Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas. 6 dalis

QUOTE(Dasha @ 2008 02 04, 19:22)
ir ilgina ir tankina, as pirkau Kristianoj, be galo patenkinta, jauciu didziausia pliurpale esu Dioshow Blackout naudai good.gif man tiko ir patiko, is pradziu pora kartu nieko ypaitngo, bet paskui bendrarbes neatsistebejo ka jis daro su mani trimis nupiepusiomis blaksitenomis  bigsmile.gif

Sutinku, kad ir ilgina, ir tankina, bet ne pats geriausias tušas iš mano turėtų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 02 03, 12:59)
Na va kaip keista, o man jis nelabai tiko, nors pirkatas tikrai Duty free ir neišpakuotas ir t.t. Čia nuo blakstienų tikriausia priklauso g.gif: Maniškės tai gan tankios, neilgos ir tiesios visiškai. TAi man reikia tušo, kuris dar kiek patankintų, atskirtų gražiai, pailgintų ir idealiu atveju pariestų. Tai YSL pariešia puikiai, patankina irgi, bet va apimties neišgauna sad.gif

Pas mane blakstienos retokos, tai jis man super. Tankina ir riečia. thumbup.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu įspūdžiais apie DiorShow. Pirkau gruodžio pradžioj, išpradžių patiko, galvojau, patirštės truputį ir pradės dar labiau patikt. Nepradėjo. Reziume: Max Factor patiko labiau (kaip dažė), tik blakstienos nuo jo labai nusilpo. Bet DiorShow nesudžiūvo greit, dar dabar su juo dažaus, bet jau toks ant ribos. Galvoju apie HR Lash Queen, Guerlain Divinora. Norėčiau atsiliepimų ir patarimų. Man aišku reikia, kad storintų, ilgintų, nesulipintų ir dar neblogai būtų, kad užriestų. Stebuklo, o ne tušo man reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 02 04, 21:25)
manau, pabandyk... nes as bent kol pati nepabandau, tai jokios kalbos manes neitikina  biggrin.gif
gal pasiseks, kaip ir kai kuriom merginom,ir dazys ilgai ilgai  bigsmile.gif  4u.gif

Aga, as irgi kol pati neisbandau, tai taip ir knieti pabandyt: o gal man geras bus ax.gif Na, ziuresim, kaip jis man patiks smile.gif
Atsakyti
F A as laukiu tavo zadetos fotkes vacation4.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodaplaukė: 05 vasario 2008 - 13:37
Nusipirkau išbandymui Maybelline volume express, nors norejau MAxFactor 2000, bet nebuvo prekybcentry, o laiko neturėjau. Ir ką gi.. Mano blakstienos trumpos, retos ir gan tiesios. Rezultatas: Ilgos, pariestos blakstienos thumbup.gif Net blakstienų rietiklio nebereikia smile.gif Stebuklo nesitikėjau, bet galėtų daugiau tankinti, arba tiesiog nemoku pasidažyt doh.gif
Atsakyti
Turiu Lancome "Cils Design":
user posted image

Kaip sudėtinga dažytis, niekaip nepriprantu, išsiteplioju visa! doh.gif Nors blakstienos atrodo gražiai, ryškiai.
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2008 02 05, 13:36)
F A as laukiu tavo zadetos fotkes  vacation4.gif

Neturiu kada nufotkint blush2.gif doh.gif Pazadu pasitaisyt blush2.gif
Atsakyti

O as kazkaip paskutiniu metu naudoju Lankome tusus. Tik va, beda, pasirodo esu alergiska vandeniui atspariam tusui. Visa diena perstejo akys, o ryte dar ir patinusiom atsikeliau verysad.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
As naudoju Lorel panoramic Curl, man labai patiko, tik va dziuti jau pradeda, tai viena bendradarbe patare imerkti i krema sepeteli ir tusas kaip naujas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 02 05, 15:58)

As naudoju Lorel panoramic Curl, man labai patiko, tik va dziuti jau pradeda, tai viena bendradarbe patare imerkti i krema sepeteli ir tusas kaip naujas smile.gif

koks dar kremas doh.gif
Atsakyti
gal ir sokiruosiu bet i paprasta krema, nivea ar dar koki, reik galiuka pamerkt ir atgal ikist smile.gif pabandziau ir pavyko smile.gif kremas blakstienom nekenkia smile.gif
Atsakyti