Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

QUOTE(Maumyte @ 2008 05 09, 17:49)
Man tai neatrodo, kad 20 kg yra normalu  schmoll.gif . Siaip kunui perkrovimas, o ir paskiau atsikratyti sunku. Mano sesuo pries gimdyma buvo lieknute, svere 50 kg, per nestuma priaugo 21kg, 15 kg numete, o su likusiais dar iki dabar (4+ metu) kovoja  doh.gif .

Turint toki pavyzdi tai pati dabar baisiausiai bijau per daug kg prisirinkti. O jie auga neaisku is kur. Dabar 20 savaiciu suejo, o jau turiu +5kg. Svajojau susideti i max +13 - 15kg, bet kazkaip abejones smelktis pradejo  verysad.gif

perkrovimas tikrai ner gerai nei sanariam nei kitiem galam rolleyes.gif bet jei moteris sveria 50 tai manau negalima lygint jos priaugto svorio su ta kuri sveria 70kg pas pirmaja gi ner pakankamai riebaliuku kuriu reik pilveliui apsaugoti ir t.t todel tie kg ir susideda o antroji to apsauginio sluoksnio jau turi sukaupus is anksciau tai visai normalu kad ji priaugs maziau nei pirmoji....na cia as taip mastau g.gif

as su pirmu priaugau 13kg dabar turiu 11kg tai tikriausiai vel bus 13kg mirksiukas.gif visai nieko , pirma kart atsikraciau per 3-4men
Atsakyti
iki 24 savaites buvau priaugusi 2.5 kg... netelpam i jokias svorio augimo normas blush2.gif gydytoja ramina, kad nieko tokio, o as nzn... gal kam nors taip buvo? unsure.gif
Beje, mamytes, kuri menesi Jums labiausiai svoris ugtelejo?
Atsakyti
man 24-30sav soktelejo svoris
Atsakyti
Jei skaiciuojant nuo normalaus mano svorio, tai per visa nestuma priaugau 9 kg, bet jei nuo to, kuri nuvamiau, tai 14 kg smile.gif Po gimdymo 9 kg nukrito is karto. Dar keli kg nukrito bemaitinant vaikiuka ir dabar sveriu 53 kg smile.gif Seniai tiek nesveriau. uch... geri laikai atejo mano figurai cool.gif
Atsakyti
priaugau 17 kg, is ligonines isejau su +12 kg, po 2 menesiu neliko 12 kg o dar po poros menesiu - 3 kg nuo svorio pries nestuma ax.gif
Atsakyti
Eina 33 savaitele, priaugau 11kg ax.gif Su pirmu galutinis rezultatas buvo 13.5kg 4u.gif Atgal i savo iprasta svori grizau gana greitai, jau po kokio pusantro menesio galejau detis senus rubus rolleyes.gif Ziuresim, kaip dabar bus g.gif
Atsakyti
As persigandus, nes 22 savaite o as kaip numeciau 10 kg. taip nieko ir nebejuda svoris... (Iki nestumo buvo 75 kg. dabar 65. Ugis 163)
Sakau gal lasinukus degina ir del to nejuda svoris... g.gif Nors ir uzkandu kartkartem saldumynu (ypac ledu blush2.gif )
kad tik mazyliui viskas butu gerai... nestuke.gif
Atsakyti
na o mums jau 31 savaite ir mes turim + 8-9 kg.,tiksliai negaliu pasakyti,nes nzn kiek sveriau pries pastodama - kazkur apie 51- 52kg.,lb daug priaugti nenoreciau,jauciu,kad raumenys ranku ir koju pateze kazkokie tai blush2.gif ,reikes daug sportuoti rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
o as persigandus ir nusilvylus...pries nestuma buvo kazkur 68kg o dabar jau 26 nestumo savaite jau 81kg doh.gif man tai yra baisu ir nesuvokiama kad jau 13kg priaugau ir nezinau ka daryti kad neaugtu kad tie riebalai nesikauptu... tuoj depresija man prasides...
lygtais kibirais needu, nes dirbu visa diena o vakare uzvalgau na viena karbonada, na tikrai nevalgau uz du bet kad taip svoris augtu tai man siaubas kazkoks..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ribosiuke: 12 gegužės 2008 - 14:37
Cia daugelis raso, kad per pirmus men. del pykinimo numete svorio, o as priesingai - ta manesi kai mane pykino, tai priaugau lotuliukas.gif Na gal tiksliau ne tai kad pykino mane, bet siaip toks sleikstulys nuolatinis buvo, tai as ir grauzdavau vis ka nors mazais kiekiais bet be perstojo doh.gif

Na bet kai pykimas baigesi (aciu dievui kad trumpai ir tesesi) ir vel grizau prie iprastos mitybos: pusryciai - pietus - vakariene, tai tuos 1.5 per menesi priaugtus kg numeciau per savaite ir sveriau ~61 kg. O dabar man 26 sav. ir sveriu lygiai 68.
Atsakyti
O as pries nestuma sveriau 56 kg (ugis 168 cm), siandien - 39 nestumo savaite- sveriu 80 kg. Taigi +24 kg. Nestumo pradzioje nevemiau, manes nepykino... Valgiau viska. Tik nuo kazkur 6,5 men mano organizmas laaabai stipriai pradejo kaupti skyscius. Geriu daug, o i WC, kaip kitos nesciosios, visai nelakstau... Aisku...Ziureti i save tokia siandien veidrodyje truputi baugoka... unsure.gif Bet tvirtai tikiu, kad pagimdzius viskas stos i savo vietas! bigsmile.gif
Atsakyti
man dar klausimas kilo,o kada pilvas nestuke.gif nustoja augt? Ar auga pastoviai iki 40 sav?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andzelikab: 13 gegužės 2008 - 16:46