Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, atsiliepimai

Labai dekoju uz atsakyma, tiesa, apie 100 ml skysciu, leidziamu isinesti i vidu, tikrai nezinojau, o del viso kito aisku viskas. smile.gif Kazkaip nerimavau, nes skrido giminaite, sake, kad ir liaudis nekokia, nes jaunimelio daug, megsta padauginti skrydzio metu, bet manau, kad labai mums, jauniems, tai neturetu kelti kazkokio siaubo, man daug nuobodziau skristi su pagyvenusiais vokieciais... (dazniausiai per Vokietija skraidome) Na, ziuresime kaip bus. smile.gif
Tiesa, tvarka pas juos gelezine, nors sako, kad nekreipia demesio kiek ten kokiu paltu ar rankiniu uzsikabines nesiesi i vidu, tai tiesa? blink.gif Jei taip, tai tuomet nelabai isvaizduoju kas dedasi viduje kai visi sulipa taip apsikrove? unsure.gif
Atsakyti
Na nemačiau aš ten betvarkės, viską sudeda arba į viršų ar po apačia, jei pas ką netelpa, suranda kur viršuje bagažo dėžė laisvesnė - ten įdeda. labai viskas ten normaliai.
Nei triukšmo, nei prisigėrimų neteko matyt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy @ 2008 06 26, 15:54)
Na nemačiau aš ten betvarkės, viską sudeda arba į viršų ar po apačia, jei pas ką netelpa, suranda kur viršuje bagažo dėžė laisvesnė - ten įdeda. labai viskas ten normaliai.
Nei triukšmo, nei prisigėrimų neteko matyt schmoll.gif

O jus is kur i kur skridote?
Atsakyti
Kaunas - Liverpulis; Liverpulis - Kaunas
Atsakyti
QUOTE(Daisy @ 2008 06 26, 16:42)
Kaunas - Liverpulis; Liverpulis - Kaunas

Tai dauguma, zinoma, buvo lietuviai, o giminaite skrido su vokieciais ir anglais, jaunimas gal labiau ju atsipalaidaves, nes minejo, kad vienas jaunuolis apsvaiges jau ir stiuardese kybino... ax.gif kiti gana atvirai glamonejosi, na, kaip nupasakojo, tai atrodo, kad kokie mokyklinukai skrido, o gal cia mums, lietuvaiciams, kazkaip nenormaliai atrodo...? g.gif Na, kaip ten bebutu, pats nepabandes nesuzinosi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Širdukė.2008 @ 2008 06 26, 18:03)
Na, kaip ten bebutu, pats nepabandes nesuzinosi.  smile.gif

Būtent. Pabandykit ir pati viską pamatysite. Vienintelis laisvumas ką buvau matęs, tai kai marokietis kažką pasakė stiuardesei (tikrai neišgirdau ką), tai ta pagrūmojo pirštu ir atsakė "I'm not a slave". Tai didžiausia konfliktinė situacija kurią mačiau. tiesa to pačio skrydžio metu kažkam pasidarė bloga, tai stiardesės iš kažkur pusė ligoninės įrangos išsitraukė. Bet rodos viskas baigėsi gerai.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 06 26, 19:33)
Būtent. Pabandykit ir pati viską pamatysite. Vienintelis laisvumas ką buvau matęs, tai kai marokietis kažką pasakė stiuardesei (tikrai neišgirdau ką), tai ta pagrūmojo pirštu ir atsakė "I'm not a slave". Tai didžiausia konfliktinė situacija kurią mačiau. tiesa to pačio skrydžio metu kažkam pasidarė bloga, tai stiardesės iš kažkur pusė ligoninės įrangos išsitraukė. Bet rodos viskas baigėsi gerai.

O aš berods delfyje straipsnį skaičiau, kad vienam vaikinukui lėktuve bloga pasidarė, tai stiuardesės beveik tik akim klapsėjo ir niekuom pagelbėti negalėjo ir nemokėjo nei labai ten kokios įrangos turėjo. Bet čia gal kaip ir su skrydžiais, vieną kartą gerai nuskristi pavyksta, kitą kartą visokie vėlavimai ir nesklandumai. Dar daug kas ir nuo pačios įgulos priklauso ir jų patirties.
Atsakyti
O jus niekada nepagalvojote, kad del ryanair skrydziu pigumo kitos avia kompanijos nera labai patenkintos ir kad kiekvienas pirstelejimas ryanair lektuve yra afisuojamas ir rasoma "va kaip ten blogai". Aisku, skrendant is lietuvos ar latvijos i airija ar anglija nenuostabu kad buna betvarke, nes i tas salis skrenda tikrai nemazai nekulturingu ir neissilavinusiu zmoniu. As tikrai nemanau, o ir is savo patirties zinau, kad tiek flylal tiek airbaltic buna lygiai tokiu paciu nesamoniu, o lektuvai ju netgi prastesni. Taciau jei kazkam atrodo kad pigiai nieko gero buti negali ir nebuna, lai tada moka kelis ar keliasdesimt kart brangiau ir nesiskundzia smile.gif
Atsakyti
Gali būti. Konkurencija yra visur. Kiekvienas konkuruoja kaip išmano. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 27 birželio 2008 - 17:25
QUOTE(Makalius @ 2008 06 11, 19:56)
Linkiu Jums viso ko geriausio thumbup.gif
Praneškite, kaip sekasi. mirksiukas.gif

Na štai, ką tik iš Maroko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kelionė įvyko, jokių baudų mokėti nereikėjo, be reikalo panikavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Garsink @ 2008 06 27, 13:07)
O jus niekada nepagalvojote, kad del ryanair skrydziu pigumo kitos avia kompanijos nera labai patenkintos ir kad kiekvienas pirstelejimas ryanair lektuve yra afisuojamas ir rasoma "va kaip ten blogai". As tikrai nemanau, o ir is savo patirties zinau, kad tiek flylal tiek airbaltic buna lygiai tokiu paciu nesamoniu, o lektuvai ju netgi prastesni. Taciau jei kazkam atrodo kad pigiai nieko gero buti negali ir nebuna, lai tada  moka kelis ar keliasdesimt kart brangiau ir nesiskundzia smile.gif

100 proc. drinks_cheers.gif , kad didzioji dalis afisuojamu bedu yra konkurentu darbas... Kartais jau taip pabosta skaityti ta "kritika", lyg kitos bendroves jokiu keblumu neturetu tik Ryanair'as doh.gif Kita vertus, suprantu zmoniu nuogastavimus, kurie mazai ar pirma karta keliauja ax.gif

As pati daugybe kartu jau keliavau su Ryanair'u i ivairias salis ir jokiu nesklandumu man dar nepasitaike ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglaite: 29 birželio 2008 - 13:00
Na ziuresim kaip sitos avialinijos 4u.gif rugpjucio 6-11 skrendam ryga - dublin smile.gif
Atsakyti