Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

Na mums 12 sav. - 2 kg. Nors iki šiol nei karto nepykino ir nevemiau...Daktaras sako, kad apytaka pas mane pagreitejo, nes siaip valgau zymiai daugiau nei iki pastojimo... ax.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaSan @ 2008 07 08, 15:55)
Mums 27 savaites ir visam grazume + 8 kg, o pries menesi buvo +4,5. per sesta menesi tiek pat, kaip ir per visus 5  blush2.gif

Mums 26 savaites ir + 14 kg. biggrin.gif , nors pas gine kai buvau, tai blink.gif pabreze, kad nedaug svorio priaugau per du paskutinius menesius... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai kur cia dar augti, jei per pirmus du jau + 8 turejau, o pilvuko nesimate dar visai.
Manau kiekvienai individualiai tie kg kaupiasi, su pirmu identiska situacija turejau, paskutinius tris menesius tik ir girdedavau is gines kad mazai mazai, nors visumoj visus 24 kg priaugau blush2.gif
Atsakyti
tai ir as tada tikiuosi biggrin.gif - dabar - 30 sav. - +7,5 rolleyes.gif Ziuresim kaip cia toliau seksis....

Nors saves tikrai neriboju ax.gif - valgau ko norisis ir kada norisi... tik saldumynai tai beveik netraukia g.gif - gal del to cia taip normaliai su svoriu mums smile.gif

As saves irgi neriboju, tik kad man kazkaip ir valgyt nelabai norisi blink.gif Jauciu kad leliukas skrandi uzspaudes man lotuliukas.gif Nors pilvas mano nera didelis ir kai gine ultragarsa dare tai sake biski mazesnis lelius negu pagal savaites priklausytu, tai jau kartais netgi "prievartauju" save ka nors suvalgyti doh.gif O pries nestuma tai apetitu tikrai nesiskundziau blush2.gif
Atsakyti
Iki termino liko 9dienos, turiu +11kg.
Atsakyti
po 3 men. +1.5 kg, o bagiantis 4 men. jau +3.5 kg is viso nuo pacios pradzios...
Atsakyti
33 savaiteles - 10,9Kg smile.gif
Atsakyti
18sav. priaugau kazkur 7kg g.gif Pagal matuokle tureciau nevirsinti 14kg iki termino, bet tikriausiai neiseis doh.gif
Atsakyti
Man taip pat 18-a savaitė, turiu +4kg. Atrodytų normalu, bet visus juos keturis užaugau per praeitą mėnesį. Tai jei tokiais tempais, tai baimė ima.. doh.gif
Atsakyti
Nesuprantu ko čia bijot. Visos normaliai priaugat. va aš tai jau +3 kg turiu, o dar tik pirmas trimestras. Jau man tai tikrai baisu darosi verysad.gif
Atsakyti
Na o aš per pirmąjį savo nėštumą priaugau 25kg nors valgiau visai normaliai nebūdavo jokio valgymo priepuolių ar kokių ypatingų norų ir panašiai... Esu linkusi į apkūnumą, tai labai bijojau, kad nepavyks numesti. Mano didžiai nuostabai visi papildomi kilogramai nukrito per pirmus pora mėnesių savaime g.gif
Atsakyti
Siuo metu mums 30sav.+5d., o svorio priaugau +12,5kg - gal ziauriai daug nepriaugsiu daugiau doh.gif
Atsakyti
as per visa nestuma , jau esu priaugusi 10, 1 kg, tai kazkaip sakau, galetu but ir maziau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti