Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas. 6 dalis

as tai visuomet naudoju Loreal Intensifique tusa. jis labai pastorina ir pariecia blakstienas, jos nesulimpa kaip nuo kitu tusu
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2008 03 22, 00:04)
čia maniškės. dažyta su Lorealio lash architectu.
user posted image

labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2008 03 20, 11:39)
Ech, kaip aš norėčiau Isadoros šešėlių, bet nėra pas mus, KLP irgi niekur negaliu užtikti smile.gif

Klp tikrai yra smile.gif
Atsakyti
user posted image

pas ka grazios blakstienos tai ir bet kokiu tushu padazius atrodys graziai rolleyes.gif tikrai shauni nuotrauka smile.gif
Atsakyti

Jo, matosi, kad ir be tuso blakstienos grazios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gggiedrex @ 2008 03 21, 23:46)
pas ka grazios blakstienos tai ir bet kokiu tushu padazius atrodys graziai rolleyes.gif  tikrai shauni nuotrauka smile.gif
nu neee, nepadažytos jos tikrai nebūna gražios. o ir tušai ne visi taip išraiškingai padažo. taip kad tušas labai daug duoda biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Supergirl @ 2008 03 22, 00:54)
nu neee, nepadažytos jos tikrai nebūna gražios. o ir tušai ne visi taip išraiškingai padažo. taip kad tušas labai daug duoda biggrin.gif

Tik nereikia irnesakyk.gif TOKIOS blakstienos su bet kokiu tusu thumbup.gif atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Baltija, o kur tiksliai yra pirkti šito gėrio? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2008 03 21, 23:04)
user posted image

sakutes, kaip grazu blush2.gif
parodyk be tuso blakstienas, tada ivertinsim ar cia tuso nuopelnai ar motules gamtos tongue.gif
nors man graziausia akiu spalva ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pjaf: 22 kovo 2008 - 08:52
wub.gif Supergirl wow,grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2008 03 22, 00:54)

drinks_cheers.gif

Supergirl,pateisini savo nicka,pas tave visada viskas grazu,tiek blakstienos,tiek plaukai,tiek skonis rubams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 03 22, 00:05)
Tik nereikia  irnesakyk.gif  TOKIOS blakstienos su bet kokiu tusu  thumbup.gif atrodo  bigsmile.gif
biggrin.gif na, man ir taip atrodė, kai dažydavausi kitais tušais, bet kai pabandžiau šitą lorealio, kažkaip pati net nustebau, kad mano blakstienos gali būt dar ilgesnės.
QUOTE(Pjaf @ 2008 03 22, 08:52)
sakutes, kaip grazu blush2.gif
parodyk be tuso blakstienas, tada ivertinsim ar cia tuso  nuopelnai ar motules gamtos tongue.gif
nors man graziausia akiu spalva ax.gif
parodysiu, kai nusifotografuosiu. bet sakau, be tušo blakstienų išvis nesimatys hihihi.gif
QUOTE(Juodaplaukė @ 2008 03 22, 09:47)
wub.gif Supergirl wow,grozis wub.gif
ačiū smile.gif
QUOTE(Malena @ 2008 03 22, 09:51)
Supergirl,pateisini savo nicka,pas tave visada viskas grazu,tiek blakstienos,tiek plaukai,tiek skonis rubams thumbup.gif
dėkui aciuks.gif
Atsakyti