Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

QUOTE(Ziurzius @ 2008 06 18, 09:34)
mums jau 34 sav  nestuke.gif ,o priaugom tik 3 kg  g.gif ,sako viska vaikiukas susirenka,maisto neriboju,tik saldumynai netraukia,gal tame pliusas ir yra.

O ka gydytoja sako, kad tiek mazai priaugai? negi nepadidejo ir nesunkejo krutys,kas lyg ir privaloma nestumo metu? ir kraujo turis moters organizme padideja apie 40 proc, kas irgi sveria. ir vaisiaus vandenys,placenta, gimda ir galiausiai leliukas?...
Atsakyti
QUOTE(Ziurzius @ 2008 06 18, 09:34)
mums jau 34 sav  nestuke.gif ,o priaugom tik 3 kg  g.gif ,sako viska vaikiukas susirenka,maisto neriboju,tik saldumynai netraukia,gal tame pliusas ir yra.

nieko baisaus biggrin.gif bet yra keletas paaiskinimu-gal turejai antsvorio, gal pradzioj nestumo del pykinimu ir t.t. nukrito svoris,gal vis dar aktyviai judi mirksiukas.gif pirma isvaziavau gimdyt su -2kg ir problemos tame nematau (nemate niekas jos), tiesiog aktyvi iki gimdymo, ilgai pykino, vasara tesinorejo lengvo maisto, skrandis suspaustas tai daug ir neprisikisdavau, jei tyrimai geri nevark bandydama isispraust i remus-tau bus daug lengviau po gimdymo kai is ligonines iskeliausi lengvai tilpdama i priesnestukinius rubeliu ir niekas nepatikes, kad tu po gimdymo-nepamirsk kelnem dirzo, o tai man visos priesnestukines krito biggrin.gif beje, SM nestukiu pokalbiuos ne viena gimdyt vaziuos vos +5kg priaugusios ir net nekilo mintis kuriai del to pergyvent mirksiukas.gif dziaukis tuo, kad esi nestuke.gif ir liekna 4u.gif (pilvuko formos privalomos apvalios) nes daug nemaloniau but nestuke.gif ir storai, o po gimdymo tik storai bigsmile.gif
Atsakyti
As per 8 menesius priaugau 11 kg, o per paskutini menesiuka del gulimo rezimo pridejau visus 6 doh.gif
Atsakyti
As pirmaji nestuma priaugau apie 30kg...Si nestuma galutinio rezultato nezinau,bet kol kas esu priaugus 10kg,nors ir liko 12sav smile.gif
Atsakyti
niu kolkas tepriaugau 1.5 kg ax.gif ir siaip ant manes dar visai nematyt , kad laukiuosi, visi sako tai kur tavo lelius doh.gif kazkaip jau pradedu pati nerimauti, kad nesimato, bet siaip jauciuosi gerai bigsmile.gif tai tikiuosi, kad ir lelius jauciasi gerai bigsmile.gif
Atsakyti
paskaitinejus graudu daros mums jau 35 sav. priaugom 21kg doh.gif o dar laiko yra. Su pirmaja buvo +25Kg Gyditoja liepe ryboti maista taciau svoris vis vien auga kaip ant mieliu nors ir tikrai judu daug ir maista renku. Tai padarem su gyditoja tokia isvada jei su pirmaja buvo taip vadinas ir dabar tas pats bus tokia mano kuno reakcija i nestuma, suletejus medziagu apykaita doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renate: 23 birželio 2008 - 09:46
Sveikos nestukes bigsmile.gif ,
paskaitinejau sia tema ir visgi manau, kad ne svoryje esme.Aisku toms kurios priauge apie 30kg, bus truputelis sunkiau po gimdymo, bet visa kita, tai as dziaugsiuos, kad tik viskas butu gerai, vaikelis augtu, vystytusi ir gimtu sveikas...

Mums 16sav. ir turime 2kg g.gif ir tikiuos kad tai yra norma.
Atsakyti
as su pirmais per visa laika priaugau po 8kg,dabar va beveik puse kelio nueita ir kolkas tik +1kg.valgau viska ka noriu,saldumynu tiktai neatsisakau. biggrin.gif
Atsakyti
Na svoris labai individualus dalykas- gal yra tam tikria rėmai, kur mes visos svajojam įtiplt- man tai būtų 13 kg, bet va deja- su pirmu priaugau 18 kg rolleyes.gif - nors kažkaip ir judėjau ir ant saldumynų netraukė (nors traukė ant pieno kokteilių doh.gif ). Dabar man 19 savaičių ir priaugau jau 6 kg, manau kad bus kaip praėjusį kartą doh.gif Bet va viską numečiau nėštuminį svorį- labai greitai.
Atsakyti
Mums gimdyti uz savaiteles, o priaugom 14 kg ax.gif
Atsakyti
Mums beveik 16 nestuke.gif sav,iki dabar nuo pastojimo numetem 2kg... smile.gif
Atsakyti
Mum 24 savaites nestuke.gif ir priaugom 5 kg. ech, kad taip ir toliau po kilogramą per mėnesį tongue.gif
Atsakyti