Sveiki,
Mums 21sav. o jau esame priauge 5 kg. Gal tiek ir nebuciau priaugusi, jei ne sotumo nebuvimas. Valgau valgau ir nepasisotinu. Atrodo galeciau visa diena valgyti. Ir vitaminus geriu, bet....
+3 kg per visa laika...
Na reiks pasistengt baisiai nepriaugt
Na reiks pasistengt baisiai nepriaugt
Mums 27 savaites ir visam grazume + 8 kg, o pries menesi buvo +4,5. per sesta menesi tiek pat, kaip ir per visus 5
Su pirmu priaugau 15kg.,po kelių mėn.tiek pat ir numečiau,
o dabar jau +20kg.
, kol kas galvoju tik apie sveiką vaikutį, kurį labai laukiam...o svoris, apie ji jau galvosiu kai pagimdysiu.................
o dabar jau +20kg.
priaugau 15.. žiūrėsim per kiek laiko dings...
QUOTE(malyska @ 2008 07 12, 22:36)
As pries nestuma sveriau 49 kg, bet kai pastojau per savaite numeciau 2 kg. Dabar mums 25 sav. ir turime tik 50 kg. Artimieji jau pradejo JAUDINTIS KAD SVORIS MAZAI DIDEJA. pati esu smulkute bet vistiek jau ir as pradedu nerimauti... valgau gerai... patarkit ka man daryt??? 
Na gal daug vaikstai ar sportuoji ir nepriaugi to svorio ...nors kazkaip tikrai keista
Na nueik pas daktare ..pasitark, gal kakzokiu vitaminu israsys ar ka
QUOTE(malyska @ 2008 07 12, 22:36)
As pries nestuma sveriau 49 kg, bet kai pastojau per savaite numeciau 2 kg. Dabar mums 25 sav. ir turime tik 50 kg. Artimieji jau pradejo JAUDINTIS KAD SVORIS MAZAI DIDEJA. pati esu smulkute bet vistiek jau ir as pradedu nerimauti... valgau gerai... patarkit ka man daryt??? 
nepergyvenk del nepriaugtu kilogramu, pas mane buvo panasi situacija iki 26 sav., o paskui svoris soktelejo, nors nieko ypatingo nedariau... na gal maziau judejau per karscius, bet tik tiek
Man dabar 35 savaites ir esu priaugusi 10 kg. Tikiuosi sutilpti i tuos "idealiuosius" 14 kg
QUOTE(Brigitte @ 2008 07 13, 15:55)
Man dabar 35 savaites ir esu priaugusi 10 kg. Tikiuosi sutilpti i tuos "idealiuosius" 14 kg 
As irgi tikejaus
QUOTE(malyska @ 2008 07 12, 21:36)
Mano manymu normalu
As iki 30sav. buvau priaugusi kokius 2kg tik ir viskas puikiai
Bet svarbiausia kaip jautiesi pati
QUOTE(Brigitte @ 2008 07 13, 16:55)
tai ir as tada tikiuosi
Nors saves tikrai neriboju