Na mums 12 sav. - 2 kg. Nors iki šiol nei karto nepykino ir nevemiau...Daktaras sako, kad apytaka pas mane pagreitejo, nes siaip valgau zymiai daugiau nei iki pastojimo...
QUOTE(MamaSan @ 2008 07 08, 15:55)
Mums 27 savaites ir visam grazume + 8 kg, o pries menesi buvo +4,5. per sesta menesi tiek pat, kaip ir per visus 5 
Mums 26 savaites ir + 14 kg.
Manau kiekvienai individualiai tie kg kaupiasi, su pirmu identiska situacija turejau, paskutinius tris menesius tik ir girdedavau is gines kad mazai mazai, nors visumoj visus 24 kg priaugau
tai ir as tada tikiuosi biggrin.gif - dabar - 30 sav. - +7,5 rolleyes.gif Ziuresim kaip cia toliau seksis....
Nors saves tikrai neriboju ax.gif - valgau ko norisis ir kada norisi... tik saldumynai tai beveik netraukia g.gif - gal del to cia taip normaliai su svoriu mums smile.gif
Nors saves tikrai neriboju ax.gif - valgau ko norisis ir kada norisi... tik saldumynai tai beveik netraukia g.gif - gal del to cia taip normaliai su svoriu mums smile.gif
As saves irgi neriboju, tik kad man kazkaip ir valgyt nelabai norisi
Iki termino liko 9dienos, turiu +11kg.
po 3 men. +1.5 kg, o bagiantis 4 men. jau +3.5 kg is viso nuo pacios pradzios...
33 savaiteles - 10,9Kg
18sav. priaugau kazkur 7kg
Pagal matuokle tureciau nevirsinti 14kg iki termino, bet tikriausiai neiseis
Nesuprantu ko čia bijot. Visos normaliai priaugat. va aš tai jau +3 kg turiu, o dar tik pirmas trimestras. Jau man tai tikrai baisu darosi
Na o aš per pirmąjį savo nėštumą priaugau 25kg nors valgiau visai normaliai nebūdavo jokio valgymo priepuolių ar kokių ypatingų norų ir panašiai... Esu linkusi į apkūnumą, tai labai bijojau, kad nepavyks numesti. Mano didžiai nuostabai visi papildomi kilogramai nukrito per pirmus pora mėnesių savaime
as per visa nestuma , jau esu priaugusi 10, 1 kg, tai kazkaip sakau, galetu but ir maziau