na man jau ta 40 savaite ant nosies, bet kiek svoris auga, tai tik i pilva, o jo apimtis jau 107cm, nors atrodo tikrai nedidelis, kitos jau 6 menesi su didesniais vaiksto
Man 26sav, priaugau 4kg, o pilvukas 99 .Seip pati esu stamboka.Pries nestuma sveriau 83 .Gine sake kad leliukas auga is mano riebaliuku.o badu saves tikrai nemarinu,valgau visa diena , o kartais ir pries miega pasipjaustau lasinuku niam niam kaip skanu .Per diena suvalgau kokias 2 porcijas ledu, bet seip ant saldumynu netraukia .Organizmas pradejo reikalauti zalumynu
O man 33 savaiciu bet priaugau visus 15 kg, pats pilvas apie 105 cm, palyginus su kitomis gana mazas Bet vaiko dydis normalus tiesiog tai priklauso nuo moters sudejimo ir kitu ypatingu jos savybiu.
sveik0s mamytes,nu as irgi ka tik pasimatavau man0 pilvuk0 apimtis 92 cm - 32 savaites tai kaip cia gaunasi man gine niek0 nesake,kad pilvas mazas ar dar ka
na man paskutinem savaitem apetitas isaugo, bet kas is to, beibis spaudzia skrandi, tai nelabai galiu daug valgyt tai ir svoris neauga ypatingai, jau man 40 savaite, o svorio paskutiniais duomenimis priaugau apie 10 kg
sveik0s mamytes,nu as irgi ka tik pasimatavau man0 pilvuk0 apimtis 92 cm - 32 savaites tai kaip cia gaunasi man gine niek0 nesake,kad pilvas mazas ar dar ka
aš va jau turiu 36 savaites, o pilvuko apimtis 95 cm, jei pati matuojuos stovėdama, o pas gine, kai atsigulus matuoja, tai - 89 ir neišgirdau jokių komentarų, kad per mažas pilvukas, jis tiesiog nedidelis. bet, jei prieš per taliją buvo 62, tai visai nemažas atrodo
oho-nu bet ir krastutinumai
as dar apie savo svori negaliu nieko pasakyt iki 2.5 menesiuko numeciau 4.5kg.dabar man 14 sav.visdar esu 2.5 kg minuse nors labai stengiuos atgauti.labai noreciau sutilpt i tuos magiskus 9-12 kg, bet kazin kaip cia bus.siaip esu smulki 171cm 57kg.lyg ir nelinke riebaliukai pas mane kauptis, bet, kaip zinia, taisykles negalioja
o as jau priaugus 8kg ir esu laimynga su kievienu kg, kaip sakoma kiek reikes tiek ir priaugsiu, valgau kiek noriu ir ka noriu (negalvokit kad kemsu daug ir pilna burna ir viska is eiles )dabar apie augancius kg nesuku galvos, kai pagimdysiu tada bus matyt, kaip atrodysiu, kiek iseis palikt ligoninei kg pagimdzius, o gal ir teks visus namo veztis niu kaip bus taip, juk vyra turiu, leliuka turesiu,ko dar reikia, o su kg galima susidorot, jei tik noras bus ... sekmes