Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, atsiliepimai

QUOTE(kucci_kucci @ 2008 04 04, 18:15)
na as dar norejau kai ko paklausti  ax.gif is londono i kauna skrendu viena, taciau i oro uosta mane lydi draugas, tai man idomu pasidare iki kurio momento mes dar galesim kartu laukti, o nuo kada jau tik as viena????  blush2.gif  4u.gif

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vanessa @ 2008 04 05, 19:50)
labai atsiprasau jei apie tai rasyta bet noreciau paklausti kaip pakeisti data skrydzio, nes turiu bilieta o ta diena skristi negaliu.
labai dekui ax.gif  4u.gif

Tiksių salygų nežinau, bet galima pakeisti (nezinau ar visais atvejais) internetu :

Pakeitimams

Bei pakeisti galima paskambinus Ryanair i Kauno oro uoste esanti skyriu:

Ryanair Kaune tel. Nr.
Papildyta:
QUOTE(kucci_kucci @ 2008 04 05, 21:44)

Galesite kartu laukti iki iejimo pro tuos "pypsincius vartus". Praktiskai, jei bus eile (o ji dazniausiai susidaro) galesite kartu joje pastoveti ir priejus prie tu vartu, t.y. muitines, turesite issiskirti mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=spyglaite,2008 04 05, 21:50]
Tiksių salygų nežinau, bet galima pakeisti (nezinau ar visais atvejais) internetu :

Pakeitimams

Bei pakeisti galima paskambinus Ryanair i Kauno oro uoste esanti skyriu:

Ryanair Kaune tel. Nr.
Papildyta:
o jei pirkti dublinas kaunas tai i kauna paskambinus pakeis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vanessa @ 2008 04 05, 22:55)
o jei pirkti dublinas kaunas tai i kauna paskambinus pakeis? g.gif

O nenorite keisti internetu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 04 05, 21:56)
O nenorite keisti internetu?  smile.gif

noriu keisti internetu tik nzn ar iseis. Gal galit tiksliai papasakot ka daryt ir ar moket reikia uz pakeitima ax.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vanessa @ 2008 04 05, 23:03)
noriu keisti internetu tik nzn ar iseis. Gal galit tiksliai papasakot ka daryt ir ar moket reikia uz pakeitima ax.gif  4u.gif  4u.gif

Pateiktoje nuorodoje viskas surašyta gi.
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2008 04 04, 19:15)
na as dar norejau kai ko paklausti  ax.gif is londono i kauna skrendu viena, taciau i oro uosta mane lydi draugas, tai man idomu pasidare iki kurio momento mes dar galesim kartu laukti, o nuo kada jau tik as viena????  blush2.gif  4u.gif

Na, bent jau pries metus kai aš vykau į Londoną, tai laukti kartu galima buvo iki tos vietos, kur pro kažkokias cypsinčias duris reikėjo praeiti 4u.gif Na, kažkur iki lagaminų tikrinimo smile.gif (visai man šiandien mintys nesidėlioja)
Atsakyti
sveiki smile.gif
tai vat niekad nesu skridus lektuvu ir apskritai su oro uostu reikalu turejus, aisku ru ryanair irgi biggrin.gif tai va turiu klausima (jis turbut kvailas, na bet tiek to!):

situacija tokia:

bilieto kaina 10 arba 13 euru. tai reiskia, kad?
-reikes dar moketi oro uosto mokescius prie to?
-su ryanair cia skaitosi pigu ar ne?
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 04 06, 20:30)

bilieto kaina 10 arba 13 euru. tai reiskia, kad?
-reikes dar moketi oro uosto mokescius prie to?
-su ryanair cia skaitosi pigu ar ne?

na priklauso kur jūs tą kainą matot g.gif Jų puslapyje pirmiausia rodo kainas be mokesčių, tada pasirenkat skrydį ir sekančiam žingsnyje prisumuoja mokesčius ir jau matot visą kainą.
o ar pigu ar brangu tai sunku pasakyti... šiaip 10 euru už bilietą yra tikrai pigu. Nors kartais ir pigesnių galima rast bilietų, priklauso kiek populiarus tas maršrutas
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2008 04 07, 11:38)
na priklauso kur jūs tą kainą matot g.gif

na cia jau kai pasirenki oro uostus, data ir spaudi book cheap fligths smile.gif tai jau su mokesciais visais? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 04 07, 14:50)
na cia jau kai pasirenki oro uostus, data ir spaudi book cheap fligths  smile.gif tai jau su mokesciais visais?  bigsmile.gif

tai cia dar be mokesciu kai paspaudi book cheap flight ismeta konkrecia diena su kainojm, tada pasirenki tas dienas pazymi taskeli ir spaudi SELECT AND CONTINIUE IR tada rodo pvz.

Going Out (Web Fare)
1 Adult @ 1.79 EUR 1.79 EUR
Taxes/Fees details 14.69 EUR
Coming Back (Web Fare)
1 Adult @ 44.99 EUR 44.99 EUR
Taxes/Fees details 24.40 EUR

Total Cost of Flight 85.87 EUR

ir plius bagazas jeigu jo reikia smile.gif
Papildyta:
bet galima rasti ir po 0,1 € tada su mokesciais gaunas 10 € thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(mixsas @ 2008 03 27, 13:53)
Del rankinio nesuk galvos, ten tu ismatavimu niekas netikrina ir svorio dazniausiai nesveria, maciau zmones tai su tokiom kuprinem i lektuva seda kad tie ismatavimai 55cm x 40cm x 20cm  buna dazniausia kvadratu smile.gif o del to registruoto bagazo tai imanoma nusipirkt kauno oro uoste ryanairo kasoje smile.gif pabandyk pasukt cia ju tel nr. .: (8-37) 750 195  smile.gif

Nesuprantu, niekaip neimanoma prisiskambinti i Kauno oro uosta... g.gif
Atsakyti