Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

QUOTE(VVaiva @ 2008 04 12, 10:40)
3 ar 4 men iki nestumo sveriau 47kg (ugis 174!!!),
O dabar mazdaug nuo 18-19 savaites svoris laikosi apie 56kg... Neauga kazko, gal negerai...  unsure.gif Vis tiek esu susirupinus del svorio, skaiciau, kad turi kiekviena savaite kazkiek paaugt  verysad.gif

Nebūtinai kiekvieną savaitę turi priaugt cool.gif Jei pati nepriaugi svorio, tai dar nereiškia, kad lelius nepriauga. Jis juk pasiima iš tavęs kiek reikia smile.gif Jeigu jau 9 kg turi virš, jau yra gerai, tuo labiau, kad dar yra laiko, o vėliau svoris dar labiau augs. Aš iki nėštumo svėriau 45 kg 4u.gif, dabar jau 38 savaitės, priaugau 13 kg ir gydytojas sakė, kad labai gerai...
Atsakyti
Iki 4 men. nepriaugau nieko... O dabar pabaigoje yra +11 kg
Manau svoris labiau nuo hormonu priklauso, nei nuo mitybos...
Atsakyti
as per visa savo nestuma priaugau 10kg .... na aisku dar 8menesiukas bus..... na dar menesiukas ir nezinau kiek priaugsiu sveriu 76,1 kg tai va....o sveriau 66kg nestuke.gif
Atsakyti
va as jau +9.5 turiu, labai noreciau i 12 tilpt ir kuo daugiau numest, nes jauciuosi kaip meskute, nors taip ir neatrodau nestuke.gif
Atsakyti
Pilvukui-24sav,jau turiu+4kg nestuke.gif
Atsakyti
prisiduodu ir aš mirksiukas.gif : pilvukui 22 sav. + 3 kg, pradžioje 5 kg nukrito ir dar jų nepriaugau ( bet dar spėsiu hihihi.gif ) , praktiškai atsisakiau saldumynų ( ankščiau be jų nė dienos doh.gif ), taip pat sotaus vakarinio pavalgymo, tai gal dėl to tas svoris ne taip greit ir auga g.gif
Atsakyti
labukas nestuke.gif o aš per nėštumą priaugau 30kg, svoris kaip ant mielių augo nuo pat pradžių. tikiuosii numesiu po gimdymo blush2.gif žinoma ne iš karto, bet numesiu, tik reikės valios pastangų blush2.gif
Atsakyti
Prisirasau ir as 4u.gif Pilvukui beveik 13savaiteliu, ugis 175, sveriu 72.4kg. Kai pas gydytoja buvau pries tris savaites sveriau 73.4. Kaip cia taip gaunasi, kad numeciau, o nepriaugau? Ar taip buna? Gal kas negerai... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 15 balandžio 2008 - 08:38
as iki ketvirto menesio buvau priauguis tik kilograma,na o db tai sugebejau viena dar ir numesti lotuliukas.gif ,nu zodziu,nuo 62kg pastojus priaugau 10kg,tai db 72,bet va pas mus pilvelio apimtis tai jau gana didele,jau turime visa 101cm!,tai tas mano svoris tik ties pilvinuku mano ir kaupiasi,bet db jau pastebejau kad ir kojos pabrinksta ir ranku pirstai daznai tokie pabrinke buna,tai manau jau skysciai pradejo kauptis kune ax.gif
Atsakyti
o man svoris pradejo augt tik nuo 18 savaites smile.gif gydytoja vis bardavosi, kad, matyt, nieko nevalgau, bet, kai pasakiau, jog iki nestumo medziagu apykaita buvo labai greita, tai nurimo bigsmile.gif
na, o dabar jau 32 savaite ir priaugom 17kg... daugoka, na bet, manau, greit istirps jie, kai bus sitiek rupesciu po poros menesiuku thumbup.gif
Atsakyti
o as jau turiu +9. Svoris auga kaip and mieliu doh.gif
Atsakyti
mano pilveliui 32sav. priaugau 10kg
Atsakyti