Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas. 6 dalis

QUOTE(F_A @ 2008 02 04, 11:29)
Siandien sedziu ir klapsiu savo karviskom blakstienom , padazytom L'Oreal Volume Shocking Exact brush bigsmile.gif Nu tikrai ispudingas blakstienas padaro cool.gif

idek nuotraykyte brangioji,please,nes gal tik as viena nemoku su tuo tusu naudotis? man sulipdo ir viskas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodaplaukė: 04 vasario 2008 - 11:18
QUOTE(Juodaplaukė @ 2008 02 04, 10:48)
idek nuotraykyte brangioji,please,nes gal tik as viena nemoku su tuo tusu naudotis? man sulipdo ir viskas  doh.gif

o pas tave koks? tas juodai auksinej ar grynai auksinej tutackoj? g.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 02 04, 10:29)
Siandien sedziu ir klapsiu savo karviskom blakstienom , padazytom L'Oreal Volume Shocking Exact brush bigsmile.gif Nu tikrai ispudingas blakstienas padaro cool.gif

gausi pasirodyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 02 04, 11:56)
o pas tave koks? tas juodai auksinej ar grynai auksinej tutackoj? g.gif

pas mane tas auksinei pakuotei,kur sepetelis toks kaip sukos doh.gif idek nuotraukyte kaip tau blakstienas atrodo? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodaplaukė: 04 vasario 2008 - 11:18
QUOTE(Juodaplaukė @ 2008 02 04, 11:18)
pas mane tas auksinei pakuotei,kur sepetelis toks kaip sukos  doh.gif  idek nuotraukyte kaip tau blakstienas atrodo? wub.gif

galesiu nusifotkint rolleyes.gif tik kad pas mane sepetukas ne kaip sukytes, o paprastas, apvalus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 02 04, 12:42)
galesiu nusifotkint rolleyes.gif tik kad pas mane sepetukas ne kaip sukytes, o paprastas, apvalus rolleyes.gif

aaa matyt del to gerai dazo tau,o man tos sukytes baisiai viska sulipydavo,na laukiu nuotraukos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 02 04, 10:27)
Virsutines liuks bigsmile.gif  thumbup.gif o va po apatinem pavalyt biski reikejo biggrin.gif

QUOTE(Baltija @ 2008 02 04, 10:29)
ooooo, labai gražiai atrodo  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(reduxe @ 2008 02 04, 10:38)
Bet tavo ir siaip turbut blakstienos netrumpos? o mano labai trumpos tai tokio efekto nera  verysad.gif

ačiū 4u.gif
su tuo šepetėliu pirmą kartą kai dažiausi, tai visos blakstienos buvo vienas juodas gumulas doh.gif daba jau geriau biggrin.gif
netrumpos tos mano blakstienos ir taip,ale mum visad norisi ryškesnių, ilgesnių,riestesnių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 02 04, 10:29)

Oij laukiu nuotraukos, nes sia sav verkiant reikia tusa nusipirkti, ir nusprendziau pirkti butent sita. Nes iki siol man Lorealio Double extencion buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2008 02 04, 10:43)
O jis ilgina, tankina blakstienas? blush2.gif Ir is kur buvo pirktas tavasis, cia ar is uzsienio? blush2.gif

ilgina, tankina smile.gif nesulipina. zo, geras. tik kad jei taip greit netirstetu, butu viskas ok su juo.
maniskis buvo parveztas is duty free 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 02 04, 21:17)
ilgina, tankina smile.gif nesulipina. zo, geras. tik kad jei taip greit netirstetu, butu viskas ok su juo.
maniskis buvo parveztas is duty free  4u.gif

Aciu 4u.gif Nebezinau ka daryt, pirkt ar ne doh.gif Turbut surizikuosiu g.gif Kol savo kailiu neisbandysiu, tol ir stoves jis man akyse biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2008 02 04, 10:43)
Hmm.., o as kaip tik toki noriu pirkt g.gif
user posted image

O jis ilgina, tankina blakstienas? blush2.gif Ir is kur buvo pirktas tavasis, cia ar is uzsienio? blush2.gif

ir ilgina ir tankina, as pirkau Kristianoj, be galo patenkinta, jauciu didziausia pliurpale esu Dioshow Blackout naudai good.gif man tiko ir patiko, is pradziu pora kartu nieko ypaitngo, bet paskui bendrarbes neatsistebejo ka jis daro su mani trimis nupiepusiomis blaksitenomis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2008 02 04, 19:21)
Aciu 4u.gif Nebezinau ka daryt, pirkt ar ne doh.gif Turbut surizikuosiu g.gif Kol savo kailiu neisbandysiu, tol ir stoves jis man akyse biggrin.gif

manau, pabandyk... nes as bent kol pati nepabandau, tai jokios kalbos manes neitikina biggrin.gif
gal pasiseks, kaip ir kai kuriom merginom,ir dazys ilgai ilgai bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti