Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

mastau.gif šitą, a galit man paaiškinti:
prieš 3 mėn. rado padidėjusį prolaktiną, berods 758 buvo g.gif
Geriau tuos 3 mėn. Br po 1 tbl. (tokią dozę pasakė Visockienė telefonu).
Geriu ryte, nes nuo jo jau nebepykina. Taigi, tyrimus darytis ėjau vieną parą negėrus BR tabletės.
Dabartinis rezultatas 1058, kai norma (40,3-530) mIU/L

Kas čia vyksta? g.gif
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif tyrimuose as visiska naujoke ax.gif snd gavau atsakymus siu tyrimu
LH - 9.3
E2 - 97.52
FSH - 10,37

Ruosiuosi i VK nes ciklai nenormalus nuo 44 iki 68 CD doh.gif ir niekaip zirnio nepagaunam schmoll.gif tai noreciau jusu paklausti kokius dar tyrimus reiketu pasidaryti pries einant i VK (kad daugiau info butu ten nuejus)??? Snd man 10CD mastau sulaukti 21 CD ir progesterona pasidaryti bei pilna spermogramos tyrima MB 4u.gif ir tada eiti i VK. Ka jus galetumet patarti.....ar teisingai elgiuosi ar jau db registruotis i VK??? 4u.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuri žinot kokią įtaką vaisingumui (pastojimui) turi sumažėjęs testosteronas? g.gif Šiandien pasidariau hormonų tyrimus, viskas normos ribose, o šis per mažas, rezultatas 1,57 (norma 2,20-4,10 ) Busiu dėkinga... pradėjau nerimauti, tiesa internete ta tema nieko neradau...
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2008 03 21, 20:01)
labas vakaras  4u.gif  tyrimuose as visiska naujoke ax.gif  snd gavau atsakymus siu tyrimu
LH - 9.3
E2 - 97.52
FSH - 10,37

Ruosiuosi i VK nes ciklai nenormalus nuo 44 iki 68 CD  doh.gif  ir niekaip zirnio nepagaunam  schmoll.gif  tai noreciau jusu paklausti kokius dar tyrimus reiketu pasidaryti pries einant i VK (kad daugiau info butu ten nuejus)??? Snd man 10CD mastau sulaukti 21 CD ir progesterona pasidaryti bei pilna spermogramos tyrima MB  4u.gif  ir tada eiti i VK. Ka jus galetumet patarti.....ar teisingai elgiuosi ar jau db registruotis i VK??? 4u.gif 
aciu 4u.gif

21-23 c.d. galėtum išsitirti progesteroną, prolaktiną ir testosteroną. Taip pat padaryti vyro tyrimus, tai manau pradžiai užtektų.
Atsakyti
Sveikos mergaites, na reikia jusu pagalbos.pasidariau siandien hcg+b siandien 11dpo ir rodo 140 u/l. ka tai reiskia? klausiau sesutes tai liepe pasidaryti penktadieni vakare pakartoti tyrima sake kad cia labai maza rodo nestuma ir gali visko buti kas iskraujuosiu, o pilva vis pamaudzia atrodo tuoj mm ateis. nezinau ka daryt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(millamia @ 2008 03 26, 16:02)
Sveikos mergaites, na reikia jusu pagalbos.pasidariau siandien hcg+b siandien 11dpo ir rodo 140 u/l. ka tai reiskia? klausiau sesutes tai liepe pasidaryti penktadieni vakare pakartoti tyrima sake kad cia labai maza rodo nestuma ir gali visko buti kas iskraujuosiu, o pilva vis pamaudzia atrodo tuoj mm ateis. nezinau ka daryt verysad.gif

Nusikalba ta atvo sesute.Cia labai geras HCG rodiklis.Man 11d.po buvo 83.O po dvieju paru turetu tas rodiklis dvigubeti.Siaip gali dziaugtis pagavus gandrus.
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2008 03 26, 15:40)
Nusikalba ta atvo sesute.Cia labai geras HCG rodiklis.Man 11d.po buvo  83.O po dvieju paru turetu tas rodiklis dvigubeti.Siaip gali dziaugtis pagavus gandrus.

na dziaugtis dar bijau, nes pilvuka maudzia lyg kokios mm artetu. bet gal cia normalu? gal cia sakau jau kokia gimda plestis pradejo? nzn bet maudimas labai panasus i mm todel ir bijau. sedziu kojas suglaudus ir laukiu penktadienio, eisiu vel pasidaryt paziesiu ar kyla
Atsakyti
QUOTE(millamia @ 2008 03 26, 19:20)
na dziaugtis dar bijau, nes pilvuka maudzia lyg kokios mm artetu. bet gal cia normalu? gal cia sakau jau kokia gimda plestis pradejo? nzn bet maudimas labai panasus i mm todel ir bijau. sedziu kojas suglaudus ir laukiu penktadienio, eisiu vel pasidaryt paziesiu ar kyla

Tikrai normalus pojuciai ir jausi juos iki 3 men,po to vis silpnes .(Siaip dauk kas jaucia pamaudenimus tomis dienomis,kai turi buti menesines,bet jei pirmas nestumas tai dazniausiai visoms skauda pirmame nestumo trimestre).Viskas bus gerai.Laikau kuscius uz tave,kad tau pasisiektu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2008 03 26, 17:54)
Tikrai normalus pojuciai ir jausi juos iki 3 men,po to vis silpnes .(Siaip dauk kas jaucia pamaudenimus tomis dienomis,kai turi buti menesines,bet jei pirmas nestumas tai dazniausiai visoms skauda pirmame nestumo trimestre).Viskas bus gerai.Laikau kuscius uz tave,kad tau pasisiektu. 4u.gif

na pirmas man tikrai nestumas tai ir pergyvenu turbut daugiau nei reikia. o teoriskai mm atkeliauja po dvieju savaiciu po o. taigi man kaip ir laikas dabar butu susirgti jei nebuciau nestuke.gif dar pati realiai negaliu patiket, bet tikiuos viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(millamia @ 2008 03 26, 15:02)

Ale pirmąkart matau, kad mūsų skyrely kas pergyventų dėl tokio HCg, ir dar 11 dpo bigsmile.gif Mano 13 dpo buvo 40, ir aš dėl to laiminga rolleyes.gif
Pergyvenk geriau, kaip dvynukus auginsi biggrin.gif

O seselę tai reiktų priploti už tokius žodžius doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2008 03 26, 22:06)
Ale pirmąkart matau, kad mūsų skyrely kas pergyventų dėl tokio HCg, ir dar 11 dpo  bigsmile.gif Mano 13 dpo buvo 40, ir aš dėl to laiminga  rolleyes.gif
Pergyvenk geriau, kaip dvynukus auginsi  biggrin.gif

O seselę tai reiktų priploti už tokius žodžius  doh.gif

sakai gali buti du? na man ginius sake kad du folikulai sprogo, o tai bus zbitka su tom stimuliacijom kad net du bus uzdereje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(millamia @ 2008 03 27, 11:49)
sakai gali buti du? na man ginius sake kad du folikulai sprogo, o tai bus zbitka su tom stimuliacijom kad net du bus uzdereje  lotuliukas.gif

O tai gal IUI darei, ar naturaliam cikle?
Atsakyti