Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

Labas rytas, aš jau skaičiuoju 17 savaitę, bet dar net pilno 1 kg nepriaugau. g.gif Nors į džinsus ir neštukinius įlindau, nes pilvukas jau į kt rubelius netilpo, bet vistiek, kilogramo nepriaugau, kažkaip nerimtai aš čia. Tikiuosi leliukui ten užtenka visko pas mane nestuke.gif .
Atsakyti
mums 15 sav, o jau +4 kg. o pries menesi buvau priaugusi 5-6, tai biski numeciau:)
Atsakyti
mums visai per pykinimus nesiseka, nors tik 13 sav, bet svoris tik krinta verysad.gif nukrito jau 5 kg ir pilvuko dar nė nematyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aggnyte @ 2008 04 08, 10:22)
mums visai per pykinimus nesiseka, nors tik 13 sav, bet svoris tik krinta  verysad.gif  nukrito jau 5 kg ir pilvuko dar nė nematyti  schmoll.gif

Tikrai nėra ko čia nei pergyventi, nei, tuo labiau, liūdėti... lotuliukas.gif
Net nespėsi mirktelėti, kaip ateis diena, kai su didžiausia nostalgija prisiminsi tas dienas, kai svoris KRITO, o nestuke.gif leido normaliai gyventi...
Patikėk, tikrai dar spėsi atsidžiaugti visais nėštumo ypatumais.... ax.gif
Pamenu save, kaip nekantravau ir norėjau, kad nestuke.gif kuo greičiau užaugtų, o dabar, kai pilvukas toks, kad judėti darosi vis sunkiau, tikrai su nostalgija prisimenu tuos laikus, kai laksčiau kaip bitutė... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mo_nika: 08 balandžio 2008 - 12:41
Vakar gyd. svere, tai +10,5 kg per 27 sav ir 5 d. blink.gif
Atsakyti
35 savaites + 9 kg 4u.gif

su pirmu nestumu priaugau +11kg, bet visus gimdykloje palikau mirksiukas.gif
Atsakyti
Per pirmus 3 men. - -5 kg. per 4 men. - +2kg.
Atsakyti
QUOTE(dzigite @ 2008 04 09, 14:57)
35 savaites + 9 kg  4u.gif

su pirmu nestumu priaugau +11kg, bet visus gimdykloje palikau  mirksiukas.gif

sveika nestuke.gif ,
vov tikrai tau pasiseke.....
bet jei priaugai 11 kg ir visus palikai gimdykloj, vadinasi pries gimdant tau nei subiniukas nei slaunys nei kiek nepastorejo ir liko tokie pat kaip pries nestuma? g.gif g.gif
nestuke.gif
Atsakyti
kad ash kuda kaip dviratis (normaliai 56kg sveriu, tai tik pilvas ir krutine svori igavo ) nestuke.gif
Atsakyti
Mums 17 sav. ir 1d. priaugau 1,5-2 kg. nebadauju, bet saldumynu, miltiniu stengiuosi isvengti. Labai noriu, kad iki gimdymo nevirsyciau 12 kg. As linkusi tukti, todel visa laika labai prisiziuriu ir sportuoju (tikslaiu visa tai dariau kol nepastojau), kad graziai atrodyti.
Atsakyti
Skaičiuoju 24 sav. o priaugau jau +12 kg doh.gif
Mityba lyg ir nepasikeite, o svoris auga kaip ant mieliu g.gif
Jei taip ir toliau, tai tuoj pradesiu krypuoti kaip antele blush2.gif
Atsakyti
O man svoris augo pirmus 3 menesius, nes visai nepykino ir buvau ipratus nemazai valgyt... blush2.gif 3 ar 4 men iki nestumo sveriau 47kg (ugis 174!!!), tai baisu pasidare suzinojus, pradejau isvis daug valgyt ir nestumo pradzioj jau buvau sukaupus gal 50kg... ax.gif Matyt, kunui labai reikejo riebaliuku, nes per 18 savaiciu priaugau kokius 5 kg. O dabar mazdaug nuo 18-19 savaites svoris laikosi apie 56kg... Neauga kazko, gal negerai... unsure.gif Bet pilvukas dideja nestuke.gif , ir kai dare echo, pamatavo lelyte ir nustate siek tiek ankstesne gimdymo data, nes vaikiuko ismatavimai buvo truputi didesni uz vidutinius. Vis tiek esu susirupinus del svorio, skaiciau, kad turi kiekviena savaite kazkiek paaugt verysad.gif Valgau normaliai, nors didelio apetito neturiu...
Atsakyti