QUOTE(Gustuke @ 2008 02 23, 19:57)
nusiviliau aŠ YSL " FAUX CILS" , tik kad nesulipinda,mano blakstienams tikrai netinka.,nei per daug storina ,nei per daug ilgina., su kitu tušu daug geresni efekta gavau., nors sesei daviau pabandyti jai patiko.Mano nuomone per daug išgiytas tas tušas nevertas jis tu pinigu,net gėda nuotrauka parodyti.
QUOTE(Ania.ks @ 2008 02 23, 22:37)
nusiviliau aŠ YSL " FAUX CILS" , tik kad nesulipinda,mano blakstienams tikrai netinka.,nei per daug storina ,nei per daug ilgina., su kitu tušu daug geresni efekta gavau., nors sesei daviau pabandyti jai patiko.Mano nuomone per daug išgiytas tas tušas nevertas jis tu pinigu,net gėda nuotrauka parodyti.
O su kuriuo tusu gauni geriausia efekta?
QUOTE(matrioshka69 @ 2008 02 23, 20:47)
daug kam jis patinka, man gražiai dažė gal kokią savaitę, masterpiece daug geresnis
QUOTE(Malena @ 2008 02 23, 22:58)
man pats geresnis efektas su bourjois clubbing.
Man iki šiol geriausi Lancome tušai - išbandau ką nors nauja, o paskui vėl grįžtu prie jų
QUOTE(F_A @ 2008 02 25, 10:38)
Isbandziau per savaitgalio dregnus orus Chanel "Inimitable" vandeniui atsparu tusa. Na zinot merginos, jis visiskai neatsparus vandeniui!
Kosmaras kazkoks, grizau ismozotais paakiais, gerai kad tik meginuka jo turiu, nepirksiu po pabandymo tikrai 
tai gal vis del to neatsparus buvo?
QUOTE(F_A @ 2008 02 25, 10:38)
Isbandziau per savaitgalio dregnus orus Chanel "Inimitable" vandeniui atsparu tusa. Na zinot merginos, jis visiskai neatsparus vandeniui!
Kosmaras kazkoks, grizau ismozotais paakiais, gerai kad tik meginuka jo turiu, nepirksiu po pabandymo tikrai 
As irgi turiu toki meginuka
Bet siaip jis man nepaliko ispudzio
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 02 25, 12:19)
As irgi turiu toki meginuka
Tai jis man labai gerai laiko. Skridau juo pasitepus i kelione, tai nuvykus kol nusivaliau 
Na as irgi kol nusivaliau, galvojau su visom blakstienom nueis
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2008 02 25, 12:06)
tai gal vis del to neatsparus buvo?
seip as turiu ta neatsparu vandeniui tusa, tai nieko man jis nenubega, normaliai laikosi 
atsparus
QUOTE(F_A @ 2008 02 25, 12:24)
Na as irgi kol nusivaliau, galvojau su visom blakstienom nueis
bet va dregname ore pabuvus kone visa diena, grizau baisi 
Papildyta:
atsparus
gal tavo blakstienos tam tusui tinkamesnes 
Papildyta:
atsparus
Tai gal dar kuo nors buvai pasidažiusi ar tik tušu?
QUOTE(prieblanda @ 2008 02 25, 13:32)
As tai galvoju, gal F A akytes buvai patepus riebesniu kremu?