Tai va kai papasakojo man ta istorija, iskart priaugau apie 5 kg...
As is pradziu numeciau 8kg ir svoris visai neaugo iki kazkur 18 savaites.. Bet tada mama papasakojo, apie viena pazistama, kuri laukesi vaikiuko ir per nestuma priaugo labai nedaug svorio (nors pati i tai nekreipe demesio, nes yra putloka) o 8men leliukas numire pilvelyje
, gydytojai sake, kad del to, jog ji nepriaugo tiek svorio kiek reikia, leliukui atsirado vandenu galvoje...
..
Ir nesuku sau del to galvos.. Svarbu maziuke gimtu sveika ir gyva..
man 21 sav o jau 7 kilus.
Sveikos mamytes,
nepergyvenkim del to svorio, juk ne tai dabar svarbiausia. Svarbiausia tai, jog nesiojam po sirdele mazus stebuklus, o juk kiek yra moteru niekaip nepastojanciu ir kurios atiduotu viska, kad tik galetu pasikeisti su mumis vietomis... As pati negalejau du metus pastoti, o dabar tokia laiminga jauciuosi...
Esu 26 sav.
o jau priaugau 8 kg. pilvukas ne mazas, bet ir slaunys, zandukai apvalus... Bet tikrai nesijaudinu, nes po gimdymo jei labai noresiu tai ir sukusiu...
tad nenusiminkit, dziaukites pilvukais, pavasariu ir skaniais ledais
Esu 26 sav.
QUOTE(Mamyte
@ 2008 05 20, 15:27)
Sveikos mamytes,
nepergyvenkim del to svorio, juk ne tai dabar svarbiausia. Svarbiausia tai, jog nesiojam po sirdele mazus stebuklus, o juk kiek yra moteru niekaip nepastojanciu ir kurios atiduotu viska, kad tik galetu pasikeisti su mumis vietomis... As pati negalejau du metus pastoti, o dabar tokia laiminga jauciuosi...
Esu 26 sav.
o jau priaugau 8 kg. pilvukas ne mazas, bet ir slaunys, zandukai apvalus... Bet tikrai nesijaudinu, nes po gimdymo jei labai noresiu tai ir sukusiu...
Esu 26 sav.
Nes svoris svarbus o vaikelio ir mamytes sveikata
man 27.sav ir jau +11kg.
Sveikos
Ir aš noriu pasisakyti. Manau, kad nėštumo metu nereikia sukt galvos dėl svorio, bet tiesiog įsiklausyt į organizmo poreikius - jei labai norisi - tai ir valgyti, jei nesinori - nevalgyti. Kad viskas būtų natūraliai, be jokios prievartos
Tuomet organizmas pats paprašys ko jam labiausiai reikia ir kiek
Nors man dar tik aštunta savaitė eina, bet dėl stresų ir apetito nebuvimo nukrito trys kilogramai. Na bet viskas tvarkosi, šiaip jaučiuosi gerai, stengiuosi įsiklausyti į save
Ir aš noriu pasisakyti. Manau, kad nėštumo metu nereikia sukt galvos dėl svorio, bet tiesiog įsiklausyt į organizmo poreikius - jei labai norisi - tai ir valgyti, jei nesinori - nevalgyti. Kad viskas būtų natūraliai, be jokios prievartos
Nors man dar tik aštunta savaitė eina, bet dėl stresų ir apetito nebuvimo nukrito trys kilogramai. Na bet viskas tvarkosi, šiaip jaučiuosi gerai, stengiuosi įsiklausyti į save
O mums 23 savaitės ir plius 9kg. Dabar sveriu 78kg. Vien per šį penktą mėnesį priaugau 5kg
.
Šiek tiek neramu nu bet ką daryt kad norisi pastoviai niamniuoti
Beje mes laukiamės dvynukų
Bet ir su pirma buvau priaugusi 19kg, o su antra -16kg. Koks dabar paskutinios skaičius bus net neįsivaizduoju, bet gi svarbiausia kad tik leliukai gimtų sveiki
Šiek tiek neramu nu bet ką daryt kad norisi pastoviai niamniuoti
Beje mes laukiamės dvynukų
mums 35 savaites, o svoris jau plius 16,5 kg ...
Mums jau 22 sav., o priaugau 6 kg. manau cia viskas normaliai
svoris tolygiai dideja beveik nuo pat pradziu
aisku smagu butu i kokiu 10-12 kg sutilpti
Pas mane 25 savaiteles, turiu 7 Kg
linkus linkus as priaugt, bet dar ne blogiausias variantas, svarbu, kad po gimdymo lengvai nutirptu, to ir linkiu visoms
mums 38 savaites turiu pliuso 25 kg...