Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų trūkumas gadina santykius

Mano nuomone turbut kaip ir daugelio: vistiktai pinigu trukumas siemoje sukuria itampa, nes kaip jau buvo mineta, pinigai tikrai suteikia laisve.
Be to su amziumi poreikiai vis dideja, todel ir pinigu turi daugeti, o jei ju nedaugeja, tai pradedi dairytis i aplinkinius ir svarstyti kodel kiti geriau gyvena.
Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 05 05, 12:31)
[Na as dar patikslinsiu:

LAIMĖ = Pinigai + Laisvė + Sveikata + Jaunystė

Vaikai į mano schemą neįtelpa

aš pritariu Vegai tongue.gif Voveriuk, tikriausiai, labai sunku buvo augint g.gif
Atsakyti
Na, i mano vyro schema vaikai tai telpa. Ir dar kaip. Tik pries ju turint, jo nuomone buvo, kad pirmiausia reikia patiems ant koju atsistoti biggrin.gif Nors tuo metu labai del to gincydavomes, dabar esu dekinga uz toki jo poziuri.
Na, o laisve turejau omeny, ne laisve iseiti kur nors i gatves, o laisve, na pvz. sugalvojau ir padariau. Kad ir savaitgali i Paryziu nuskristi. Su tuo paciu vaiku.
Atsakyti
QUOTE (asara @ 2004 05 06, 08:32)
, o laisve, na pvz. sugalvojau ir padariau. Kad ir savaitgali i Paryziu nuskristi. Su tuo paciu vaiku.

Asara, parashei mano vis dar neigyvendinta svajone. Bet kai paaugs mazhoji- butinai tai padarysim. Oi, kaip smagu turetu buti. thumbup.gif
Atsakyti
Toki savaitgali tureti tai ir man ne pro sali. Tik ne Paryziu, as ji jau maciau. Nepatiko. Neromantike matyt. wink.gif
Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 05 05, 11:47)
Tai gal Tavaisi vyras yra koks "forsas" ?? laugh.gif

Kadangi pažįstu Ašaros vyrą, tai pabandžiau jį įsivaizduoti forsu.Nu prisijuokiau nerealiai biggrin.gif
Atsakyti
Mes priesh pora metu su sunum spontanishkai ishskridom i Berlyna, nes uzhsinorejom...i zoologijos soda. blink.gif biggrin.gif Buvo fantastishka kelione. Niekada nepamirshiu. Labai noreciau tai pakartoti. Nenusakomas jausmas, kai paskutine minute leki i oro uosta thumbup.gif : nei bagazho, nei bereikalingo vargo. wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
su buvusiu draugu isiskyriau butent tada, kai eme NEBETRUKTI pinigu, o ne atvirksciai. Nors niekada nebuvo man geras, bet kai atsirado pinigu-nebegrizdavo namo, gerdavo, pradejo eit pas mergas ir nuolat prikisdavo, kad kai as uzdirbsiu kiek jis, tada galesiu jam paaiskinti. Suprantu, kad gal tai nera tinkamas pvz, nes nekalbame apie visokius idiotus, bet ir mano dabartinis vyras mano, kad geriau maziau pinigu, nes butent nuo ,,sociai" pinigi zmones isiskiria, o ne nuo ju trukumo. Ir jei galvojate, kad pykstates del ju stygiaus, pagalvokite, kas butu kitaip jei butu tu pinigu.
Atsakyti
LAIME=pinigai+pinigai+daug pinigu...+t.t.
Bent jau siuo momentu galvoju butent taip ir nekitaip.
Atsakyti
QUOTE (Tuja @ 2004 05 06, 06:39)
Voveriuk, tikriausiai, labai sunku buvo augint g.gif

labai sunku buvo daryt sad.gif
Atsakyti
Voveriuk, manai, kad kas nors Tavim patikes? biggrin.gif
Atsakyti
nu pasireiksiu ir as sioje temoje, nes jau kokios dvi savaites su vyru pikti vienas ant kito mad.gif , ir del ko, o vien del to, kad masinos nenusiperkam, o kodel paklausite pikti, todel, kad masinos reikia, norim geros, o ne eilinio grabo, bet va neturim tiek pinigu, todel ir pikti vienas ant kito laugh.gif , ir del kokio š.... atsiprasant gadinam sau gyvenima laugh.gif
Atsakyti