Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

mes priaugom 17.5kg jau...bet nejauciu visiskai nors visa laika buvau lieknute...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nakvisa: 02 balandžio 2008 - 14:19
na jau buvau persigandusi,kad tik as taip storeju 4u.gif mums dabar be 2dienu 14sav.o jau matosi,kad as nestuke.gif ,o priaugau tai 3kg.bet pries pastojant laikiausi labai grieztos dietos,suzinojusi dziugia naujiena labai atsipalaidavau ir pradejau valgyti viska,nes taip jau buvau visko pasiilgusi ax.gif tai manau taip greitai ir padidejo mano svoris.o per pirmaji nestuma buvau priaugusi net 24kg.bet gydytoja nieko nesake,jog per daug.tiesa po gimdymo likusiu 10kg.labai sunkiai atsikraciau.
Atsakyti
38 savaitės, plius 13,5 kg smile.gif
Atsakyti
Mums 37 savaitės, priaugom 13kg ax.gif
Atsakyti
37 savaitės +9,5 kg smile.gif
Atsakyti
mums 33 sav. ir dvi dieneles- turim + 7 kg wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sandralija @ 2008 04 02, 19:06)
na jau buvau persigandusi,kad tik as taip storeju 4u.gif mums dabar be 2dienu 14sav.o jau matosi,kad as  nestuke.gif ,o priaugau tai 3kg.bet pries pastojant laikiausi labai grieztos dietos,suzinojusi dziugia naujiena labai atsipalaidavau ir pradejau valgyti viska,nes taip jau buvau visko pasiilgusi ax.gif tai manau taip greitai ir padidejo mano svoris.o per pirmaji nestuma buvau priaugusi net 24kg.bet gydytoja nieko nesake,jog per daug.tiesa po gimdymo likusiu 10kg.labai sunkiai atsikraciau.

man irgi panasiai laiko, o nuo paskutinio apsilankymo pas gine-pries1,5 men,priaugau 2 kg,tai irgi truputi issigandau,kad perdideliais tempais varau.Bet per ta menesi kaip tik atsirado apetitas,kuris pries tai buvo apslobes. Nors vis dar papykina,ir vemiu kartais...

beje,kiek normalu priaugt tokio laiko,gal kas zino? Mano nestumo vadove raso,kad gali priaugt ar nukrist keli kg...
Atsakyti
QUOTE(kazkasatsitiko @ 2008 04 04, 17:14)
man irgi panasiai laiko, o nuo paskutinio apsilankymo pas gine-pries1,5 men,priaugau 2 kg,tai irgi truputi issigandau,kad perdideliais tempais varau.Bet per ta menesi kaip tik atsirado apetitas,kuris pries tai buvo apslobes. Nors vis dar papykina,ir vemiu kartais...
beje,kiek normalu priaugt tokio laiko,gal kas zino? Mano nestumo vadove raso,kad gali priaugt ar nukrist keli kg...

Kiek svorio turėtų priaugti nėščioji?

Tai priklauso nuo jos ūgio bei svorio, kitaip tariant, nuo kūno masės indekso (KMI), kuris buvo prieš pastojant.

Jei iki nėštumo moteris neturėjo antsvorio ir nebuvo pernelyg liekna, ji turėtų priaugti 11 – 16 kg. Kas mėnesį ji priaugs 1 – 2,5 kg pirmąjį trimestrą ir apie 0,5 kg kas savaitę kitus du trimestrus tam, kad kūdikis augtų optimaliai.

Jei iki nėštumo moteris svėrė per mažai, ji turėtų priaugti 13 – 18 kg. Jei ji turėjo antsvorio, ji turėtų priaugti 7 – 11 kg. Jei viršsvoris buvo labai didelis, nereikėtų priaugti daugiau nei 7 kg. Jei moteris laukiasi dvynukų, ji gali priaugti 16 – 20 kg. Bet kokiu atveju nėščioji turėtų pasitarti su savo gydytoja dėl kas mėnesį priaugamo svorio.
Atsakyti
29 savaiteles ir +7 kg ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2008 02 22, 23:21)
su dukra +18kg, po gimdymo nukrito 8kg  doh.gif  su sunum +18kg, po gimdymo nukrito 25kg kiek pamenu, o gal ir dar daugiau..  g.gif   lotuliukas.gif  paskui tik iskilo bedos su skydliauke ir svoris uzaugo 10kg..  verysad.gif
sakyciau per nestumus kimsusi buciau maista.. dazovemis paginde gyva buvau, o svoris augo, ieskojo cukraliges net, bet nerado nieko, tad gine visa nestuma mane tarkavo del svorio, kad nepragimdysiu ir t.t.  unsure.gif  na dabar irgi ne ka daugiau valgau nei siaip, bet jau +4kg  unsure.gif

o kuom virsvoris negerai gimdymo metu? Sakau jei jau tave tarkavo ax.gif tai kas man bus as ir taip stambi visa gyvenima.Net zieda skrandzio dejau. unsure.gif o mano mamuliuke mane ir likusius k3 vaikus nesiodama priaugdavo 35-25 kg. nors ir plonute buvo pries tai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JURGIDAR: 05 balandžio 2008 - 13:48
man jau 30 sav. o jau esu priaugusi apie 13 kg. Su pirmu vaikeliu tai per visą nėštumą priaugau apie 17 kg. gal jau maistą` reikia riboti, nes iki gimdymo dar toloka g.gif
Atsakyti
QUOTE(liri @ 2008 01 31, 16:31)
Mums beveik 27 savaites  nestuke.gif  jau +8. Tikiuosi +15 neperzengsiu...  g.gif

mums jau 22 sav,PLIUS 7-8KG,GYDYTOJA SAKO KAD STOP STOP STOP,NES DIDZIAUSIAS SVORIO AUGIMAS PRASIDEDA NUO 30 SAVAITES,O NORMALIAUSIA PRIAUGTI 10-12KG,TAI REIKIA SVORIO REZERVUI PASILIKTI.NA TAI STENGIUOSI NUO 18 -19 VAL NEVALGYTI,NA NEBENT KOKI OBUOLIUKA AR KT VAISIU,NORS LABIAUSIAI IR NORISI VALGYTI VAKARE,O SUNKIAUSIA SAIKINGAI VALGYTI SALDUMYNUS 4u.gif
Atsakyti