Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas. 6 dalis

QUOTE(Daktarienė B @ 2008 03 20, 13:53)
Sandriuk, o kur pirkai, primikn,nes nelabai turiu laiko žiūrėti smile.gif

sarmoj vakar leidau savo dovanų čekį tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriukas--gandriukas @ 2008 03 20, 11:19)
gal ir neblogai dažo tas dramatic look, bet aš tikėjausi gal labiau storinančio efekto  blink.gif

aš ir tikėjaus, kad labiau storins, bet kad ne velnio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 03 20, 14:18)

va kažkaip man iš pavadinimo tokia asociacija kilo, kad turėtų storinti, bet jis tik padažo ir viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 03 20, 14:18)

palaukit kol sutirstes bishki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 03 20, 15:09)
palaukit kol sutirstes bishki  mirksiukas.gif

ane ? blink.gif blush2.gif
Atsakyti
man patinka tušas bourjois talons aiguilles, svarbiausia, kad nelipdo blakstienų, bet kartu paryškina, pastorina wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(careless_of_danger @ 2008 03 20, 20:22)
man patinka tušas bourjois talons aiguilles, svarbiausia, kad nelipdo blakstienų, bet kartu paryškina, pastorina  wub.gif  thumbup.gif

Nu kur ten pastorina, kai tušas ilginantis. Nuspalvina blakstienas ir tiek. Gal ir nieko būtų buvęs santūreniam makiažui, bet kad greitai uždžiūvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2008 02 01, 07:14)
Labai gundausi Diorshow tusu. Bet bijau sumoketi tokius pinigus ir nusivilti  doh.gif  Gal atsirastu kokia kauniete, pas kuria galeciau uzsukti i svecius ir pasidazyti tuo tusu pabandymui?  blush2.gif  4u.gif

O tai LT jokioje parduotuveje nera testeriu pabandymui,nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2008 03 21, 21:08)
O tai LT jokioje parduotuveje nera testeriu pabandymui,nesuprantu g.gif

LT parduotuvėse kartais neįmanoma surast testerių ir tai nervina mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gustuke: 21 kovo 2008 - 21:31
Mano mama šiandien kaip tik ieškojo tušo naujo ir klausė pardavėjos kuris testeris, tai pardavėja atsakė, kad testerių jau nebebūna, kad atseit testeris, tai kai parodytas tiesiog šepetėlis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aauste @ 2008 03 21, 21:55)
Mano mama šiandien kaip tik ieškojo tušo naujo ir klausė pardavėjos kuris testeris, tai pardavėja atsakė, kad testerių jau nebebūna, kad atseit testeris, tai kai parodytas tiesiog šepetėlis  blink.gif

jo mačiau tuos šepetėlius, tai reiškias dabar iš jų turėsime atspėti, koks tušo efektas lotuliukas.gif nors aš asmeniškai testeriais niekad nesinaudoju, bet vistiek norisi atsisukt ir pažiūrėt ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
čia maniškės. dažyta su Lorealio lash architectu.
user posted image
Atsakyti