Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas. 6 dalis

gal kuri bandete si tusa YSL Mascara Volume For Infini Curl.... gundausi pirkti bet noreciau atsiliepimu isgirsti 4u.gif
Atsakyti
turiu YSL kur dirbtiniu blakstienu efektas,jus visos buvot teisios,tas tusas geras tik pirmas dvi savaites,poto nzn kas jam pasidaro,bet jis tik gumulus prilipdo ant blakstienu ir viskas,atrodo dar daug to tuso,bet dazo labai prastai. Loreal ir MaxFactor tusai kai kurie zymiai geresni ir ilgiau dazo,ir kaina tris kart mazesne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodaplaukė: 05 vasario 2008 - 20:45
QUOTE(Juodaplaukė @ 2008 02 05, 18:44)
turiu YSL kur dirbtiniu blakstienu efektas,jus visos buvot teisios,tas tusas geras tik pirmas dvi savaites,poto nzn kas jam pasidaro,bet jis tik gumulus prilipdo ant blakstienu ir viskas,atrodo dar daug to tuso,bet dazo labai prastai. Loreal ir MaxFactor tusai kai kurie  zymiai geresni ir ilgiau dazo,ir kaina tris kart mazesne g.gif

Kiekvienai vis kitaip. Nors maniškis ne Lietuvoj pirktas ax.gif . Antras mėnuo, su tušu jokių problemų, tpfu tpfu tpfu lotuliukas.gif .
Atsakyti
as tai labai patenkinta masterpiece max rolleyes.gif nemegstu kai blakstienos nuo kitu tusu pasidaro kaip kokios muses kojeles arba sulimpa i kelias storas doh.gif o sis puikiai sutramdo manasias, kurios megsta ziuret i skirtingas puses, aisku neatrodo jos kaip is reklamu, bet man patinka 4u.gif
http://public.fotki....nt/blakstienos/
Atsakyti
QUOTE(heaven_sent @ 2008 02 06, 01:24)
as tai labai patenkinta masterpiece max rolleyes.gif nemegstu kai blakstienos nuo kitu tusu pasidaro kaip kokios muses kojeles arba sulimpa i kelias storas doh.gif o sis puikiai sutramdo manasias, kurios megsta ziuret i skirtingas puses, aisku neatrodo jos kaip is reklamu, bet man patinka 4u.gif

Mano irgi panasiai atrodo blakstienos, ne karviskos, bet visai grazios ax.gif
O kokiais seseliukais tavo vokais pateplioti? Toks slapias efektas atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(heaven_sent @ 2008 02 06, 01:24)

apatinės blakstienos atrodo wub.gif wub.gif
Atsakyti
seseliais drauge patepliojo, tai net nelabai ir zinau blush2.gif biggrin.gif ji su jais beveik kasdien dazosi, graziai atrodo, butinai paklausiu, nes netrukus kaip tik pas ja vaziuosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(innuendo @ 2008 02 06, 00:36)
Kiekvienai vis kitaip. Nors maniškis ne Lietuvoj pirktas  ax.gif . Antras mėnuo, su tušu jokių problemų, tpfu tpfu tpfu  lotuliukas.gif .

aha tikrai vis kitaip drinks_cheers.gif as pirkau LT, pakliuvo labai sviezias tusas ir tik kazkur po 1,5 men pradejo keistis, daziausi 2 menesius su juo..
Atsakyti
QUOTE(heaven_sent @ 2008 02 06, 00:24)

man tai nuostabiai atrodo, ypaš kur užsimerkus vaizdas wub.gif

FA, laukiam tavo foto su karviškom loreal blakstienom !!!
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 02 06, 14:32)
man tai nuostabiai atrodo, ypaš kur užsimerkus vaizdas  wub.gif

FA, laukiam tavo foto su karviškom loreal blakstienom !!!

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(žalia ruta @ 2008 02 06, 08:47)
Mano irgi panasiai atrodo blakstienos, ne karviskos, bet visai grazios  ax.gif
O kokiais seseliukais tavo vokais pateplioti? Toks slapias efektas atrodo  wub.gif

na va, jau gryzau 4u.gif seseliukai manhattan "multi effect" ir essence "make a wish" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(heaven_sent @ 2008 02 06, 00:24)

Sutinku, masterpiece max tikrai lb graziai padazo drinks_cheers.gif Bet tai, kaip greit jis sudziuna jau pradeda erzinti doh.gif Kiek isbandziau man visi Max Factor tusai isdziuna per menesi, o kartais net per pora savaiciu doh.gif Gaunasi dar brangiau, nei kad brangu pirktum doh.gif Dabar ieskau kuo galeciau ji pakeisti ax.gif
Atsakyti