Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas. 6 dalis

QUOTE(aauste @ 2008 03 19, 19:45)
Istikruju, sarmoje dabar tikrai nemazai nuolaidu...
As tai dabar pirkau maybeline"volume express" .
Esu labai patenkinta. Blakstienos atrodo labai graziai ir naturaliai padazytos... blush2.gif  dar ir nuolaidele gavau  biggrin.gif

O man kaip tik "natūraliai" padažytos nepatinka schmoll.gif Aišku, nereikėtų, kad tarpeliai tarp blakstienų suliptų, bet kad storai teptų, tirštai ax.gif
Atsakyti
išleidau čekį:
tušas dramatic look
isadora šešėliai
ir ružas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashariuke @ 2008 03 19, 14:46)
Nesenas, gerai tepa, viskas su juo gerai, tik kad trupa. Po poros valandų jau žiūriu kad paakiai apsitrupinę  doh.gif

Trupa trupa ir maniskis, nuo pat isigyjimo. Daugiau nepirksiu sito schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriukas--gandriukas @ 2008 03 19, 20:56)
išleidau čekį:
tušas dramatic look
isadora šešėliai
ir ružas  tongue.gif

lauksim atsiliepimų apie tušą thumbup.gif
kokius šešėlius pirkai? 2 ar 4 spalvų? kokios spalvytės?wink.gif koks ružas?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bird @ 2008 03 19, 23:31)
lauksim atsiliepimų apie tušą thumbup.gif
kokius šešėlius pirkai? 2 ar 4 spalvų? kokios spalvytės?wink.gif koks ružas?smile.gif

spalvos šešėlių 4, rudos ir šviesios thumbup.gif
o ružas max factor. rytoj pasidažysiu.
Atsakyti
na pirkau lancome ONYX tusa, patiko kad labai svelnus blakstienoms sepetukas, tiesiog jauti ant akiu, atsikria kiekviena blakstiena, nesulipina, blakstienos tankesnes ir ilgesnes tampa, tusas gerai nusivalo su kosmetiniu pieneliu. nebyra. dar pirkau BOURJOIS VOLUME CLUBBINNG efektas panasus, bet nepatiko kad sulipina balkstienas ir sunkiai nusivalo, byra tusas kai valai :/ pl;anuoju pirkt lancome bet zerinti, manau turetu graziai atrodyt bigsmile.gif
Atsakyti
Pasinaudojusi nuolaidomis, vakar ėjau nusipirkti tušo. Žiūrėjau žiūrėjau kad būtų nauja pakuotė, bet pastebėjau, kad pakuotė apklijuota buvo tų tušų, kurių lipdukas apie produktą - praplėštas blink.gif Ir šiaip, pasiėmiau tokį atrodytų neatidarytą tušą (lorealio dvipusį) ir ten nieko neparašyta apie pagaminimo/galiojimo laika. Yra vienas lipdukas, bet kaip jį iššifruoti - instrukcijos nėra schmoll.gif
Tepliotis - dar nesitepliojau, laukiu iš braškiu diorshow, tada jau mesiu tą trupantį MF
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 03 19, 19:56)
O kuris is siu tusu ryskesni efekta suteikia? Labiau pailgina, patankina?  g.gif

Man sakyc labiau patiko dramatic look, todel, kad pigesnis biggrin.gif o shiaip masterpiece max gal tik labiau ilgina nei dramatic look smile.gif

o kodel man netrupa jei visoms trupa? g.gif

o ten kur ta nuoroda kazkas idejo, tai tos moters blakstienos ir taip ziauriia ilgos, su kazkuriuo tushu tai ish vis kaip dirbtines atrodo blink.gif
Atsakyti
gal ir neblogai dažo tas dramatic look, bet aš tikėjausi gal labiau storinančio efekto blink.gif
Atsakyti
Ech, kaip aš norėčiau Isadoros šešėlių, bet nėra pas mus, KLP irgi niekur negaliu užtikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2008 03 20, 13:39)
Ech, kaip aš norėčiau Isadoros šešėlių, bet nėra pas mus, KLP irgi niekur negaliu užtikti smile.gif

aš vakar pirkau. tikrai neblogai tepasi ir laikosi, ryte pasidažiau, kol kas dar nesubėgo į raukšlytes... ax.gif
Atsakyti
Sandriuk, o kur pirkai, primikn,nes nelabai turiu laiko žiūrėti smile.gif
Atsakyti