Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas. 6 dalis

QUOTE(jadzka @ 2008 03 24, 10:31)
nu nežinau, man tikrai neblogai jis padažė ir blakstienos ir ilgos ir ryškios gavosi... Nors kosmetologė sakė, kad mano ir natūraliai neprastos ax.gif

o ar bandei masterpiece max? Man po šito tai na, negaliu sakyti kad neryškios, bet ne tokios. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashariuke @ 2008 03 24, 12:26)
o ar bandei masterpiece max? Man po šito tai na, negaliu sakyti kad neryškios, bet ne tokios.  ax.gif

Iš MF esu tik 2000 calorie turėjus. tai su Lorealiu panašus efektas gaunasi, kaal kiek ryžkesnės net nei su MF
Atsakyti
Man tai ziauriai patinka PUPA storinantis tusas. MF 2000 calorie nepatiko, labai lipino blakstienas ax.gif Atidaviau sesei, o jai tai thumbup.gif
Atsakyti
o man po truputi pradeda patikt Diorshow tusas.. pradejo lyg ryskiau dazyt.. ziuresiu, gal susigyvensiu as su juo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmaM1 @ 2008 03 24, 11:59)
Man tai ziauriai patinka PUPA storinantis tusas.

Kaip vadinasi? rolleyes.gif
Atsakyti
Gal ir nuotrauka galima? ax.gif smile.gif
Atsakyti
Pupa - MASCARA DIVA’S LASHES thumbup.gif
http://www.kristiana...gamintojo_id=21
Atsakyti
Kokia kainytė? smile.gif
Atsakyti
39 lt, pirkau Kosmada
Atsakyti
Naudoju kuri laika max factor 2000 calorie ta, kur su riestu sepeteliu. Ir siandien paemiau kita tusa su tiesiu sepeteliu tai atrodo taip neuzriecia blakstienu blink.gif Vos pasidaziau biggrin.gif
Kokiu bandet neblogu tusu su riestu sepeteliu? Nes sitas max factorius kazkaip greitai tirsteja ir man rodos jau gumuluotis pradeda unsure.gif Man aktualu kad nevarvetu labai, nebutinai vandeniui atsparus, bet buna kurie tiesiog geriau laikosi ax.gif
Dar bourjuis nebandziau jokio, gal is ten kas nors gero yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nepasimetusi: 24 kovo 2008 - 21:40
Reiks pasižiūrėti, ir kaina visai normali, nes kažkada žiūrėjau, ne tik tušo norėčiau, bet ir kūno priežiūros priemonių buvau nusižiūrėjusi, dar šešėlių, blizgių smile.gif
Atsakyti
As tai PUPA tusu tikrai patenkinta smile.gif man ji parekomendavo konsultante. Kolkas man Nr. 1 Turejau Loreal infinity, siaip patiko, bet PUPA labiau bigsmile.gif
Atsakyti