Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

Anika, na pagal hormonus ryškios policistinės.

Rola, tiesiog puikus progesteronas smile.gif
Atsakyti
verysad.gif kaip negerai verysad.gif
Dabar geriu vaistus, kad issaukti menesines, kuriu nebuvo jau beveik du men.
O pries tai buvo 31d. be jokiu vaistuku... ir ovuliacija lygtai buvo... g.gif
O ar tikrai gali buti policistines, nes gydytoja sake daugiau nieks neatitinka, jokie pozymiai? kiausides normalios, nera daug folikulu, kaip budinga, nei virsvorio, oda neriebi, neplaukuota.....
Tik tai ,kad men. nereguliarios ir tie tyrimai keli tik nelabai kokie, nors bendrai susumavus irgi neatitinka.... nu nezinau, as nelabai suprantu doh.gif
Tikuosi, man viskas bus gerai....
Atsakyti
Gal kas susidurete su mano problema?
Ar tik is horm.tyrimu galima nustatyti, kad policistines?
Jei policistines, tai ar galima isgydyti? g.gif
Aciu
Atsakyti
QUOTE(anika.909 @ 2008 02 29, 21:38)
Gal kas susidurete su mano problema?
Ar tik is horm.tyrimu galima nustatyti, kad policistines?
Jei policistines, tai ar galima isgydyti? g.gif
Aciu

pasiskaityk čia mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif , gal galėtumėt pakomentuoti:
5 c.d. FSH 8,39
LH 7,6.
O čia vyro:
testosteronas 10,27 (9,9-27,8)
LH 3,17 (1,7-8,6),
FSH 8,8 (1,5-12,4).
Kai normos yra parašytos, tai daugmaž orientuojies, o kai nėra, tai nežinai, tai gerai ar ne g.gif .
Atsakyti
Laba diena merginos,Jusu skyrelyje as naujoke.Pirma karta dariausi hormonu tyrimus,gal kas galetumete man paaiskinti, ar O pas mane buvo si men. ar ne.
Daryta 21 C.D. (siaip ciklas pas mane 29-30 d.)
PRG 27.10 (nmol/l)
PRL 475.7 (mU/l)
Atsakyti
QUOTE(virgnija @ 2008 03 02, 15:21)
Laba diena merginos,Jusu skyrelyje as naujoke.Pirma karta dariausi hormonu tyrimus,gal kas galetumete man paaiskinti, ar  O pas mane buvo si men. ar ne.
Daryta 21 C.D. (siaip ciklas pas mane 29-30 d.)
PRG 27.10 (nmol/l)
PRL 475.7 (mU/l)

Tikrai buvo O smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2008 03 02, 16:39)
Tikrai buvo O smile.gif

aciu labai Jums uz atsakyma, o ar galetu buti nors menkiausia galimybe ,kad galejau tapti nestuke.gif ,ar vis delto PRG per mazas?
Atsakyti
QUOTE(virgnija @ 2008 03 02, 15:50)
aciu labai Jums uz atsakyma, o ar galetu buti nors menkiausia galimybe ,kad galejau tapti  nestuke.gif ,ar vis delto PRG per mazas?

Neįmanoma pagal progesteroną diagnozuoti nėštumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noanoa @ 2008 02 29, 11:49)
Pasidariau progesterono tyrima 5,5d.iki mmm(buvo liepta 7d.iki mmm,bet  taip jau gavosi,ciklas nereguliarus, O bandziau nusatinet matuodama BT,bet visokie persalimai"pakoreaguoja"tikslu matavima ne mano naudai.
Zodziu dariausi AIDS centre.Rezultatas 12,26 ng/mL.Norma baisiai plati-0-60  doh.gif ,jokiu ciklo faziu neisskirianti  doh.gif .Pas gine greitu laiku neiosiu.Gal kas galit pakomentuot tyr.rezultatus?Nes visur randu kitais matavimo vienetais  verysad.gif

QUOTE(Mia @ 2008 02 29, 14:23)
Šitais matavimo vienetais ovuliacija tau tikrai įvykus  4u.gif

O ar ne per mazas progesterono kiekis?Turejau 3persileidimus(priezastis AFS,bet gydytojas sako,kad gali buti ir per mazas progesterono kiekis,todel ir liepe pasidaryt si tyr.).
Atsakyti
laba diena labai prasau pakomentuoti jei kas gali nes nezinau kas yra niekaip nepastoju
daryta 28 c.d.
FT4- 12.1 (norma12.0-22.0)
FT3 - 4.8 (norma 3.1-6.8)
ATPO -225 (NORMA <34)
T - 2.83 (norma 0.22-2.9)
ANEAS - 8.13 (NORMA 4.02-11.0)
PRL- 438 (norma102-496)
aciu kas pakomentuos verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Ir as prasau jusu pagalbos pakomentuojant tyrimu rezultatus. Labai jau neramu, o pas gydytoja tik kita savaite 4u.gif

4ciklo diena:
FSH- 8,31
LH- 6,81
PRL- 398

22ciklo diena:
PG(progesteronas)-43,5
PRL- 511

ACIU
Atsakyti