Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

Aha, Kazanavičius T ir skydliaukės hormonus liepia tirtis ciklo pabaigoje. Ginekologai dažniausiai sako, kad nesvarbu kada.
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2008 02 12, 22:33)
Misko uoga, viskas OK  biggrin.gif  ypac toks nerimas apima kai reik procedura pradet  lotuliukas.gif  tada tai totalus blaskymasis kuri cia ta diena yra pirma  lotuliukas.gif  kazkada jau cia buvo iskiles klausimas, su Nakvisa diskutavom..tipo pirma, tai ta kur skauda, ar ta kur plaukia  biggrin.gif

Ačiū, euromergele, už palaikymą 4u.gif
Pvz., man jau kaip ir skaudėjo doh.gif Laukiu, kol parplauksiu.. Jei parplauksiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mes tasyk nusprendem, kad pirma - ta kur skauda..nors zinok dvieju gydytoju klausiau tai skirtingai kaskart ir pasako, todel as taip ir nezinau kuri pas mane buna pirma diena g.gif jejbogu biggrin.gif arba ta arba ta...

QUOTE(Miško uoga @ 2008 02 12, 23:54)
... man jau kaip ir skaudėjo  doh.gif ...

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2008 02 12, 23:15)
mes tasyk nusprendem, kad pirma - ta kur skauda..nors zinok dvieju gydytoju klausiau tai skirtingai kaskart ir pasako, todel as taip ir nezinau kuri pas mane buna pirma diena  g.gif  jejbogu  biggrin.gif  arba ta arba ta...

Parplaukiau vakar. Tai parplaukimą ir skaitysiu kaip 1 cd. Ryt 3 cd. Spėsiu šią sav pasidaryt tyrimus karsta.gif
O tyrimams nereikia registruotis? Nuvažiuoji (pvz į ViaMedica), pasakai, kad nori pasidaryt tą, tą ir tą, susimoki, nuleidžia kraujo ir tą pačią dieną žinai ats? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2008 02 14, 08:31)
O tyrimams nereikia registruotis? Nuvažiuoji (pvz į ViaMedica), pasakai, kad nori pasidaryt tą, tą ir tą, susimoki, nuleidžia kraujo ir tą pačią dieną žinai ats?  g.gif  bigsmile.gif

Bent jau Via Medicoj būtent taip smile.gif
Atsakyti
Norėčiau pas jus pasikonsultuoti, šiandien buvom pas Ž ir gavom Hormonu tyrimus vyri, kas galit pakomentuokit.
Liutropinas 1,87
Folitropinas 13,2
Prolaktinas 76,3
Testosteronas 7,25

Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2008 02 14, 11:34)
Bent jau Via Medicoj būtent taip smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu savo tyrimus, kaip jie jums???

3 CD
FSH 6.45 mIU/ml (norma 3.3-11.3)
LH 6.54 mIU/ml (norma 2.4-12.6)
PRL 197.0 uIU/l (norma 127-637)
TSH 0.798 uIU/l (norma 0.27-4.2)

23CD
E2 522.6 pmol/l (norma 113-906)
PRG 18,57nmol/l (norma 4.9-72)
TESTO 0.796 nmol/i (norma 0.22-2.9)

man tai kliūna progesteronas, bet turint omeny, kad O man buvo 19CD gal todė jis toks žemas g.gif nes, kad ovuliacija vyko rodo ir BT ir ovuliacijos testai mastau.gif
Atsakyti
Sveikos

va gavau dabar ir as savo rezultatus ir nieko nesuprantu, ar cia gerai ar blogai Lauksiu jusu nuomoniu Aciukas Dariausi 4 c.d.
TSH 2.04 [0.4-4.00]
FSH 7.45 [2.8-11.3]
LH 3.82 [1.10-11.6]
Estradiol 47.8 [20.00-160]
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Šiandien pasiėmiau kraujo tyrimus,kuriuos dariausi 21CD, tai prolaktinas 931,2. Tai čia labai daug blink.gif , kai norma 102-496, ane? O jei pastoji, tai prolaktino kiekis padidėja? Klausykit, o kontraceptikai čia nieko dėti? Nes aš prieš kokius gerus 2 metus juos vartojau ir gan ilgai g.gif . O progesteronas 48,04. Norma neparašyta, tai nežinau ar čia gerai ar ne g.gif ?
Atsakyti

Miig, Bus, viskas puiku pas jus, smagu 4u.gif

QUOTE(Medūna @ 2008 02 20, 22:34)
Sveikutės 4u.gif
Šiandien pasiėmiau kraujo tyrimus,kuriuos dariausi 21CD, tai prolaktinas 931,2. Tai čia labai daug blink.gif , kai norma 102-496, ane? O jei pastoji, tai prolaktino kiekis padidėja? Klausykit, o kontraceptikai čia nieko dėti? Nes aš prieš kokius gerus 2 metus juos vartojau ir gan ilgai g.gif .  O progesteronas 48,04. Norma neparašyta, tai nežinau ar čia gerai ar ne g.gif ?

Kontraceptikai niekuo dėti. Progesteronas labai geras, ovuliacija įvyko.
Prolaktiną sumažinsi vaistukais, jis dažnai trukdo pastoti, bet ne visada manau.
Pas nėščias taip, jis padidėja.
Atsakyti
Laba,

gal galite man kas nors skubiai paaiškinti?

Buvau antradienį pas ginekologę, sakė, kad dominuojančio folikulo kaip ir nemato, buvo keli apie veinuolikos mm, nuo dvyliktos CD darausi O testus ir siandien abi juosteles jau beveik vienodo ryskumo, manau rytoj bus vienodo, kas reiks, kad už mazdaug 24-36 ivyks O.. Tai mano klausimus būtų toks: per kiek dienų susiformuoja dominuojantis apie 2 cm folikulas, ar gali 1 cm padidet per 3-4 dienas? doh.gif

Atsakyti