Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas. 6 dalis

Wow, supergirl akys tikrai suzavejo thumbup.gif
turut sekantis tusas bus lash architect blush2.gif
Atsakyti
Kiek esu naudojusi tušų, tai man kol kas šitie patys geriausi http://www.goldenros...sz_do_rzes.html blush2.gif ax.gif smile.gif
Papildyta:
Turėjau šitą, bet labai greitai sudžiūvo ir išsinaudojo http://www.goldenros...sz_do_rzes.html
Atsakyti
user posted image

akys padazytos MF dramatic look, man patinka, nekreipkit demesio i daudonas akis, labai pavargusi jauciuos sad.gif
vienas is geriausiu tusu kuriuos naudojau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 23 kovo 2008 - 19:20
Taiiiiiip, gražumėlis tikras smile.gif
Atsakyti
Na, pamėginau savo Loreali dvipusi, bet ne shoking,o ta kitą. Ne toks efektas kaip su Masterpiece max. Bet ir neblogai. Bent jau nebetrupa nekas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 03 23, 19:18)

čia tik kartą dažyta? g.gif aš tai padažau dramatic look porą kartų, kad dar tankesnės būtų bigsmile.gif kažko foto į ekraną netelpa unsure.gif
Atsakyti
Cherry_, labai grazu 4u.gif
gal idetum savo akis be tuso? noreciau paziureti kiek cia tuso darbas o kiek tavo pacios grozis 4u.gif
vis gundausi nusipirkti ta tusa bet abejoju g.gif
Atsakyti
O as turejau lash arhitect,tai man jis isvis nepatiko g.gif nzn gal koks senas papuole,nes kazkoks netoks buvo,blakstienos sulipusios...nu netaip blink.gif o ir tas naujasis m.volume express man neitiko doh.gif grisiu prie lorialio volume shocking 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 03 23, 21:23)
Cherry_, labai grazu 4u.gif
gal idetum savo akis be tuso? noreciau paziureti kiek cia tuso darbas o kiek tavo pacios grozis 4u.gif
vis gundausi nusipirkti ta tusa bet abejoju g.gif

Va va ir aš to paties norėjau paprašyti.
Nes man tas tušas stebuklo nepadarė. Manau dar blakstienų gražių reikia thumbup.gif
Atsakyti
PAs mamą pasidažiau L'orealio Double extension tušu. Nu ir thumbup.gif: Tikrai ne prasčiau už Hypnozą padažė blaksitenas. 9,5 balus duodu ax.gif Va šitokis pas ją:

user posted image

O aš turiu L’Oréal Volume Shocking Mascara irgi dvipusis, bet kažkaip sulipdo blakstienas. Jis ir tą baltą košę prastai tepa ir tos šukytės nelabai.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 03 24, 09:25)
PAs mamą pasidažiau L'orealio Double extension tušu. Nu ir thumbup.gif: Tikrai ne prasčiau už Hypnozą padažė blaksitenas. 9,5 balus duodu ax.gif Va šitokis pas ją:

user posted image

Būtent šitą ir aš nusipirkau, bet norėtųsi ryškesnių blakstienų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashariuke @ 2008 03 24, 11:26)
Būtent šitą ir aš nusipirkau, bet norėtųsi ryškesnių blakstienų ax.gif

nu nežinau, man tikrai neblogai jis padažė ir blakstienos ir ilgos ir ryškios gavosi... Nors kosmetologė sakė, kad mano ir natūraliai neprastos ax.gif
Atsakyti