28 savaites, +10 kg
na kadangi as nescia tik menesiuka, tai ir priiaugau jau kelis Kg.
As visuomet isivaizdavau kad jau busiu tokia nestuke pirmune, sportuojanti, valganti sveika maista ir pan.
Bet pasirode kad pilvejyje du gyvena, sportus uzdraude, tik baseina leido, o as jo nemegstu
O valgyt pati nebezinau ko noriu, vat vakar vienintelis maistas kurio norejau buvo cipsai
Vat ir visi planai
Bet pasirode kad pilvejyje du gyvena, sportus uzdraude, tik baseina leido, o as jo nemegstu
O valgyt pati nebezinau ko noriu, vat vakar vienintelis maistas kurio norejau buvo cipsai
Vat ir visi planai
+8 kg, 31 savaite prasideda
na man jau 33 savaites tai jau priaugau 12 kg.
+27 is viso
22 savaitės 2 kilogramai
26 savaites +5,5kg
Sveikutės, man 25sav pabaiga, o aš priaugus apie 2,5 kg
, tiesa buvau pradžioje dar kelis kilus numetus, bet nuo to mano buvusio svorio iki nėštumo, tai nedaugiau nei +2,5 kg
. Valgau viską ko užsimanau, tik saldainų retai kada noriu, bet va pyragus valgau net labai
. Pilvukas atrodo didelis, mama su sese sako atrodo, kad sprogsiu tuoj
, mat šiaip esu prie smulkesnių, bet tikrai nebuvau prieš nėštuma labai kūda, o dabar tokia pat ir likau tik pilvas atsikišęs
. Įdomu kaip bus toliau
"Nėščiosios vadove" parašyta, kad vidutinio svorio moteris turėtų priaugti vidutiniškai 1,4 ar 1,8 kg per pirmus tris mėnesius ir maždaug po 0,45 kg per savaitę, t.y. apie 5,4 kg - per kitus tris mėnesius. Septintą ir aštuntą mėnesį svoris turėtų ir toliau padidėti 0,45 kg per savaitę, o per devintą mėnesį - tik 0,5 ar 1 kg (ar net visai nepadidėti). Taigi per trečią trimestrą normalu iš viso priaugti 3,6 ar 4,5 kg.
Taip pat parašyta, kad viso nėštumo metu protinga ir nepavojinga nėščiai moteriai vidutiniškai priaugti nuo 11 iki 16 kg.
Ir va toks pavyzdukas pateiktas:
Kūdikis - 3,4 kg
Placenta - 0,7 kg
Vaisiaus vandenys - 0,9 kg
Padidėjusi gimda - 0,9 kg
Motinos krūtų audiniai - 0,9 kg
Motinos kraujo masė - 1,8 kg
Skysčiai motinos organizme - 1,8 kg
Motinos riebalų atsargos - 3,2 kg
Viso - 13,6 kg
Taigi kiek čia perskaičiau, daugumos pasisakiusiųjų viskas normos ribose
Taip pat parašyta, kad viso nėštumo metu protinga ir nepavojinga nėščiai moteriai vidutiniškai priaugti nuo 11 iki 16 kg.
Ir va toks pavyzdukas pateiktas:
Kūdikis - 3,4 kg
Placenta - 0,7 kg
Vaisiaus vandenys - 0,9 kg
Padidėjusi gimda - 0,9 kg
Motinos krūtų audiniai - 0,9 kg
Motinos kraujo masė - 1,8 kg
Skysčiai motinos organizme - 1,8 kg
Motinos riebalų atsargos - 3,2 kg
Viso - 13,6 kg
Taigi kiek čia perskaičiau, daugumos pasisakiusiųjų viskas normos ribose