif

beje, gal kas zino, kaip pasireiskia bambos isvarza ir kokie simptomai, ar yra matomu? g.gif
Atsakyti