Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(Aga @ 2008 02 25, 00:54)
Nu jo, policistinės matos echoskopu puikiai, endometriozę  tik laparoskopijos metu pamato.

Kvaiša aš doh.gif doh.gif ot tai sumaišiau doh.gif
Atsakyti
Laba,

progesterona tirtis reikia butinai ryte, ar ne?
buvau isitikunus kad butent ryte, nevalgius, bet paskambinau i klinikas ir pasake, kad bet kada??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 02 27, 20:27)
Laba,

progesterona tirtis reikia butinai ryte, ar ne?
buvau isitikunus kad butent ryte, nevalgius, bet paskambinau i klinikas ir pasake, kad bet kada???  g.gif

Visus hormonus galima tirtis bet kada, turiu omeny, paros bėgyje, ir nesvarbu valgiusi ar nevalgiusi.
Atsakyti
QUOTE(papūgiukė @ 2008 02 27, 19:32)
Visus hormonus galima tirtis bet kada, turiu omeny, paros bėgyje, ir nesvarbu valgiusi ar nevalgiusi.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
moterims...vyrams butinai tik ryte iki 10 val 4u.gif

QUOTE(papūgiukė @ 2008 02 27, 19:32)

Atsakyti
Pasidariau progesterono tyrima 5,5d.iki mmm(buvo liepta 7d.iki mmm,bet taip jau gavosi,ciklas nereguliarus, O bandziau nusatinet matuodama BT,bet visokie persalimai"pakoreaguoja"tikslu matavima ne mano naudai.
Zodziu dariausi AIDS centre.Rezultatas 12,26 ng/mL.Norma baisiai plati-0-60 doh.gif ,jokiu ciklo faziu neisskirianti doh.gif .Pas gine greitu laiku neiosiu.Gal kas galit pakomentuot tyr.rezultatus?Nes visur randu kitais matavimo vienetais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(noanoa @ 2008 02 29, 11:49)
Zodziu dariausi AIDS centre.Rezultatas 12,26 ng/mL.Norma baisiai plati-0-60  doh.gif ,jokiu ciklo faziu neisskirianti  doh.gif .Pas gine greitu laiku neiosiu.Gal kas galit pakomentuot tyr.rezultatus?Nes visur randu kitais matavimo vienetais  verysad.gif

Šitais matavimo vienetais ovuliacija tau tikrai įvykus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2008 02 29, 14:23)
Šitais matavimo vienetais ovuliacija tau tikrai įvykus  4u.gif

Na tai labai aciu uz atsakyma!Nuraminai mane! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms smile.gif
Noreciau ir as pasiklausti apie savo tyrimus..
Lh-19,9
Fsh-5,82
PRL-199 norma(102-496)
PG-0,90
TESTO-2,24 norma(0,22-2,9)
SUBH-67,7 norma(26-110)

Mano menesiniu ciklas nereguliarus.
Gydytoja sako, kad gali buti policistines kiausides, nors kai kurie tyr. neatitinka,
ziureko echo, bet kiausides normalaus dydzio, yra keli folikulai, atrodo viskas lyg ir gerai, tik va paryskinti tyrimu rez. nekokie.
Atsakyti
Ka tik pasidariau progesterono tyrima, bet pasakiau, kad CD 22, o grizus namo pamaciua, kad 23, tai turi dideles itakos?
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 02 29, 16:19)
Ka tik pasidariau progesterono tyrima, bet pasakiau, kad CD 22, o grizus namo pamaciua, kad 23, tai turi dideles itakos?

Kad dar tinka, nes šiaip jis daromas 21-23 c.d.
Atsakyti
Taigi žinau rezultata progesterono-55,3
Intervalas nuo 5,3 iki 86, gali buti toks didelis, gal blogai supratau? (23 CD)
Atsakyti