Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

mums jau 37 sav., priaugau 9kg thumbup.gif
Atsakyti
kaip jums taip pavyksta tiek mazai priaugti g.gif as taip stengiuosi, bet deja... verysad.gif
Atsakyti
mums jau 35savaites - priaugau 13kg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dubcike @ 2008 03 11, 11:50)
na mums dabar 35savaites o jau priagau 17kg., nesuprantu kokiu budu  blush2.gif atrodo valgyt stengiuosi nedaug, salotos, vaisiai, sriubos ir t.t. o svoris kaip auga taip auga.Tiesa gine sake kad pas mane vandens daug ir maziukas didelis (4kg garantuotai) tai guodziu save kad del to taip auga svoris  blush2.gif

vadinasi is gimdymo namu isvaziuosit be kokiu 10kg is kart mirksiukas.gif jeigu daug vandenu, tai labai jie gerai nuteka gimdymo metu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dubcike @ 2008 03 11, 15:19)
kaip jums taip pavyksta tiek mazai priaugti  g.gif  as taip stengiuosi, bet deja...  verysad.gif

tai kuo labiau stengiesi, galvoji apie maista, renkiesi, ka valgyti, tuo daugiau priaugi biggrin.gif
baigiasi 34-ta savaite, priaugta +14kg, bet dabar del to maziausiai suku galva irnesakyk.gif. va kai jau pagimdysiu, atsigausiu, susireguliuos maitinimas, tada ir paziuresiu kiek pliuso liko ir kokiu priemoniu imtis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mo_nika @ 2008 03 07, 09:08)
Aš kaip išprotėjusi nuo pat pirmų nėštumo savaičių tepiausi pilvą, krūtinę, užpakaliuką ir kojas specialiais brangiausiais kremais po 150 Lt,  o tik prieš mėnesį gydytoja paaiškino, kad nei čia kremai, nei kas kitas čia nieko neįtakoja...  verysad.gif

siais laikais, tokius dalykus ne gydytoja turi aiskinti, informacijos pilna internete ir tame paciame SM, reikia tik netingeti ir pasidometi wink.gif. uztenka ir elementaraus kakavos sviesto, kad netemptu odos ir nejaustum diskomforto 4u.gif
Atsakyti
mum jau 27 savaites, o jau +11 kg. valgau viso be galo daug, bet reik susiimt, nes ateinantys pora menesiu- pats svorio augimas metas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2008 03 09, 16:04)
šitas straipsnis apie "sveiką mitybą" nėščiosioms, manau, labiau tinka amerikonėms moterims, kurioms ir taip reiktų numesti svorio ir patariama bent jau paskutiniais nėštumo mėnesiais negerti tiek daug coca cola ir keptų bulvyčių tiek daug nevalgyti..
buvo metas, kai teko dėl pinigų neturėjimo studentiškais laikais visą mėnesį valgyti vien morkas ir avižinius dribsnius.
atrodo, kaip sveika.
patikėkit, sveikata nepasitaisė....
geriau jau net ir nepasakosiu...

o čia, pvz, atsisakyti mėsos, o tai kuo ji yra blogai?... ir t.t...

aviziniu dribsniu ir morku neuztenka pilnavertei mitybai lotuliukas.gif
o mesos siuloma atsisakyt pries pat gimdyma lotuliukas.gif
as ir siaip jau senai kiaulienos nevalgau. vistiena,juros gerybes,kartais jautiena.

ir truputi ramiau lotuliukas.gif kazkokia labai jau pikta....
atrodo,niekas cia taves nenuskriaude blink.gif
busimai mamai labai negerai jeigu ka nervuotis lotuliukas.gif
Atsakyti
o as manau kad tas straipsnis yra geras ir kiekviena galetu is jo siek tiek pasimokyt, nebutinai viska, taciau tikrai yra, ka galima pritaikyt sau thumbup.gif
Atsakyti
Labas,
man 25 sav, priaugau apie 8kg (su numestais nestumo pradzioj), gal kazkas man galetu paskyti kas manes dar laukia blush2.gif nenoriu as to svorio daug priaugti, kontroliuoju taip pat kaip visa gyvenima blush2.gif ir neatrodau storule, bet vis del to tie 8 kilai mazai neatrodo... ypac, kad nenorisi virsyti tu 15...
tiesiog nezinau, ka dar galeciau padaryt, valgau salotas, angliavandeniu tikrai mazai, kazkaip ypatingo apetito nejauciu schmoll.gif ir pajudeti yra noro ir energijos thumbup.gif o man pries akys 7, 8 ir 9 men. ir bijau, kad priaugsiu daug verysad.gif
Beje, noriu paklausti, ar jus skaiciuojat ta svori, butent t.p. kaip gydytoja, nes man nesutampa ir labai skirtingai buna. Pvz. jei einu pas gine vakare, tai gali but iki 1-2 kg skirtumas!!!! nei ryte. o tikrai nenorisi saves apgaudineti, tai as sveriuosiu kas savaite. bet pagal mane priaugau 6.5. Gal nedidelis skirtumas, bet skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(Drambliuk @ 2008 03 12, 14:32)
Labas,
man 25 sav, priaugau apie 8kg (su numestais nestumo pradzioj), gal kazkas man galetu paskyti kas manes dar laukia  blush2.gif  nenoriu as to svorio daug priaugti, kontroliuoju taip pat kaip visa gyvenima  blush2.gif  ir neatrodau storule, bet vis del to tie 8 kilai mazai neatrodo... ypac, kad nenorisi virsyti tu 15...
tiesiog nezinau, ka dar galeciau padaryt, valgau salotas, angliavandeniu tikrai mazai, kazkaip ypatingo apetito nejauciu  schmoll.gif  ir pajudeti yra noro ir energijos  thumbup.gif o man pries akys 7, 8 ir 9 men. ir bijau, kad priaugsiu daug  verysad.gif
Beje, noriu paklausti, ar jus skaiciuojat ta svori, butent t.p. kaip gydytoja, nes man nesutampa ir labai skirtingai buna. Pvz. jei einu pas gine vakare, tai gali but iki 1-2 kg skirtumas!!!! nei ryte. o tikrai nenorisi saves apgaudineti, tai as sveriuosiu kas savaite. bet pagal mane priaugau 6.5. Gal nedidelis skirtumas, bet skirtumas.

paprasciausiai ziurek ka valgai, nevalgyk dideliais kiekiais, nekimsk bulkuciu, saldumynu, riebaus maisto, taip pat neprisivalgyk pries eidama miegot ir viskas bus thumbup.gif

o del svorio skaiciavimo, tai man gydytoja aiskino, kad juk per diena ir valgai ir geri, tai normalu kad vakare sokt svoris gali 1-2 kg. svori reikia imti rytini, sverkis kas savaite ta pacia diena ir matysi kaip jis kinta
Atsakyti
QUOTE(Snape Lape @ 2008 03 12, 11:04)

ir truputi ramiau  lotuliukas.gif  kazkokia labai jau pikta....
atrodo,niekas cia taves nenuskriaude  blink.gif
busimai mamai labai negerai jeigu ka nervuotis  lotuliukas.gif

ačiū už rūpestį.
visa laimė, kad, kiek žmonių, tiek ir nuomonių, tiek ir galimybių rinktis
Atsakyti
QUOTE(Drambliuk @ 2008 03 12, 12:32)
Labas,
man 25 sav, priaugau apie 8kg (su numestais nestumo pradzioj), gal kazkas man galetu paskyti kas manes dar laukia  blush2.gif  nenoriu as to svorio daug priaugti, kontroliuoju taip pat kaip visa gyvenima  blush2.gif  ir neatrodau storule, bet vis del to tie 8 kilai mazai neatrodo... ypac, kad nenorisi virsyti tu 15...
tiesiog nezinau, ka dar galeciau padaryt, valgau salotas, angliavandeniu tikrai mazai, kazkaip ypatingo apetito nejauciu  schmoll.gif  ir pajudeti yra noro ir energijos  thumbup.gif o man pries akys 7, 8 ir 9 men. ir bijau, kad priaugsiu daug  verysad.gif

sveika,
pagal mane tu priaugai visai nedaug.
normaliai, ir nemanau kad taip jau ims ir soktels dar 8 kg per paskutinius menesius.
neigu valgai saikingai, judi, tai viskas bus ok.
ir numesi po gimdymo tuos kelis kg labai greit thumbup.gif: nepamirsk, kad kudikelis dar sveria mirksiukas.gif
Atsakyti