Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

How long after a miscarriage will HCG stay in your system?

Answer

I was told 2-3 weeks.It could be more but I doubt it.

Answer

I've heard that it can take up to six weeks.

Answer
I was told that it all depends on how far along you are when you miscarry. The more advanced the pregnancy, the longer HGC will stay in your system.

Answer
I misscarried at 5 weeks and I am still showing a positive result on tests and should now be 13 weeks. HCG results can be deciving with urine, it is the most sensitive way to test. If in doubt ask for a blood test!

What can I expect of my hCG levels after a pregnancy loss?
Most women can expect their levels to return to a non-pregnant range about 4 - 6 weeks after a pregnancy loss has occurred. This can differentiate by how the loss occurred (spontaneous miscarriage, D & C procedure, abortion, natural delivery) and how high the levels were at the time of the loss. Health care providers usually will continue to test hCG levels after a pregnancy loss to ensure they return back to <5.0

Mia, negi vėl pastojai? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2008 03 14, 12:15)
Mia, negi vėl pastojai? g.gif

Oi, Daiva, nu kaip ačiū, taip operatyviai 4u.gif

Ką aš žinau, išprotėsiu su tais nėštumais smile.gif . Testai ryškėja, nuo vos įžiūrimo iki šiandienos ryyyškiai teigimiamo. Po persileidimo jau praėjo 5 savaitės. Žiūrėsiu kaip HCG kinta, bet jaučiu, kad nėštumas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2008 03 14, 12:21)
Oi, Daiva, nu kaip ačiū, taip operatyviai  4u.gif

Ką aš žinau, išprotėsiu su tais nėštumais  smile.gif . Testai ryškėja, nuo vos įžiūrimo iki šiandienos ryyyškiai teigimiamo. Po persileidimo jau praėjo 5 savaitės. Žiūrėsiu kaip HCG kinta, bet jaučiu, kad nėštumas  verysad.gif

Nu klausyk čiūdai su tavim - tai pastot negali, tai dabar - še tau g.gif Tai gal iš karto imkitės priemonių - Aspirinas, Dexametazonas, Crynonas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2008 03 14, 12:25)
Nu klausyk čiūdai su tavim - tai pastot negali, tai dabar - še tau g.gif Tai gal iš karto imkitės priemonių - Aspirinas, Dexametazonas, Crynonas g.gif

Jo, dabar kas mėnesį varau, va tau ir PKS smile.gif
Progesteronai pas mane visada superiniai būdavo, ar vistiek crynono tada reiktų?
Aspirino įkaliau, dexamth nesakė kad reikėtų g.gif
Sulauksiu hcg atsakymo ir skambinsiu M.
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2008 03 14, 12:29)
Jo, dabar kas mėnesį varau, va tau ir PKS  smile.gif
Progesteronai pas mane visada superiniai būdavo, ar vistiek crynono tada reiktų?
Aspirino įkaliau, dexamth nesakė kad reikėtų  g.gif
Sulauksiu hcg atsakymo ir skambinsiu M.

Ai žinok aš dėl visko naudojau Crynoną, nors pas mane progesteronas irgi visada labai geras. Man Usonienė irgi sakė, kad kaip ir nelabai man jo reikia, bet dėl šventos ramybės.
Dėl Dexametazono nu negaliu pasakyti, bet po kelių persileidimų gal ir nepakenktų g.gif Nors vėlgi gydytojai apskritai abejoja dėl bet kokio jo poveikio.

Žodžiu kai pastojau su Arturėliu, visus šituos preparatus gavau pagal protokolą.
Kai pastojau dabar, pati su gydytojos palaiminimu vėl viską tą patį susikomplektavau (visgi trijų persileidimų patirtis ir pas mane). Tik anksčiau nei aną nėštumą dabar mečiau visą tai gerti.

O prolaktinas nebūna padidėjęs pas tave? Gal dar jis čia tau "kiša koją"?
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2008 03 14, 12:34)
O prolaktinas nebūna padidėjęs pas tave? Gal dar jis čia tau "kiša koją"?

Tai kad geras jis, išvis aš po gimdymo kitas žmogus - visi prieš tai grybą pjovę hormonai - ledas biggrin.gif Išskyrus TTH (o jis neturi įtakos išnešiojimui).

Išsiklausinėsiu M. dėl dexameth., bet manau, kad jį anksčiau reikia pradėt vartot, juk apie 6 sav. jau ir nutraukinėja..
Crynono tai nevartosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mia: 14 kovo 2008 - 12:42
na ka buvau po pusmecio pas Kazanaviciu...Neatsispyre pagundai skyre ir man Thybon po ketvirtuka...Tai einiu pasiskaitysiu ka ten tie vaistai daro...Nors visi tyrimai telpa i normas...bet mano spuoguotos rankos nepatiko doh.gif doh.gif
bet dabar turiu pradeti leistis diferalina...Ar pradeti ta trybona dabar gerti ar po "klimakso"?
Atsakyti
mergaites, gal turite Thybon lietuviska aprasyma?

Atsakyti
Sveikos visos, labai noreciau, kad man padetumet ir pabandytumet pakomentuoti mano hormonu tyrimus 4 c.d. DHEA-SO4 6,49 umol/l, testosteronas 1,53 nmol/l SHBG 29,4nmol/l prolaktinas 314 mIU/L, tirotropinas 2,28 mIU/L, Estradiolis ,< 73,4 pmol/L Folitropinas 6,50 IU/L, Liutropinas 4,24 IU/L, laisvas tiroksinas FT4 18,1 pmol/L. Labiausiai neramina tas sumazejes estradiolis verysad.gif Kaip manot, ar del to gali buti vaisingumo problemu?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Gal galetumete man padeti susigaudyti siuose skaiciukuose:

21-23 c.d.
tiroksinas T4 - 121,4 (norma 66-181);
tirotropinas TTH - 0,515 (norma 0,4-4);
trijodtironinas T3 - 1,41 (norma 1,3-2,6);
progesteronas PGN - 42,6;
prolaktinas PRL - 257 (norma 40,3-530);
testosteronas TES - 1,21 (norma 0-2,77);
SHGB - 60,4 (norma 18-114);
DHEA-SO4 - 4,56 (norma 0,95-11,7).