Įkraunama...
Įkraunama...

Magnolijos medis

QUOTE(kadabra @ 2010 05 24, 08:47)
tai kaip suprantu reikia sumaisyti su durpemis (nediduku kiekiu), sudrekinti ir 3men. padeti i saldytuva, pamaisant ir padrekinant kas 15 dienu?
Ar taip?
4u.gif

p.s. joooo, geras pirkinys  tongue.gif , bet jei isdygs daigelis - mirsiu is laimes  biggrin.gif

Nesupyk už skepticizmą ir linkiu, kad tau pasisektų, bet daug iliuzijų apie tai neturiu
Paskaityk cia
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2010 05 24, 10:22)
Nesupyk už skepticizmą ir linkiu, kad tau pasisektų, bet daug iliuzijų apie tai neturiu
Paskaityk cia

tai, kad nera cia ko man pykti, tiesiog pabandysiu ir tiek.
O tavo nuoroda mielai perziuresiu.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 05 24, 09:47)
tai kaip suprantu reikia sumaisyti su durpemis (nediduku kiekiu), sudrekinti ir 3men. padeti i saldytuva, pamaisant ir padrekinant kas 15 dienu?
Ar taip?
4u.gif

p.s. joooo, geras pirkinys  tongue.gif , bet jei isdygs daigelis - mirsiu is laimes  biggrin.gif

Taip ax.gif Turi, tai ir bandyk, o gal pavyks bigsmile.gif - mes lauksime rezultatų mirksiukas.gif
Atsakyti
Man nupirko vyras irgi sita grazuole wub.gif
user posted image
Papildyta:
Magnolia 'Susan' tikras grozis wub.gif jau antras menesiukas pas mane, o kaip gerai auga, matyt vieta patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2010 05 25, 22:23)
Man nupirko vyras irgi sita grazuole  wub.gif
user posted image
Papildyta:
Magnolia 'Susan' tikras grozis  wub.gif  jau antras menesiukas pas mane, o kaip gerai auga, matyt vieta patiko  thumbup.gif

Oi visos "magnolinasi" 4u.gif Ir aš mugėj įsigijau Sulanžo magnytę... tongue.gif Na Jediaros nepavysiu, tiek to... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2010 05 26, 02:14)
Oi visos "magnolinasi" 4u.gif Ir aš mugėj įsigijau Sulanžo magnytę... tongue.gif Na Jediaros nepavysiu, tiek to... tongue.gif

thumbup.gif Tai aš Jus vejuosi mirksiukas.gif Dar norėčiau žvaigždinės magnolijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2010 05 26, 01:14)
Oi visos "magnolinasi" 4u.gif Ir aš mugėj įsigijau Sulanžo magnytę... tongue.gif

As labai dar noriu Magnolija japonine Lot. Magnolia 'Kobus'
ziedai balti, dideli ir kvapnus. wub.gif man patinka, kad pirmiau prazysta ziedai, o lapai daug veliau, ir, kad atspari salciams thumbup.gif

Dar mano planuose yra Magnolija Sulanzo 'Lennei Alba' Lot. Magnolia x soulangeana 'Lennei Alba'
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *tigriukas*: 26 gegužės 2010 - 07:53
QUOTE(*tigriukas* @ 2010 05 26, 08:52)
As labai dar noriu Magnolija japonine Lot. Magnolia 'Kobus'
ziedai balti, dideli ir kvapnus. wub.gif  man patinka, kad pirmiau prazysta ziedai, o lapai daug veliau, ir, kad atspari salciams  thumbup.gif 

Dar mano planuose yra Magnolija Sulanzo 'Lennei Alba' Lot. Magnolia x soulangeana 'Lennei Alba'
blush2.gif

Labai gražūs tavo planai 4u.gif
O kurioj vietoj sodini? Jautriausia šalčiui tai turbūt Sulanžo bijau.gif Ir Jediara sakė, kad šiemet apšąlus buvo. Tai jau kelios dienos tokios ir nepasisodinu, auga vazone, kurį tąsau po sklypą ir vis nerandu visaip tinkančios vietos schmoll.gif Daugiau 3 tikrai neauginsiu. Bet 3-čią norėčiau įsigyti tik geltonąją, geriau stambiažiedę (Sunburst, Golden Goblet) ar remontantinę bitę (Honeybee) schmoll.gif .
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2010 05 26, 06:56)
thumbup.gif Tai aš Jus vejuosi mirksiukas.gif Dar norėčiau žvaigždinės magnolijos  ax.gif

O GELTONOSIOS???
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2010 05 26, 14:38)
Labai gražūs tavo planai 4u.gif
O kurioj vietoj sodini?

sodinau atviroj sauletoj vietoj
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2010 05 26, 15:38)

O GELTONOSIOS???

Kad LT nemačiau jų pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 26, 21:59)
Kad LT nemačiau jų pirkti  g.gif

g.gif nemaciau ir as geltonu pirkti schmoll.gif
Atsakyti
mes ana rudeni pasodinom magnolija. perziemojo. buvo sukrovus ziedus (mes taip galvojam) bet neprazydo. dabar jau su lapukais. bet jie... tokie kaip apkramtyti.. negrazus.. gal kokia liga? ka daryti? g.gif
Atsakyti